Препарати за съдомиялна - 8

• 95 988
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Пффф ужас.моята е Беко,обикновено я пускам през деня на дълга програма

# 406
  • София
Технически погледнато всеки един електроуред може да причини пожар. Прочетох тук-там и има няколко случая на изтегляне на миялни машини от производители в САЩ, заради дефект и опасност от пожар. И все пак предполагам, че и хладилника може да причини същото, но няма как да го изключим нощем.
Но иначе на всяко упътване на ел. уред си пише да не се оставя да работи без надзор - правилно.  bouquet

Отделно попаднах и на тази "Акция за безопасност за съдомиялни машини"  за Bosch, Siemens и Neff #Crazy newsm78
https://dishcareaction.com/bg-bg

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 21:35 от Рошличка

# 407
  • 1st floor
О, да! И това също го четох... Tired

# 408

Стана ми интересно. На колко градуса мие кратката ти програма? [/spoiler]При моята съдомиялна /Беко/ кратката програма е 35  градуса. Е, не мия на такава.Освен кристал и разни стъкларии . Ама кога ли имам пълна миялна с такава посуда! Не ми се вижда хигиенично.

Като чуя такива изказвания и ми става много смешно Grinning. Да попитам тогава, Вие преди да имате миялна, когато си миехте съдовете на ръка, отделяхте ли по 30мин. на всеки един съд? Защото в миялната така се пада, 30 мин. на 1 съд. И друго - на колко градуса миехте на ръка? Да се зачуди човек, как оцеляват хората миещи на ръка Rolling Eyes.  Не виждам нищо лошо в 30 минутна програма на 35 гр. за ежедневна посуда, която все пак не е кой знае колко мръсна или мазна.

[/quote]

Кое е смешно?Най-първо питах на колко градуса мие кратката програма.Откъде да зная-може да има машини с кратка програма на 50,60 градуса.Моята не е такава.
И второ сметката 30 мин. на един съд не е коректна.При положение,че съдовете са 30,например и не се мият един по един,а се обливат,както писа някой преди мен-безконтактно.
Това,че прапрабаба ми е прала на реката със студена вода и е оцеляла,не може да ме накара да си пера чаршафите на 30 градуса,например.
И хайде по-голяма търпимост към чуждите мнения и разбирания.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 22:34 от W

# 409
  • Варна
Аз не ползвам дълга програма защото нямам нужда от нея,за запалване не съм се замисляла  newsm78
Тука някои съфорумки са много чувствителни  Mr. Green
В една тема ме критикуваха,че не харесвам нещо тука пък ме критикуват,че харесвам  Mr. Green
Нямало го било в града й..ами аз от града си нищо не купувам.Всичко по интернет  Mr. Green

# 410
Е, сега и аз се притесних много. Като прочетох за пожари...  Аз пък се старая да ползвам нощната тарифа. Пускам и пералня, и съдомиялна.....  Оставям ги да работят. Какво ще ме посъветвате..

# 411
  • София
Ползвай си спокойно нощната тарифа. Peace

# 412
Нищо не бих пускала нощем. Преди няколко години каналът на пералнята се запуши и стана наводнение, ако беше докато спим щеше да има поражения.
От си имам едно наум и не намирам никаква причина да рискувам.

# 413
  • София
Аз не ползвам дълга програма защото нямам нужда от нея,за запалване не съм се замисляла  newsm78
В една тема ме критикуваха,че не харесвам нещо тука пък ме критикуват,че харесвам  Mr. Green
Нямало го било в града й..ами аз от града си нищо не купувам.Всичко по интернет  Mr. Green

Ти си ползваш само една програма и само едни таблетки... разбрахме вече! И когато си ползвала само Феъри платинум и 3 таблетки финиш няма как да изкажеш компетентно мнение. Аз ползвам и двата вида и съм еднакво доволна.

# 414
Всеки си ползва, каквото прецени, спрямо финансово състояние, достъп до препаратите и степен на важност. Аз няма да ида да си купя фейри платинум, защото си имам каквото ми е необходимо. Няма и да си поръчам таблетки за 3 евро от чужбина. Даже, да ви е яд, ей сега ще си измия двете мръсни чинии на ръка и със студена вода.  Hug
То наводнение или пожар може посред бял ден да се случи. Малшанс. Важното е да има кой да реагира през това време, иначе щетите са големи.

# 415
То наводнение или пожар може посред бял ден да се случи. Малшанс. Важното е да има кой да реагира през това време, иначе щетите са големи.
Именно. Работещ уред само под наблюдение, иначе после нещата са страшни, който е преживявал пожар/наводнение знае за какво става дума...

# 416
  • Варна

Ти си ползваш само една програма и само едни таблетки... разбрахме вече! И когато си ползвала само Феъри платинум и 3 таблетки финиш няма как да изкажеш компетентно мнение. Аз ползвам и двата вида и съм еднакво доволна.

Верно ли?  Joy Joy Joy

И колко точно таблетки финиш ми трябва за да измия една пълна съдомиална да питам ми трябват след като три не ми стигнаха?  hahaha

С колко си миете чиниите за да дадете компетентно мнение?Може би 10?  Mr. Green
Защото на мен ЕДНА ми стига за да си ги измия Simple Smile

# 417
  • Варна
Иначе таблетките Феъри Платиниум ги купувам от Варна с безплатна доставка и то в лева  Peace

# 418
  • София
Иначе таблетките Феъри Платиниум ги купувам от Варна с безплатна доставка и то в лева  Peace

Е, това мнение се повтаря през две-три страници, вече започвам да си мисля дали не става дума за реклама в случая... Намерила си си перфектните за теб таблетки и не търсиш нови, какво тогава правиш в тази тема  newsm78 

Въпроса е, че не можеш да категоризираш така, само защото си си въобразила, че феъри са единствени и неповторими. Да, добри са, даже много, но това не означава, че няма и други добри. Финиш също са много добри таблетки и да ги наричаш второ, трето качество е най-малкото заблуждаващо за потребителите тук, които искат да прочетат адекватно мнение!

# 419
  • Варна
Ами то мнението ми е съвсем адекватно  Mr. Green
Ти до колко адекватно мнение даваш ако не си ги ползвала?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт