За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Свалих "Naughty King". Тя била само 62 стр. Дано ми хареса! Peace

Кратка е. Третата част още не е публикувана Grinning

Започвам

Главният се казва Гауан, но мисля да го прекръстя на Гуан.

# 391
ShySun, благодаря  Hug

Не си спомням,коментирали ли сте Този мъж на Джоди Елън.Гледам 2 книги са излезли на бг.Струва ли си?

# 392
  • Euskal Herria
Не си спомням,коментирали ли сте Този мъж на Джоди Елън.Гледам 2 книги са излезли на бг.Струва ли си?
Да, доста коментирахме първата книга. Мисля, че беше в предишната тема.
Прочетох и втората.
milenaka, още веднъж благодарности! Заради твоите резюмета дадох шанс на книгите.  bouquet И в тази книга има допълнителна глава - от името на Джеси.

Здравейте! Може ли лееееко да се примъкна във вашата група?  Hug От скоро имам таблет и се възползвам от четеца му в пълна сила.
Искам да попитам за "Правилата на милиардера" - има ли ги книгите преведени и от къде мога да си сваля?
mario.d.k, и аз скоро приключих "Красива забрава". На мен ми допадна. Би ли споделила заглавието на другата книга?
"Правилата на милиардера" е фен превод, до момента има пуснати 4 части. Качени са в бг свят и в дата, подготвени са за качване и в Читанка.

# 393
  • София
Да, доста коментирахме първата книга. Мисля, че беше в предишната тема.
Прочетох и втората.
milenaka, още веднъж благодарности! Заради твоите резюмета дадох шанс на книгите.  bouquet И в тази книга има допълнителна глава - от името на Джеси.

Скрит текст:
Здравейте! Може ли лееееко да се примъкна във вашата група?  Hug От скоро имам таблет и се възползвам от четеца му в пълна сила.
Искам да попитам за "Правилата на милиардера" - има ли ги книгите преведени и от къде мога да си сваля?
mario.d.k, и аз скоро приключих "Красива забрава". На мен ми допадна. Би ли споделила заглавието на другата книга?
"Правилата на милиардера" е фен превод, до момента има пуснати 4 части. Качени са в бг свят и в дата, подготвени са за качване и в Читанка.

Ха, тези хора  Laughing  Откъде ги намират тези глави...

# 394
  • Euskal Herria
Не знам. Може да е някаква уговорка между издателството и автора.

# 395
  • Варна

ОООооо, другите са ми любими, чела съм ги всичките, по 2 пъти  Mr. Green , просто си падам по колежански историйки  Wink  Красива забрава също ми хареса - но не колкото тях, там има много повече силни чувства.
Красиво бедствие - от гледната точка на Аби, Ходещо бедствие - от гледната точка на Травис и Красива сватба

... А ти разбра ли каква беше тайната на Ками? Даже Трент каза че всичко било пред очите му - ама аз не можах да се сетя

# 396

Започвам

Точно онзи ден свърших с Елоиза Джеймс.
Прочетох Кулата на любовта, Когато красавицата укроти звяра и Целувка в полунощ.
И трите ми харесаха, приказките, които са използвани за основа не се усещат толкова.
Видях, че от тази авторка има и Три седмици с лейди Хикс, но не я намерих в ел. вариант.

Сега съм на Джули Джеймс. Вчера прочетох Сватбена лудост и много ми хареса.
Днес ще се върна на Любовени престрелки,защото преди време я почнах,но я оставих, май не й е било времето Simple Smile

# 397
  • София
Този Александър Кинг е голяма гад (поне в началото на книга), дано после да се пооправи. Crossing Arms
Добре, че не я зачетох снощи, щях да се ядосвам само. Tired

# 398
Този Александър Кинг е голяма гад (поне в началото на книга), дано после да се пооправи. Crossing Arms

Човекът иска да се отърве от нея Whistling Не е лош.

# 399
  • София

Човекът иска да се отърве от нея Whistling Не е лош.

Ами, нека се отърве като пич, а не да я унижава. Crossing Arms А, не, че тя му остава длъжна. Wink

Мерси, че препоръча книгата, засега е интересна. Peace

# 400
Здравейте! Обръщам се към вас за помощ, защото винаги до сега сте се отзовавали. Става въпрос, че не мога да се сетя за една книга... На кратко: тя е омъжена - съпругът й е ужасен, тормозеше я много. Срещнаха се с главния (не се сещам познаваха ли се от по-рано). Главния започваше собствен бизнес (нещо свързано със стадион, надбягвания или нещо такова). Тя заживя с него за малко, но съпругът й я изнуди да се върне и започна да я тормози още повече. Това е , което си спомням - доста оскъдно и хаотично, но това е. Ако някой се сети много ще се радвам да ми каже  Heart Eyes newsm51

# 401
  • в сърцето на един мъж...

Започвам

Точно онзи ден свърших с Елоиза Джеймс.
Прочетох Кулата на любовта

А къде я има? Или е на хартия?

# 402
  • Euskal Herria
Гледах я в дата.

# 403
  • в сърцето на един мъж...
Ух, аз нямам достъп до там Confused

# 404
Ух, аз нямам достъп до там Confused