За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 634
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен.
Чета в момента Анна Тод и много ме е яд на мен. Ужасен превод, ужасен стил на писане, никакъв сюжет, а не мога да спра да я чета. Даже вчера си изтеглих нови книги да чета и пак продължих да чета същата.

# 31
За новата тема  Hug bouquet

Чете ми се някоя поредица,обаче толкова да ми харесват книгите,че да ги чета една след друга.Май много искам.  Mr. Green

Отдавна не ми се е случвало.  Crossing Arms

# 32
И аз това искам, ама...няма
Даже от любимите ми поредички няма нови книги и се върнах към другата ми любов- фентъзито  Tired Но и там не остана много неизчетено, а уж бълват много книги и там. Но нещо качествено, което да не те оставя да спиш- няма.

# 33
  • Плевен / София
Благодаря на Хера за новата тема bouquet
Вчера съм пропуснала вълнениято около Мецани защо няма да спи.....но вече е ясно , че са набъркани шотландци....от много време ми се четеше нещо за леърди..... Naughty

# 34
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темичката bouquet

Прочетох По-кротко, лейди и Бляскаво момиче. Уж от една поредица, а нищо общо помежду им. Едната лековата, другата малко по-мрачна. Смесени чувства. Все едно книгите са писани по различно време в творческия живот на писателката. Не съм гледала задълбочено в ГР, само им сложих звездичките.

# 35
  • Варна
Привет!
Благодаря за темата!
След Hero, реших да се върна в Шотландски води и да почна нещо заделено отдавна https://www.goodreads.com/series/50489-maccoinnich-time-travel-trilogy
Засега съм прочела 10тина страници, нямах време, днес да видим дали ще потръгне

# 36
  • Пловдив
      И аз съм в шотландската тема. Grinning Продължавам Хана Хауел на руски, ама книгите са еднотипни и май ще спра до тук. Поне за сега.

# 37
Опитвам се да сваля от датата Оправдани лъжи на Уитни Гарсия Уилямс , но не успявам.Има ли я качена някъде другаде?

# 38
  • Бургас
Да се запиша и аз в новата тема. Основно ви чета, рядко пиша но сте ми много полезни в избора на книжки  Mr. Green В момента съм на Хедър Греъм и поредицата за сем. Макензи- харесва ми, обичам книги в които се появяват бебета.
Знам, че тук ще ме разберете понеже мъжът ми смята, че съм се чалнала тотално вече  Rolling Eyes, след 20 дни ми предстои дъъълга топла почивка и от сега съм се заела да складирам книги на четеца, включително такива които отдавна чакам и искам да прочета но си ги пазя като замина и само мрънкам, че много искам да ги прочета  Crazy, ама на- пазя си ги, луда работа.
Така че ако имате предложения за готини поредици от "старите" можете да ми ги предложите, сюжета с индианци сега ми е актуален, но харесвам и каубои и разни такива. Ама повечето вече съм ги овършала.

# 39
  • Варна
      И аз съм в шотландската тема. Grinning Продължавам Хана Хауел на руски, ама книгите са еднотипни и май ще спра до тук. Поне за сега.
Зарязах ги по средата на 13та книга. Самата книга беше мудна и отделно не ми харесваше завръзката. В един момент писват де

# 40
Честита нова година,живи и здрави,и много късмет ви желая.Искам да ви попитам поредицата Стражите на Шотландия на Моника Маккарти от колко книги е?Интересно ми е дали има книга за всеки от тоя отряд с кодовите имена,които им измислиха.

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
ииии за да не ви разочаровам да направя едно бързо резюме на нещата, които успях да прочета по безсънните нощи - значи тая поредица Правилата на милиардера - ако Нюансите бяха кошмарно зле, това е все едно кошмарно зле на 10та степен .. по-лош съкратен преразказ не бях чела ..  Оправданото съмнение на Уитни Гарсия не знам си коя си виж ми грабна вниманието .. макар че и тя има доста кусури просто авторката е съумяла да ни поднася интригуващи факти достатъчно често и на място, за да задържи интереса .. или поне досега .. чакам с нетърпение и последната част да видя какви ще ги свършат .. иначе ударих Породи, Нови видове и каквото друго се сетите .. сега съм на шотладнска вълна както всички разбрахте .. да се надяваме, че скоро пак ще имам възможност да се включа Flutter

# 42
 За да не изоставам от Мецани и аз започнах книгата за брата Маклийн.  Laughing Засега се развива много интересно, да видим как ще продължи.
Само едно ме смути и то още в началото - главните имат доста голяма разлика, приблизително двадесет години. Не се каза колко точно, но все пак за мен е много.... но са големи сладури и го преодолях.  Simple Smile
Останалите четири книги съм ги чела доста отдавна, та се връщах да им разгледам анотациите, да си поприпомня малко поредицата.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 14:20 от валия

# 43
  • София
Прочетох 4 части от "Правилата на милиардера" и за мен е чист преразказ на Нюансите. Да видим по-нататък как ще е.

Сега ще започна книгата за Александър, пък да видим. И аз не си спомням предните, та ще зачета анотациите. Blush

# 44
  • в морето до колене
Май доста хора сме късали нерви с този милиардер снощи.  ooooh!
Аз нещо страдах от безсъние, та реших да му хвърля едно око посред нощ... Е, няма такава боза.
1. Защо не са издали направо една книга, ами така са ги нацепили - новелки ли са, що са, не разбрах - по 20-ина стр. като вестникарски подлистник?  Crazy
2. То бива-бива неориентирани девойки, ама тази удари баш центъра на мишената...  Shocked
3. нЕам нерви да го чакам тоз' милиардер да му разбера тайните и терзанията и да му съчувстВУвам евентуално за наранената душевност...  Tired

Гледам, някой 4 части прочел вече. На мен и две ми стигнаха. Особена като видях, как завърши втората.  Mr. Green
Ама ги бях свалила и трите - и дали от спортна злоба, или да не става зян изхабеният интернет-ресурс, прегледах и третата по диагонал.

Та след една филмова греда онази вечер, снощи и книжна нацелих. Дано да не е показателно за предстоящата година.  Laughing

Иначе, благодаря за темата!  bouquet
И за много години на всички!  Hug
Продължавам да следвам вашите идеи за заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт