Препарати за съдомиялна - 8

• 96 023
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
На нашата си пише, че 30 минутната е за много слабо замърсени, които не се нуждаят от сушене (има, но е много слабо). Не се измиват тави, тенджери, иначе за чашите и чиниите става, но рядко пускаме такава миялна, винаги има по някой по-замърсен съд.
Не може да се сравни с миене на ръка, защото тогава ръчно оказваш натиск, за безконтактно миене си трябва време, накисване...
Едночасовата е идеална, справя се с всичко Peace

За препаратите - с тези сме в момента, носят ни ги от Австрия, тук съм ги виждала по паралелния внос и в продавалниците.
4.50 евро за 100 бр., мият без забележки, не драскат нищо.

Има ги само в един сайт на безумна цена- 40 за 14лв. В продавалниците нихт.

# 436
  • Пловдив
Идвам да похваля таблетките на Frosch. Взех ги с идеята, че са по-чисти от другите, а и харесвам продуктите на марката и наистина съм впечатлена. Мият страхотно и на къса програма (моята е 1,30ч. и мие на 70 градуса).

# 437
Камиче, втори месец ги хваля. Стеснителното е, че излизат повече от 30 стотинки.

# 438
  • Пловдив
На мен ми излизат 47 стотинки, понеже в единствения магазин, в който ги намерих са на цена 14 лева, но пък много ги харесвам и пак казвам, купих само заради идеята, че са по-чисти от останалите.

Днес се сдобих с тези новите от DM, тази вечер ще ги пробвам и споделя  Peace

# 439
Сподели Peace все пак са немска дрогерия , четох , че таблетките им мият прилично добре , даже по-добре от КК или ЛИДЛ

# 440
  • Пловдив
Гел таблетките им мият чудесно, но понякога забелязвам неразтворено фолио на късите програми.

Резултата от новите таблетки - Перфектно измити средно замърсени съдове. Няма надраскано и няма никакви остатъци.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 12:46 от kamice

# 441
Колко парички са

# 442
ДМ нямат гел таблетки за съдомиялни.

# 443
  • Пловдив
Имат, тези са:

ПреГрей, Denkmit Nature са 11 лева.

# 444
Сори! Не съм ги срещала в нашия.

# 445
Финиша ми почти свърша ,следващите ще са на ДМ да пробвам  Simple Smile

# 446
Аз съм отявлен неприятел на Финиша, който ни набутват тук. Вдругиден голямата ми дъщеря идва от немско с Финиш куантум пюр дъра - бъра 80 таб. за 9 евро. Ще докладвам. Страхувам се заради предчувствието, че сме третирани като жалки аборигени за доене. Като я питах защо не е уважила идеята ми да пробаме нещо по- "наше" от ДМ, отговорът беше : " ДМ тук вече не е за бели".

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 00:12 от Vesi T.

# 447
9 евро,че то без пари...то се знае ,че всичката ни козметика и прочие тук в Бг са боклуци

# 448
Предполагам, че след еуфорията и гостите след идването й ще имам съдомиялни. Моменталически ще споделя с общността ни  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 03:09 от Vesi T.

# 449
ооо Да , аз от какво я имам много обичам гости  Mr. Greenпочти нищо не мия след това

Общи условия

Активация на акаунт