Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 884
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
1. Нервни ли сте ? - Не
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ?- Да
3. Спортувате ли през бременността и какво ?- Все още не, но мисля да започна
4. Какво мислите за секса по време на бременност?- С две ръце ЗА
5. А оралните ласки или самозадоволяването? - ЗА
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? - Епилатор и самобръсначка
7. Коло маската вреди ли?- не мисля
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки?- да
9. Променихте ли храненето ?- не, защото от месеци съм на здравословен (според моите разбирания) хранителен режим
10. Работите ли през бременността? - Да и се надявам да изкарам колкото може по-дълго

# 511
Здравейте ,чета ви редовно но от известно време нещо не ми се пишеше понеже не се чувствах добре.То беше едно опъване ниско в ляво ,тъпа болка все едно ще ми идва, мигренозни пристъпи .Вчера сутринта обаче ми зацапа бледо розово и с тези болки веднага отидох при моята гинеколожка която ми следи първата бременност .Това ми е втори преглед .Гледа ме с вагинален видеозон и изненада    Shockedлеко отлепване на крехката все още по нейни думи плацента.Иначе хубавото е че имаме сърдечни тонове. 7 седмица и 3 дни ми излезе.Иначе терапията ми до 22 .02 деня за регистрация и скриниг е 2 по 1 Дуфастон ,2 по 2 перлички Утрогестан вагинално и 3 по 1 Но шпа.И така 1 месец с повече лежане  Cry  Ноооо, аз съм оптимист и ще гледам напред без никакви тъмни мисли в главата. Simple Smile Успех и късмет на всички мами.

# 512

На работа е някакъв кошмар! Една колежка напусна и повече от месец не можем да намерим нов човек. Уж голяма безработица, а хората като чуят за какъв обем работа става дума и спират да си вдигат телефона.Не го разбирам това! Не ми се мисли какво ще става, ако се наложи някои от останалите да отсъства. Не знам и как ще намерим и втори нов човек като спра да раотя. Мъжа ми постоянно повтаря да спра да мисля толкова за работа и да не си давам много зор, но аз не мога, или правя нещо както трябва или въобще не го правя.

За работата и аз съм се затормозила - от скромния ни екип от 6 човека сме 2 колежки, които можем да движим административните работи. Аз вече съм бременна, тя работи по въпроса от доста време и ако се окаже, че и двете няма да ни има по едно и също време ще е катастрофално. А и като знам преди колко трудно беше намирането на нов човек, който да е сериозен, отговорен и да се задържи...

И нашия отдел е от скромните 5 човека, сега 4 докато намерим нов! Аз отгорарям за цялостната организация на работния процес, след месец- два- три няма да ме има и въобще не знам какво ще става. Не че подценявам останалите, но все пак не виждам как ще се случат нещата...

# 513
  • Дряново
1. Нервни ли сте ? - Да, определено Simple Smile
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? - Да
3. Спортувате ли през бременността и какво ? - Не, нямам никакво време, т.к. ходя на две работи
4. Какво мислите за секса по време на бременност? - Не смятам да се лишавам  smile3521
5. А оралните ласки или самозадоволяването? Също като № 4
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? Епилатор и самобръсначка
7. Коло маската вреди ли? - не вярвам
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? - само интимен гел
9. Променихте ли храненето ? - Не
10. Работите ли през бременността? - Да

# 514
Jalana страхотно си го описала, стана ми и на мен едно емоционално като го прочетох Simple Smile
А доки защо ти забрани пътуването, имаш ли някакви притеснения?

# 515
Jalana, наистина страхотно описание! Представям си как ще се чувстваме като чуем и сърчица  Heart Eyes

# 516
1. Нервни ли сте ? -Не,по емоционална съм и се разплаквам.
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ?-твърдо-ДА
3. Спортувате ли през бременността и какво ?- само се разхождам
4. Какво мислите за секса по време на бременност?-определено съм "ЗА"
5. А оралните ласки или самозадоволяването? -ЗА
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период?-с кола маска и епилатор
7. Коло маската вреди ли?-ако лекаря забрани или е рискова бременност предполагам,че не е за предпочитане,но ако нямате оплаквания мисле,че няма проблем
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки?-да
9. Променихте ли храненето ?- не ям захар-шоколад,бисквити,набавям си захар от плодове-фрешове и сушени(фурми,стафиди,кайсии),не ям сол,ям само риба,др.месо не ям,храня се много здравословно
10. Работите ли през бременността? - не,но уча,което е също доста уморително и напрягащо на моменти

[/quote]

# 517

На работа е някакъв кошмар! Една колежка напусна и повече от месец не можем да намерим нов човек. Уж голяма безработица, а хората като чуят за какъв обем работа става дума и спират да си вдигат телефона.Не го разбирам това! Не ми се мисли какво ще става, ако се наложи някои от останалите да отсъства. Не знам и как ще намерим и втори нов човек като спра да раотя. Мъжа ми постоянно повтаря да спра да мисля толкова за работа и да не си давам много зор, но аз не мога, или правя нещо както трябва или въобще не го правя.

За работата и аз съм се затормозила - от скромния ни екип от 6 човека сме 2 колежки, които можем да движим административните работи. Аз вече съм бременна, тя работи по въпроса от доста време и ако се окаже, че и двете няма да ни има по едно и също време ще е катастрофално. А и като знам преди колко трудно беше намирането на нов човек, който да е сериозен, отговорен и да се задържи...

И нашия отдел е от скромните 5 човека, сега 4 докато намерим нов! Аз отгорарям за цялостната организация на работния процес, след месец- два- три няма да ме има и въобще не знам какво ще става. Не че подценявам останалите, но все пак не виждам как ще се случат нещата...

Като ви чета, все едно виждам себе си..... Лично аз върша работа за 2-3чов., особено през летните месеци. И просто не знам какво ще стане, не си го представям, какво ще се случи на работа. Винаги съм си казвала,че няма незаменими хора,но в случая както при вас, явно сме трудно заменими. хехе
Но все пак многократно съм предупреждавала,че трябва да има още някой при мен...ноооо, "криза", " икономия" и т.н. какво ли не чувах Simple Smile)) Та, да му мислят - бебенцето е по-важно Simple Smile

# 518

Като ви чета, все едно виждам себе си..... Лично аз върша работа за 2-3чов., особено през летните месеци. И просто не знам какво ще стане, не си го представям, какво ще се случи на работа. Винаги съм си казвала,че няма незаменими хора,но в случая както при вас, явно сме трудно заменими. хехе
Но все пак многократно съм предупреждавала,че трябва да има още някой при мен...ноооо, "криза", " икономия" и т.н. какво ли не чувах Simple Smile)) Та, да му мислят - бебенцето е по-важно Simple Smile

Това е точно един удобен момент да наемат още някого, който да остане после, когато ти се върнеш. Аз поне на това се надявам  Mr. Green
Аз мисля да предупредя някъде до началото-средата на март работодателя, за да има 6м, в които да намери човек на мое място и да го обуча.

# 519
jalana на какви имена си се спряла.Моето кученце 2 седмици седя без име,май не е зле да споделяме интересни имена и техните значения,въпреки,че е рано Grinning

# 520
На мен ми харесва Доника за момиче, освен това свекърите и двамата са със буква Д.и като цяло това име има на всички ни буквите Simple Smile и за момче ми харесва Николай , Никифор, Никола....искам да е на баща ми....ама ще видим. Да е живо и здраво

# 521
Момичета да се похваля, първи преглед при док мина много емоционално, имам си снимка на моето семенце. Казва, че съм шеста, но аз знам че съм пета  Crazy. Всичко си ни е наред, но сме много мънинки, обаче си имаме снимка и сме много фотогенични  Laughing

Това, което ме срази обаче, е че подозира момче  Shocked не, че аз не подозирах де хах. Три гледачки в живота са ми казвали, че ще имам две момчета, ама все ми се искаше да ги опровергаем поне с едното. Засега има шанс поне второто да е момиче, но за първото май ще сме момченце  Heart Eyes След две седмици пак съм на преглед, забрани ми и да пътувам, което ще е кофти за нашият тийм билдинг, който чакам да отчета какво съм свършила от половин година, но и мен си ме е страх. Знам, че е още много рано, но почнах да мисля имена и за момиче измислих 3, обаче за момче е голяма борба с мъжа и семейството му, все не харесват, все много знаят всички, ама нищо не предлагат аааааааааа  Crossing Arms
jalana много емоционално наистина! Трепна ми и моето сърчице... като знам как ще ме претупат другата седмица..... ММ иска да идва с мен да чуел и той сърчицето, а не знам дали ще го пуснат, дали е удобно... newsm78
Как толкова рано заподозряха момче?

Някой в началото на темата беше споменал, че има миома, но сега не мога да открия кой? Оказа се че и аз имам някакво малко образование, вероятно миомен възел. Първоначално много се шокирах, не очаквах, а и не знам какво точно значи това. Прочетом много гадости по въпроса и още повече се изплаших. Според лекарката няма нищо страшно... Звъннах и на позната лекарка онколог и тя каза да не го мисля нищо ми няма! Било много често срещано.
Вече не знам да се притеснявам ли или не!?

djinche много ти се радвам. Пожелавам ти след всички трудности със забременяванията една спокойна и лека бременност! И още едно здраво бебче през септември!
kalina84 , живот и здраве ще спретнем една варненска среща да си мерем коремите, само да минем 3-тия месец...
Аз на един от прегледите преди инсето ми спомена док, че имам също малък миомен възел, но не било притеснителен, бях забравила за него, на по-натам ще трябва май да питам какво се случва с него?

А Ако знаете и аз как се терзая с казването на работа.. искам още сега да кажа, но ще изчакам вероятно сърчицето, най-ми е трудно да се крия с дрехите.. поне като кажа, да не ми пука колко съм описана.... Предстоят ни структурни промени, ново ръководство и ми се ще да кажа от сега, много да не ме тормозят... а как ще им стане кофти.... имам важни ключови задачи в учреждението, което работя през месеците май, юни и юли и като ме няма.... ле леле, от сега виждам как няма да се зарадват на новината, а уж са ми близки ръководството... И днес не са доволни, че съм болна и съм у дома... не обичат верните им служители да отсъстват и да се разболяват. Mr. Green

# 522

А Ако знаете и аз как се терзая с казването на работа.. искам още сега да кажа, но ще изчакам вероятно сърчицето, най-ми е трудно да се крия с дрехите.. поне като кажа, да не ми пука колко съм описана.... Предстоят ни структурни промени, ново ръководство и ми се ще да кажа от сега, много да не ме тормозят... а как ще им стане кофти.... имам важни ключови задачи в учреждението, което работя през месеците май, юни и юли и като ме няма.... ле леле, от сега виждам как няма да се зарадват на новината, а уж са ми близки ръководството... И днес не са доволни, че съм болна и съм у дома... не обичат верните им служители да отсъстват и да се разболяват. Mr. Green

Същото и при мен... Но и аз ще изчакам с казването.

# 523
  • София
Jalana  Hug чудесно изживяване, дано и при мен е така довечера. ММ също иска да влезе с мен, предполагам че няма да има проблем.
Момичета много се вълнувате с работата, по-спокойно, най- важно е бебето, а в работата ще се оправят и съм сигурна, че ще се радват за вас  Hug

# 524
Феминина и Кисис, абе аз по принцип съм си ревла, ама този док като каза прекрасна майчице ето и първата снимка и като ме гледа с едни очи и аз направо плувнах в сълзи и няма спирка  Laughing Моят отзад чупи стойки и се чуди кво да прави, та док му дръпна една лекция и на него хахах  Laughing.

Феминина, нашият тийм билдинг е в Румъния и имаме 8 часа с кола, в планината, в смисъл няма нещо притеснително, ама недай си боже нещо имам нужда в тази обстановка какво ще правим горе в тази планина или насред пътя в снежна Румъния.. не знам мен ме е страх. А колежката ми е в 7-ми месец и е луда направо, нито я интересува, нито я е страх, а 10 години чакат това бебе. Та сега ще има да ме сравняват с нея, че видиш ли нея док я пуска, а моят не. Но аз знам, че до 3-ти месец е най-опасно.

koikoii Стискам палци и при теб да е така.  Hug

Джиндже, аз влезнах без мъжа, а самият док. попита дали не искам да влезне и той и аз като Спиди Гонзалес изхвърчах  Laughing да го тегля навътре Laughing Просто питай док направо като влезнеш да присъства и той  Hug Иначе и аз ще падна как в пета седмица док заподозря момче. Като си говорех с ММ каза, че може да подозират заради размера, формата.. де да знам и аз. Сега той каза, че не е на 100 процента, но на това залага...  Явно вървим бабаити от малки хаха Simple Smile

Лукито, въпреки, че очаквам в съзнанието си момче, все в женски имена се влюбвах, но предупреждавам, че аз си падам по нестандартните имена и все гледам да са по изчанчени за ужас на свеъкърите, които обаче одобриха женските  Heart Eyes
За момичета фаворите ми са:
- Ава
- Евелин
- Катрин или Кари

За момче, харесах Борил.

Обаче моят като викна, че му прилича на гурел  Grinning Къде Борил, къде Гурел и му било гадно звучало. Техните не го харесаха изобщо, ама иначе не искат да се бъркат. Мама пък ми го хареса  Heart Eyes Та сега май трябва да залягам на мъжките имена, че като се знам колко съм трудна, направо не знам всичките стандартни БГ имена за момчета не ми харесват, а все пак не искам да е Джордж или Питър  Laughing Казвайте мъжки имена. Мислех за Самуил, ама много ми е библейски и на галено ще му викат Сами пфф  newsm78

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 14:55 от jalana

Общи условия

Активация на акаунт