За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте дами!
Търся помощ. Хванала съм се да редактирам "В пропастта" на Катрин Каултър - издание от далечната 2001 г. Проблема е, че намерих само док файлове и нямам никаква информация за книгата.
Та молбата ми е, ако някоя я има да ми заснеме, дори и с кофти качество или препише информацията за преводач, коректор, редактор, поредно издание и такива работи - на първите и на последните странички информацията.
А още по-благодарна ще съм, ако ме снабдите и с корицата - тези в нета са с 200-300 пиксела ширина и не стават. Изискванията са за поне 1200 ширина Simple Smile
Мерси предварително!

# 436
  • София
Прочетох "Feisty Princess". Хареса ми. Peace
Отивам да търся "Dirty Royals", че ми е интересно как ще се подредят нещата на Марго и Алекс. Wink

Ама как му се струпаха нещата върху Алекс Whistling

Третата книга я няма издадена. Crossing Arms Ще почвам друга от авторката, като приключа с настоящата, която чета в момента.

Хммм, а аз усилено я търся. ooooh!

Даже я намерих тук за сваляне (уж) и тъкмо щях да се регистрирам.

Алекс е голям сладур, определено ми допада. Peace

# 437
  • Разпиляна във въображението
Търсих информация в сайта й, във фейса, в GR, но няма. Ако искаш я свали и виж за какво става дума.

# 438
А знаете ли някаква програма която да превежда от англ. На български книгите, че английския не ми е на толкова високо ниво. Чета ги, но на моменти нещо ми куца..  newsm78

# 439
  • София
А знаете ли някаква програма която да превежда от англ. На български книгите, че английския не ми е на толкова високо ниво. Чета ги, но на моменти нещо ми куца..  newsm78

И да има, не бих препоръчала, защото предполагам, че ще "превежда" като online преводач, което е просто безпредметно. Да видиш някоя дума става, но да ти преведе смислено изречение, едва ли. Peace

# 440

И да има, не бих препоръчала, защото предполагам, че ще "превежда" като online преводач, което е просто безпредметно. Да видиш някоя дума става, но да ти преведе смислено изречение, едва ли. Peace
Благодаря.

# 441
  • София
Miriel, не ме пуска да се регистрирам. Crossing Arms Така се надявах да изтегля и кн.3.

# 442
  • София
Там ти искат кредитна карта за регистрацията. Било само за информация, нямало да взимат пари  Confused

Точно си бях заплюла книгите за следващите за четене, то пък още няма дата  за третата. И сега се чудя дали да ги започвам или да изчакам.

Говоря за това, де, ако не е станало ясно  Grinning - https://www.goodreads.com/series/142773-a-sexy-manhattan-fairytale

Случайно да прилича на Manwhore - https://www.goodreads.com/book/show/22892122-manwhore?ac=1&from_search=1

# 443
Мише,не е излязла според мен още.Навсякъде има въпроси кога ще излезе.  Peace

И аз ги прочетох,не са лоши,щом чакам и за 3-тата.  Simple Smile

milenaka, и ние за тази поредица говорим.Според мен ще ти хареса.  Peace

Manwhore не съм я чела.Чудя се дали да пробвам.  Grinning

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 15:31 от romanti4ka

# 444
  • София
Мише,не е излязла според мен още.Навсякъде има въпроси кога ще излезе.  Peace

И аз ги прочетох,не са лоши,щом чакам и за 3-тата.  Simple Smile

Тъкмо това влизах да пиша, че в коментарите има въпроси кога ще излезе. В "amazon" също я няма.

Тюх, тъкмо се бях нагласила за четене. Simple Smile

# 445
Здравейте дами!
Търся помощ. Хванала съм се да редактирам "В пропастта" на Катрин Каултър - издание от далечната 2001 г. Проблема е, че намерих само док файлове и нямам никаква информация за книгата.
Та молбата ми е, ако някоя я има да ми заснеме, дори и с кофти качество или препише информацията за преводач, коректор, редактор, поредно издание и такива работи - на първите и на последните странички информацията.
А още по-благодарна ще съм, ако ме снабдите и с корицата - тези в нета са с 200-300 пиксела ширина и не стават. Изискванията са за поне 1200 ширина Simple Smile
Мерси предварително!

Имаш ЛС. Simple Smile

# 446
Писах ви аз, че няма трета, ама не вярвахте Laughing

Manwhore не съм чела, но ми е в списъка.

# 447
  • София
Писах ви аз, че няма трета, ама не вярвахте Laughing

Manwhore не съм чела, но ми е в списъка.

Аз ги прочетох, не беше лоша история. Първата книга ми беше интересна, втората- не толкова. Peace

# 448
Претупах тази.

Започвам тази. Признавам: заради корицата  Grinning И на втората част корицата ми хареса, та... Ксавиер е секси парче Whistling

# 449
  • София
Miriel, после да споделиш мнение. Ако е хубава и аз ще я започна поредицата.

"Правилата на милиардера" колко части са?

Общи условия

Активация на акаунт