Бродирана красота - тема 132

• 78 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте , включвам се за първи път в темата. Аз съм начинаеща гобленарка и като за начало съм си купила гобленна Герика - Щастливо плаване. Някой шил ли е гобленнаГерика?

# 616
  • sof
Добър вечер, с позволението на модератора на форума се обаждам при вас че си провеждам пролетно почистване и се забавлявям със сайтовете за обяви. Частта от нещата които са нашето хоби ba4iiska ми разреши да покажа.

Предлагам и още няколко нови комплекта и материали за бродерия, които всички са ми донасяни подарък от чужбина, но няма да употребявам. Съхранявала съм ги в къщи грижливо, но вече ми е ясно, че няма да се захващам с тях. Приемам пакетна оферта за няколко или всичко ако някой ентусиаст желае да се запаси с качествени неща (на лични). Благодаря за вниманието.

Аз шия както винаги.

http://zlatad2.snimka.bg/tapestries/proletno-po4istvane.900044

# 617
Zdraveite, napravih si shema s pc stitch shih go 1:1 obace koncite mi ostanaha dośta i panamata sashto samnqvam se ce se e shielo 1:4 vaprosa mi e kak s pc stitch da si napravq shema 1:1 i konci i panama vsicko da si otgovarq. Blagodarq predvaritelno.

Ами ако не си указала друго, моделът ти е бил за 14 каунт, а доколкото разбирам си шила на 22 каунт. Няма как да е било за 1:4, щото хората извън Бг май не се чували за такъв бод. Това което искаш да направиш е до настройки за разход на конци и панама.
благодаря сигурно е така

# 618
Благодарение на mibobo, успях да сътворя една картичка за мойта мама по случай утрешния празник Благодаря още веднъж  Flutter

# 619
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудесно съчетани цветове на бродерийката и на картичката Peace

# 620
Благодарение на mibobo, успях да сътворя една картичка за мойта мама по случай утрешния празник Благодаря още веднъж  Flutter

Няма за какво  Hug , много хубава е станала   Peace

# 621
  • Русе
Poliiii, прекрасна картичка се е получила.
KoteVania, те тортите са ясни, ама от безкрайно бачкане включително и събота и неделя не мога да наглася конци и да шия великденски дребосъци. От бегъл поглед на наличното доста цветове трябва да купувам ooooh!

# 622
Благодаря ви Hug Толкова е приятно като се постараеш да зарадваш някого, изненадващо се получи добре и най-вече знаеш, че постъпката ще бъде оценена!
А да се оплача от себе си..откакто бях в едноседмичен болничен и буквално се схванах от бродиране, съм зарязала гоблена. Искам да се стегна и да го приключа, но и хубавото време не ми помага особено  ooooh!

# 623
Иринка, страхотен гоблен. Много ми харесва.

# 624
  • Русе
Честит празник дами. Бъдете здрави и много обичани от всички около вас bouquet

# 625
  • София
Честит празник мили момичета!  bouquet
Нека си пожелаем един прекрасен, изпълнен с любов и хубави емоции ден!  Hug

И благодаря на всички, които харесаха колата ! Дано не се повтарям, но това беше комплектовка на ДМС, която много ме изуми. Първо имаше две схеми - с червена и с черна кола и достатъчно конци да ушиеш този модел, който ти хареса повече (у дома всички бяхме за червената). Освен това самата панама беше уникална - много особена, не точно Аида (но не знам каква) и се шиеше изключително леко на нея. Единствена забележка - късо нарязани, за моя вкус, конци  Peace
Още няма да я слагам в рамка, но си мисля, че паспартуто ще е задължително.

И за да не съм голословна, ето последното което завърших по празниците

# 626
  • Юпитер- Сатурн
teddy да ти изпратя част от моите запаси, поне да ги видя ушити. Скоростта ти е меко казано бърза  Simple Smile.

МСК хубав напредък. С тази ти тактика да снимаш етапи май при теб ползотворно работи.

Видях и други етапи магьосници, лалета, зелено село не видях, но аз съм търпелива.

Аз шия по малко, времето в последно време при мен е кът. 

# 627
  • Ямбол
Честит 8-ми Март.

Обичайте се, бъдете усмихнати, прегръщайте се, смейте се, танцувайте и понякога полудявайте. Бъдете добри, работливи, грижливи, мързеливи и изтрещяли.
Викайте по-малко тази година.  Crazy
Желая на всички да сте усмихнати и обичани!
Поглезете се.

teddybearm страхотна и различна както винаги! И петела! Е кога успяваш да шиеш толкова мноооооогоо. Официално завиждам!  Twisted Evil
mibobo много нежни и красиви! Браво. И аз изтеглих схемите, отиват в папка "проекти".  Mr. Green
Малко Сладко Коте, е много си бърза. Пу-пу. Страхотен става!
Браво Poliiii. Страхотна картичка се е получила. Майка ти ще бъде много щастлива днес.  Heart Eyes

Аз с моят чаршаф, изглежда все едно нищо не съм ушила.  Simple Smile
Половината страница е почти завършена като е нацяло готова ще снимам.

Айде това беше от мен. Хубав ден на всички. .
И ако не ви поглезят днес, поглезете се сами. Заслужаваме го!  bouquet

# 628
Честит празник, бъдете здрави, щастливи и все така продуктивни откъм красиви неща  Laughing bouquet

# 629
  • В свой си свят :))))
Честит празник, момичета,
бъдете здрави, усмихнати и много, много обичани!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт