За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Разпиляна във въображението
Приключих

Прочетох я почти на един дъх и остава само да се надявам авторката да не ни остави с пръст в уста и никакъв край.

# 421
  • София
Miriel,

Скрит текст:
аз съм й набрала много на Марго. Crossing Arms Как го накара да мисли, че ще го манипулира с безумието, което сътвориха във Вегас. ooooh! В началото съм, че нямах много време и се надявам да влезе в правия път с напредването на книгата.

# 422
  • Варна
Consequences ме побърква. Нито мадамата мога да изтърпя, нито него.
Скрит текст:
То бой, то изнасилвания, тормоз. Тя някаква примирена, оня пълен психопат. На 30% съм и направо не знам какво и защо го чета. Цялата книга ли е такава?!

# 423
Скрит текст:
То бой, то изнасилвания, тормоз. Тя някаква примирена, оня пълен психопат. На 30% съм и направо не знам какво и защо го чета. Цялата книга ли е такава?!

Дарк еротик Grinning

Момичета, спомняте ли си книга, в която мадамата пристига от Америка, представяща се за друга. Става въпрос за исторически любовен роман.

# 424
Скрит текст:

Аз стигнах до 50 стр. и повече не можах.Явно не е моята книга.Всичко ми беше еднотипно,без развитие:не ми хареса.  Peace

# 425
Скрит текст:

Дарк еротик Grinning

Момичета, спомняте ли си книга, в която мадамата пристига от Америка, представяща се за друга. Става въпрос за исторически любовен роман.
http://chitanka.info/book/2349-predi-da-te-sreshtna Тази ли е?

# 426
 stefani70 bouquet Същата е. Благодаря!

Вчера си припомних друга книга с размяна на ролите, Кристина Дод - Разменени места 2 - Твоята целувка, и оттам се зачудих.

# 427
Скрит текст:
Тегаво върви и е много страници, веселото е чак в края.

# 428
  • София
И на мен в момента тя не ми върви, но подозирам, че не книгата е виновна, а малкият, че е болен и не мога да се съсредоточа. Май трябва да хвана нещо за препрочитане.

# 429
Момичета,ще ми кажете ли от къде теглите или четете всичките тези книги на англ.,които обсъждате?

# 430
Пайрът бей,  мобилисм...

# 431
либген-а ми е любимец на мен Simple Smile  много задушевна връзка имаме , макар и едностранна - не мога без него  Joy

# 432
Здравейте!
Преди около година открих жанра и започнах да следвам вашите препоръки тема по тема. Така стигнах до тази на pasti4kata_88 от май 2014г. На руски се престраших да чета, но на английски все още не смея. Та питането ми е тази поредица има ли я на български /аз не открих, но вие сте по-запознати/. Или на руски. Опитах търсене и на руски но въобще не съм сигурна дали изписвам правилно името на авторката, а заглавието как е преведено въобще не съм наясно.
Цитат на: pasti4kata_88

Последно прочетох това https://www.goodreads.com/book/show/18599855-daring-miss-danvers?from_search=true, хареса ми много книгата и я препоръчвам, но и предупреждавам че е малко постна от към по-страстни моменти, да не кажа че почти ги няма. С този роман се дава началото на поредица за няколко приятелки,на които им предстои последния сезон и съответно шансовете за брак не са никак добри. След няколко дни излиза втората книга, нетърпелива съм за нея, защото е за един скандален женкар и едната приятелка, която на финала на първа книга беше брутално изоставена от мъжа, който цял Лондон очакваше да й предложи през последните няколко години.
Благодаря!

# 433
  • София
Прочетох "Feisty Princess". Хареса ми. Peace

Отивам да търся "Dirty Royals", че ми е интересно как ще се подредят нещата на Марго и Алекс. Wink

# 434
Прочетох "Feisty Princess". Хареса ми. Peace
Отивам да търся "Dirty Royals", че ми е интересно как ще се подредят нещата на Марго и Алекс. Wink

Ама как му се струпаха нещата върху Алекс Whistling

Третата книга я няма издадена. Crossing Arms Ще почвам друга от авторката, като приключа с настоящата, която чета в момента.

Общи условия

Активация на акаунт