Препарати за съдомиялна - 8

• 95 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Аз ползвам само финиш капсули (тези всичко в едно с топчето), като вкъщи пускаме машина 1-2 пъти на ден. Досега над година няма проблем с тях и поради тази причина не ми се иска да сменям марката. Една опаковка от 110 капсули излиза около 20-22 лева и стига за около 3 месеца. На толкова и горе долу взимаме препарат за почистване на съдомиялната - 3-5 лева струва. Предполагам, че има и по-евтини варианти, но като работи нещо, по-добре не сменяй Simple Smile

# 241

На моята миялна пише да не се оставя отворена вратата .

каква марка ти е съдомиялната?

# 242
  • Варна
Към собствениците на съдомиялни  Уърпъл Rolling Eyes
При отворена врата  ,когато се настройват програмите, ако трябва да се добави сол ,ще свети ли лампичката,при отворена врата ,пак да уточня?
Нашата е напълно вградена и нищо не  виждам когато е затворена ,нито дислплей ,нито нищо.

# 243
  • София
Към собствениците на съдомиялни  Уърпъл Rolling Eyes
При отворена врата  ,когато се настройват програмите, ако трябва да се добави сол ,ще свети ли лампичката,при отворена врата ,пак да уточня?
Нашата е напълно вградена и нищо не  виждам когато е затворена ,нито дислплей ,нито нищо.
Не съм с Уърпул, но прочети какво си написала.

# 244
Към собствениците на съдомиялни  Уърпъл Rolling Eyes
При отворена врата  ,когато се настройват програмите, ако трябва да се добави сол ,ще свети ли лампичката,при отворена врата ,пак да уточня?
Нашата е напълно вградена и нищо не  виждам когато е затворена ,нито дислплей ,нито нищо.

При повечето марки ще засвети лампата, стига да е включена съдомиялната. Моята е също вградена и нищо не се вижда, но като се отвори вратата свети лампата за сол (ако трябва). Също така всичко кодове за грешки би трябвало да са описани в ръководството за употреба. Ако си го изхвърлила, то виж в интернет и намери ръководството за твоята съдомиялна. Успех! Simple Smile

# 245
  • Варна
Аз съм с Уърпул,но не добавям нищо след като включа съдомиялнята
А включа ли я - не отварям вратата  Mr. Green

# 246
  • София
Аз съм с Уърпул,но не добавям нищо след като включа съдомиялнята
А включа ли я - не отварям вратата  Mr. Green
Velina_p питаше дали, ако е отворена вратичката, ще свети индикацията за сол, когато солта е свършила. За това и казах пак да си прочете поста и да види какво е написала. Т.е. естествено, че би следвало да свети, освен ако няма дефект или изгоряла лампичка. Иначе как следва на машина за пълно вграждане, без значение коя марка е, да се разбере, че се е активирала индикацията за сол или гланц, ако светеха само на затворена врата при положение, че са за пълно вграждане и от вън не се виждат тези индикации?

# 247
  • България-Варна
Аз лично държа леко отворена врата и изчиствам само едрите отпадаци от чинията и я пускам всеки ден .

# 248
  • Варна
Благодаря на всички,бях се притеснила. Hug

# 249

[/quote]

каква марка ти е съдомиялната?

[/quote]

Беко DIS  5831 е , моята врата не може леко да е отворена . Трябва до долу иначе сама се прибира .

# 250
някой да знае какво означава грешка   А10  за съдомиялна индезит . постоянно ми излиза. носихме съдомиялната на ремонт  смениха нагревателя  и за известно време нямаше проблеми . но сега се появи отново тази грешка и къде ли не съм питала и какво ли не изчетох но нищо не намерих. съдомиялната спира някъде по време на плакнене изписва грешката а съдовете са недоизмити. помощ моля

# 251
Това е за Аристон, но мисля, че е 1:1 с Индезит:
•A01 - поплавък - Float switch operated
•А02 - Open / Късо съединение реле нагревател - Open/Short circuit heater relay
•A03 - късо съединение на термистора или Time-водосточни Проверете филтър за блокажи - Short circuit on thermistor or Time-out drain- Check filter for blockages
•A04 - Не може да достигне или чувство на температурата в рамките на 70 минути - Unable to reach or sense temperature within 70 minutes
•A05 - пресостат - Pressure switch has not been reset
•A07 - Open / Късо съединение на пране моторни триак - Open/Short circuit wash motor triac
•A08 - Open / Късо съединение спомагателни измиване моторни триак - Open/Short circuit auxiliary wash motor triac
•A09 - Open / Късо съединение с основното пране traic - Open/Short circuit with main wash traic
•A10 - Open / късо съединение, попълнете traic клапан - Open/Short circuit fill valve traic
•A11 - Половин зареждане traic вентил или променлив моторни действие - Half load valve traic or alternating motor action
•A12 - Open нагревател верига разчитат - Open circuit heater rely
•A13 - Open / Късо съединение traic дозатор - Open/Short circuit dispenser traic
•A14 - маркуч Drain твърде ниска, Проверете маркуча и да се пренастроят - Drain hose too low causing syphoning. Check drain hose and re-adjust.
•H20 - Проверете крана и налягането на входящата вода - Check tap and pressure of incoming water.

# 252
много благодаря за описанието  на грешките .

# 253
Аз лично съм най-доволна от таблетките (прах и гел в едно) на Fairy. Чистят много добре, миришат хубаво, а след приключване на цикъла и самата миялна си мирише хубаво. Но като че ли не са толкова разпространени като марка и артикул, но пък ги има в емаг-а...

# 254
  • Варна
Аз лично съм най-доволна от таблетките (прах и гел в едно) на Fairy. Чистят много добре, миришат хубаво, а след приключване на цикъла и самата миялна си мирише хубаво. Но като че ли не са толкова разпространени като марка и артикул, но пък ги има в емаг-а...

Може ли линк да погледна? Peace

Общи условия

Активация на акаунт