Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 471
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Супер са всички имена Simple Smile
Оф аз от както съм бременна ужасно много хляб ям.почти на всяко ядене.и всякакви тестени...пици спагети....умирам за тесто. Дали е вредно за плода?
Преди не ядях толкова.....

# 616
# 617
# 618
katrinkoleva, и аз! само хляб и масло мога да ям, ужас:(

# 619
  • Морска приказка
Vln89 Наистина са много полезни фурмите, аз докато кърмех доста хапвах, защото бях чела, че са много полезни. Ще е добре подобни статии да се качват в началната страница, когато се прави новата тема.
Миналата година бяха давали репортаж по ТВ за подобно заведение в Англия, ако не се лъжа. Само не знам какви хора трябва да са собствениците, за да стигат до подобни крайности  newsm78
Чухме вече сърчице,  малкото човече в нас расте!

Септемви месец е далече,  но сърчицето ти го чухме вече!

И двете страшно ми харесват.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 21:34 от Danili

# 620
  • Пловдив
katrinkoleva, и аз! само хляб и масло мога да ям, ужас:(
Аз пък съм страшен чревоугодник, а от седмица насам нищо не ми е вкусно. Ям буквално насила,за да не припадна. Странна работа! 😕😕😕
Пак да попитам да има някоя бъдеща мама от Пловдив и дали има някоя препоръка за доктор. А за Селена и Торакс? Една приятелка вчера роди секцио в Торакс,казва че са доста внимателни към нея и детето.
Нямам търпвние да отида на лекар. В петък е деня. Радвам се че видях че има момичета в темата,на които послесния цикъл е бил на 9.12 като моя. 😆

# 621
  • Виена
Здравейте, момичета Simple Smile

Чета ви от известно време, но ми се искаше да пиша, когато вече съм била на преглед, но до следващата седмица тук не ме искат, защото било рано, а на мен не ми се чака Simple Smile

ПМ: 14.12
Тъй като бременността е планирана, бях се запасила с тестове, но чак след седмица имах положителен тест (предишните бременности ги хващах веднага след закъснението).

Иначе живот и здраве, това ще е третото ни чудо Simple Smile Имаме две момиченца на 7 и 2.9г.
На 38 години съм, живеем в Австрия, но често сме и в София.

Някакви особени симптоми нямам, само ми се спи ужасно. Включително и в момента, което ще ви предпази от един прекалено дълъг пост Wink

hriskag25, честит празник на твоето момиче  newsm59

Магдалена, желая ти един прекрасен ден и невероятни моменти да пълнят дните ви Simple Smile

На всички вас, момичета, желая от сърце лека и приятна бременност, и когато му дойде времето - здрави бебенца Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 23:14 от elitsa77

# 622
Добре дошла в отбора Елитца, накара ме да се усмихна и с двете си принцеси и с поста ти, който тъкмо ми стана интересно, ти реши да приключиш с писането... Joy Лека бременност и на теб!

Магдалена, значи, ако днес в района на университета ти видя булка - ти си! ще ти смигна! Laughing

Лук ден и на всички момичета, ще ви чета вероятно довечера от вкъщи! Отивам да се трудя  Sick

# 623
Елица, добре дошла! Лека бременност желая и на теб Simple Smile

За темата на мен ми харесва - Чухме вече сърчице,  малкото човече в нас расте! (2)
Предлагам да добавим 2ка, за да индикира втора тема. Наскоро се опитах да чета минали теми и когато липсват номера ми беше доста трудно да се ориентирам в тях.

# 624
  • Морска приказка
Добро утро момичета, сутрин нещо не сте много активни  Laughing.
elitsa77 Добре дошла  Hug
Утре съм на така дългоочаквания преглед, но ми е много притеснено дали всичко ще е наред, взех вече да се психясвам  Rolling Eyes
Аз имам опит с правенето на страници, предишната група аз я правех, но отнема доста време, а аз в момента не разполагам с такова, но мога да помагам на тази от вас, която се реши да я поддържа. А най-лесно е да откраднем оформлението на някоя друга група  Laughing , например на августовските момичета (разбира се ако те позволят) и да си я оформим по наш вкус.
Предлагам да добавим 2ка, за да индикира втора тема. Наскоро се опитах да чета минали теми и когато липсват номера ми беше доста трудно да се ориентирам в тях.
  Peace, дори е хубаво във всяка нова тема да се дават линкове към старите теми.

# 625
  • Виена
djin4e, приятна работа и усмихнат ден! Danili, Kisses, благодаря за посрещането Simple Smile

Да споделя за полетите и за работодателя. Първата ми бременност летях почти през седмица някъде... и така до 8-ия месец , като последния път доста потреперих дали ще ме качат в самолета Simple Smile Тогава на работодателя си казах почти веднага, защото имах ангажимент към много проекти и трябваше да започнем организация по прехвърляне. Сега може и да задържа малко, защото и без това декември си подадох оставката, така че тя процедурата си върви Simple Smile

Грешката обаче, която допуснахме при следващата бременност, беше че казахме на дъщеря ни веднага, след като видяхме положителен тест. Да, ама не... в рамките на 7-8 месеца един мисд, една извънматочна. Не сме я занимавали с подробностите и беше малко неприятно, като ме питаше кога ще дойде бебето... Добре, че не беше особено въодушевена, та се случваше рядко, а и аз забременях отново бързо след това, та в крайна сметка тя просто реши, че бавно става тази работа с бебето Simple Smile Този път мисля да изчакаме, докато не започне да ми личи. Дано всичко е наред Simple Smile

Стискам палци за всички момичета с предстоящ преглед Simple Smile
До скоро и се усмихвайте Simple Smile

# 626
elitsa77 добре дошла сред нас!

Danili, не се притеснявай за прегледа, утре ще бъде всичко на ред!

Да ви кажа вчера бях на тренировка /тренирам карате/ и се изморих доста, а не сме правили нищо особено и натоварващо. Мисля в петък да я пропусна, а за другата седмица ще видя как се чувствам и ще преценявам на момента. Все пак и другия четвъртък ще ходя да ме види док и да каже мога ли да тренирам. Иначе освен сънливостта и големите гърди, на които ММ много се радва няма други симптоми.

# 627
Аз си ви чета,но няма нищо ново при мен.Чакам си прегледа другата седмица в сряда,да видим как се развиваме.Имам гадене от време на време и съм все уморена,не знам как ще се справя на работа,а все ми се струва,че е рано все още да им кажа.Ама пък работата ми е тежка и опасна и не знам какво да правя.
 Sad

# 628
Добро утро,момичета! Много се радвам за тези,които са чули вече сърчица,чак ви завиждам благородно ,нямам търпение и ние да чуем нашето,дано всичко е наред.
Честито на днешната ни булка в групата.Желая ти дълъг и щастлив семеен живот.И на нас ни предстои сватба през април и сега е едно постоянно тичане по срещи,избиране на цветове,покани,рокли и всякакви подобни
ЧЪКИ,и моята работа е много тежка,няма начин да продължа да работя в това ми състояние.Казах на две от колежките си за бременността си,просто нямах избор,някой трябва да вдига тежкото,вместо мен.И понеже не искам да натоварвам и тях и да ме носят на гърба си,мисля другата седмица,след първия ми  преглед в сряда,да кажа на шефовете си.И тогава ще мислим варианти вече-болнични от сега или ще се мъчим до третия месец.

# 629
При мен момента на истината почти дойде- след малко отивам на лекар за преглед и за ново чхг, което трябва да се е удвоило в последните 48 часа и да видим появило ли се е нещо в матката. От сега треперя, в някакъв тих ужас съм. Може би заради предишния неуспешен път съм толкова наплашена и чак не мога да си представя положителен развой на събитията, а съм голям оптимист по принцип. Ще пиша после какво е станало, моля ви стискайте ми палци!

Общи условия

Активация на акаунт