Бродирана красота - тема 132

• 78 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • с.Николово, обл. Русе
Това вече ми е в шкафа:

А като си получа другия ще го покажа.

# 706
в пощата няма нищо за мен. мисля че нищо няма да се получи.

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в пощата няма нищо за мен. мисля че нищо няма да се получи.

как го плати? пейпал връща парите, когато пратката не получена  Peace

ако искаш дай номера да търсим всички заедно  Blush

# 708
Не е пейпал. Даже нямам някакъв финансов документ от типа epay когато платиш някоя сметка.

# 709
по банков път е платено, значи имаш платежен документ.
виж там, от където си купувал как се уреждат споровете.

Скрит текст:
искам да помогна, но май само дразня  Blush

# 710
Демек от банката да ми дадат някакъв документ?

# 711
Damarcus от къде е поръчката и как точно си платил? Т.е. платил си предварително и сега чакаш доставката, така ли?

# 712
от crossstitchworld.

# 713

пиши им, обясни, че пратката не е получена, попитай имат ли инфо къде е и да предложат начин за решаване на проблема.

Цитат
Customer Service & Contact Information

Please don't hesitate to contact us! Email is the best way to reach us, and we will respond to your inquiry within 24 hours (and usually before that):
customerservice@crossstitchworld.com

някой беше поръчвал от тях, но като не се сещам кой  ooooh!
нямам спомен да е имало оплаквания

Цитат
Undelivered / Lost Mail
All orders shipped in the USA are sent with a tracking number. In the event that a domestic order isn't delivered we will gladly contact the post office to investigate. CrossStitchWorld.com does not offer a guarantee of arrival for any international mail. In the event of non-delivery or loss of an international shipment by any postal service CrossStitchWorld.com will assist with communicating with the US Post office and share all available information regarding the shipment. Based on the shipment information available we reserve the right to decide an appropriate disposition of the matter.

# 714
И да допълня Добри, след като направи поръчката не получи ли номер, чрез който да можеш да  проследиш пратката?

# 715
той писа, че има номер, но в началото беше непроследим, после вече не знам какво стана  Peace

# 716
Аз съм поръчвала от там, но платих чрез paypal. Пратката дойде много бързо и без проблем. По номера заседна в Чикаго, в БГ пощи въобще не беше входиран.

# 717
Номера е само докато напусне америка. от там вече нищо не може да следиш. писах им. отговориха да проверя в пощата (логично).

# 718
  • Казанлък
Damarcus  провери и кошчето със спама, много често писма отиват там Peace

# 719
  • с.Николово, обл. Русе
Без да се обиждате, но опитахте ли да въведете номера на сайта на БГ Пощи?

В коледната игра ми се падна другарче в чужбина и в сайта на нашите пощи си остана пратката в едно положение, но после ми показаха как да я потърся в сайта на немските пощи и видях движението на колетчето си.

Общи условия

Активация на акаунт