За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Да си призная, ако не беше колежанска книжка, щях да я започна заради корицата   Laughing

Не е в колежа, но ако имаш предвид, че е някаква лека - за момента да, но съм към 30%. Тя си има работа, той е професионален футболист. Не съм чела първите две. Сега като чета анотациите ми стават ясни нещата. Те са трима приятели и всяка книга е за всеки един от тях.

# 76
gostenka68,  Joy Joy

Та:
Скрит текст:
Итън Декстър е футболист. 24 г. Мускули, татуировки, брада, рисува, знае как се гледа бебе, мил, джентълмен и ... девствен. Преди две години си пада по сестрата на съпругата на неговия най-добър приятел. След като им се ражда бебче и младите не могат да се наспят Итън предлага да отиде да помогне. И Фиона е там.
Whistling
че има ли още такива футболисти.... Joy Joy Joyблагодаря bouquet bouquet bouquet....жалко, че английския не ми е на нивото на руския.... Embarassed
    Това ще да е някакъв под-жанр "любовна върджин-мачо фантастика "  с елементи на бейбиситър:thinking:

# 77
Ами в гуудрийдс прочетох от страни, че я слагат в графата college и затова се отказах.. Simple Smile

# 78
  • Плевен / София
Валия bouquet благодаря за резюметата на руски..
Яна, ако намериш книгите сподели линк.. Praynig

# 79
ShySun, предполагам, че предходните истории са през този период.

Трябва да отбележа, че пичът доста се е постарал, за да се хареса евентуално на мацето, когато му се даде шанс Laughing

Да изкажа възмущението си: снощи хванах още една книга по времето на нормани/саксонци и т.н. Още един огромен камък - изнасилване, женене за други, груб секс, побоища и накрая като покажат едни щастливи епилози все едно всичко преди това е било цветя и рози Stop

# 80
В момента чета,, Бляскаво момиче"и нещо не мога да направя връзката с,, Първата дама''а са от една поредица newsm78

# 81
Не мисля, че имат връзка. Четох "По-кротко, лейди" и не намерих връзка с Момичето.

# 82
  • Стара Загора
А Мис Каприз някой има ли я? На СЕФ

Да изкажа възмущението си: снощи хванах още една книга по времето на нормани/саксонци и т.н. Още един огромен камък - изнасилване, женене за други, груб секс, побоища и накрая като покажат едни щастливи епилози все едно всичко преди това е било цветя и рози Stop
ох да...това ми е мега отврат...

# 83
Момичета, поне от 7-8 месеца не съм чела любовен роман, ако не броим "Дъщерите на Рим". Сега ми се чете нещо съвременно, динамично, но не искам познати автори, че вече с нищо не ме изненадват.
Пробвах Джули Джеймс, но явно това не е моят автор, зарязах я на 30-тата страница. Не съм фен на нюансите и производни, давайте предложения, има ли нещо ново излязло напоследък  Grinning

# 84
  • Euskal Herria
По повод серията на С. Е. Филипс - "Американска лейди" - за мен само "Мис Каприз" и "По-кротко лейди" са свързани. Или поне аз ги приемам като първа и втора книга. В останалите - дори и общи герои не намирам. Не знам какво обединява всички книги в тази серия.

# 85
По повод серията на С. Е. Филипс - "Американска лейди" - за мен само "Мис Каприз" и "По-кротко лейди" са свързани. Или поне аз ги приемам като първа и втора книга. В останалите - дори и общи герои не намирам. Не знам какво обединява всички книги в тази серия.
Нещо се наситих на СЕФ и последните й книги не съм ги чела.
Спомням си, че "Бляскаво момиче" е свързана с "В името на любовта", в нея се споменават Фльор и Джейк, и тяхната дъщеря, за нея също има книга в поредицата.
Първата дама не съм я чела, тя какво общо има с другите е мистерия за мен.

Исторически ми се четат на мен. Завърших последната за МакЛийн, много ми хареса и се забавлявах с нея.

# 86
А коя е дъщеря им във В името на любовта? Бляскаво момиче ме остави със смесени чувства.

# 87
А коя е дъщеря им във В името на любовта? Бляскаво момиче ме остави със смесени чувства.
Мег-приятелката на Джорджи Simple Smile

# 88
 Peace

# 89
Момичета, дайте нещо ново и любовно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт