Бродирана красота - тема 132

• 78 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • БЪЛГАРИЯ
             Да ти е здрав, Гуде, и 99- те да му отпразнувате! Hug А щом казваш че е змей...., е, нека бъде волята ти! hahaha

С това "душа поетична и добра", ме попика! Още се кикотя, нищо, че си е самата истина!!! Joy

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush и дважди  Blush Blush

как да не е змей, като мам(к)а му е съща Спаска Blush

# 557
  • Ямбол
Честит ти рожденик st. Dobri Simple Smile Да е здрав и да ти носи само щастие и усмивки.  bouquet

# 558
  • с.Николово, обл. Русе
Много здрав, весел, любознателен и добър Човек да расте твоето момче Добри!

# 559
  • София
Добри, честит ти празник, и на теб, и на змейче Simple Smile  Да е жив и здрав и голям змей да порасте Simple Smile

# 560
Има ли някой схемата на конците за гоблена "Мадона Темпи"?Конците са анхор

# 561
Честит рожденик, Добри! Голям змей да порасне.

# 562
  • Ямбол
Магьосникът който ме омагьоса!

Намерих любовта в лицето на HAED.
Просто нямат нищо общо (за мен) с останалите фирми които съм шила.
Обичам, ей така, да си легна на диванчето и просто да шия.
Не бях го шила от месец сигурно вече, липсваше ми.  Heart Eyes
Само да види мъжа какви ги пиша хаха. Ще си помисли,че говоря за някое друго мъжленце.  JoyMr. Green

# 563
  • Варненска клюкарка
Blush и дважди  Blush Blush

как да не е змей, като мам(к)а му е съща Спаска Blush
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ама ги пишеш.... Laughing

Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!

Магьосникът който ме омагьоса!

Намерих любовта в лицето на HAED.
Просто нямат нищо общо (за мен) с останалите фирми които съм шила.
Обичам, ей така, да си легна на диванчето и просто да шия.
Не бях го шила от месец сигурно вече, липсваше ми.  Heart Eyes
Само да види мъжа какви ги пиша хаха. Ще си помисли,че говоря за някое друго мъжленце.  JoyMr. Green

То и аз заемам целия диван като се простра с все амбалаж- кутии, органайзери, схемата, която е максимално увеличена и съответно бая голям лист.... Laughing

Страхотни цветове, на модела, който шиеш, радост за окото!
Аз много харесвам тези двата на ХАЕД, особено първия, но като знам колко други съм запланувала преди тях ....
Принцеса Турандот

На този не му знам името...

# 564
Здравейте дами!Чета ви от много време,но рядко пиша.Имам нужда от помощ.Шия "Балерината" на Дименшънс и в мартениците срешнах непознат за мен бод -Overlay Half Cross Stitch.По легендата изглежда като обикновен полукръст или гобленов.Отгоре на всичко,единия цвят на мартаницата е Blending fiament 032,а такъв нямааа!! Дано някой ,който е шил гоблена ми помогне. newsm78

# 565
Здравейте дами!Чета ви от много време,но рядко пиша.Имам нужда от помощ.Шия "Балерината" на Дименшънс и в мартениците срешнах непознат за мен бод -Overlay Half Cross Stitch.По легендата изглежда като обикновен полукръст или гобленов.Отгоре на всичко,единия цвят на мартаницата е Blending fiament 032,а такъв нямааа!! Дано някой ,който е шил гоблена ми помогне. newsm78
Можеш ли да снимаш инструкциите, така само можем да гадаем. Понякога нещата извадени от контекста са лишени от смисъл.

# 566
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

с уговорката, че не съм шила "балерината"  Peace

Overlay Half Cross Stitch е полукръстче, върху вече ушитото се шие с Blending fiament 032.
това е полупрозрачна блестяща нишка.  

смея да предположа, че в обясненията има картинка на това как се шие едното и другото

и допълвам от други форуми  Peace

Цитат
Overlay Cross Stitch - шият се кръстчета с цвета, който е посочен в легендата. След това върху тези кръстчета се шие още еднин ред кръстчета, с един кат блендинг филамент.

Overlay Half Cross Stitch - по същия начин - шият се половинки кръстчета според легендата и отгоре им се минава с един кат блендинг филамент.

Overlay colors - буквално са цветове, които лежат върху други.

http://forum.stitch.su/topic/2269/ повече инфо  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 15:34 от st. Dobri

# 567
Здравейте момичета, започнах Бяла тишина на аида 18 но с кръстче
http://i-fotki.info/19/b603ababd34c6c94ebadbb44bfa118db2e0a2b238910010.jpg.html
Мислите ли че е много сбито. Чудя се дали да го продължа или да сменя каунта на панамата. newsm78

# 568
Добре си е, кое не ти харесва? Аз шия един Дим в момента и е на 18к панама - идеално си е. Вече ако дизайнера е дал друго ...

# 569
  • София
И аз харесвам 18 каунт.
Да ви се оплача, че започнах петльо на Риолис. Взех панама на Цвайгард 14 каунт. Чудна, много хубаво изтъкани нишки, разграфена с магически цвят и .... твърда като мрежа против комари...  Joy
Полудях... изпободох си пръстите. Не мога да нацеля дупките като е опъната на станчето. Абе изобщо целия кеф от прекрасните цветове отиде на кино. И реших, че ще я оправя таз панама ако ще да изчезнат всички разграфени места. Мих я няколко пъти в студена вода докато падне колата и панамата стане като тази на ДМЦ примерно. Още се вижда разграфяването, явно "излиза" с по-топла водичка. И сега се надявам вече да ми е приятно да боцкам Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт