Препарати за съдомиялна - 8

• 95 893
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Снощи ги поръчах и днес наобед ми ги доставиха до адрес-безплатно!Много съм доволна!

# 301
Феъри са много тежка химия. Не им се радвайте толкова. А това,че КК са развалили качеството е съвършено вярно. Имам безупречна машинка, но от прахта им стържа песъчинки. От други 4 варианта няма.В Лидъл има ли таблетки без фосфати, че чувам добри думи за тях?

# 302
Феъри са много тежка химия. Не им се радвайте толкова. А това,че КК са развалили качеството е съвършено вярно. Имам безупречна машинка, но от прахта им стържа песъчинки. От други 4 варианта няма.В Лидъл има ли таблетки без фосфати, че чувам добри думи за тях?

за химията на феърито +1
лидъла също са химия
без фосфати имаше в пикадили в лидл никога не е имало

# 303
  • Русе
Че то пък има ли без химия!? Айде сега, да не се заблуждаваме. Всичко е химия.

# 304
Че на лидълските W5 не пише ли че са без фосфати?

# 305
Че на лидълските W5 не пише ли че са без фосфати?

Имат без фосфати със сигурност Peace колко стават обаче...

# 306

за химията на феърито +1
лидъла също са химия

В Лидл има с фосфати и без фосфати. Но това не е нещо особено. Всички прахове за пране вече са без фосфати, но това не ги прави екологични или без химия. Има си екологични прахове и екологични препарати за съдомиялна. Peace

# 307
  • Карлово
Какви са ти шишетата и каква програма ползваш? Моите "доматени шишета" са от сокчета Куинс /старите/ и други подобни, но като цяло имат широк отвор.
Аз ползвам еко програмата на 50 градуса и се измиват.  newsm78
някога продаваха в тях нектар ,мисля че и сега продават
Meggysan мерси за съвета
бях ги пуснала на програмата за чаши

# 308
Нектара не си ли беше в бутилки тип "бирени"?

# 309
  • София
Е как би се измила бутилка с тясно гърло в съдомиялна? При това със засъхнал домат....  Laughing

# 310
  • София, Младост
Феъри са много тежка химия.

По-конкретно може ли? Току що сравних състава на Феъри платинум със състава на 3 произволно избрани марки таблетки за съдомиялна и фрапиращи разлики не открих. Ако имаш по-подробна информация ще те помоля да я споделиш.

Благодаря!

# 311

за химията на феърито +1
лидъла също са химия

В Лидл има с фосфати и без фосфати. Но това не е нещо особено. Всички прахове за пране вече са без фосфати, но това не ги прави екологични или без химия. Има си екологични прахове и екологични препарати за съдомиялна. Peace
и кои са без фосфатите?

# 312
Сега нямам пред мен но на таблетките W5 на кутията май пишеше "без фосфати"

# 313
След доста експерименти, да кажа да не купувате Финиша на промоция в Кауфланд. Абе, К. ни взеха за мърша Sad  Разпитвах за лидълския защото мислех, че е еко. Благодаря за отговорите.  За у нас си 😊 си намерих хапче- Фрош. Произведен в Германия за Русия. Три седмици мием с него и  Joy.

# 314
  • Варна
Здравейте,поръчах си в четвъртък Феърито от ТипТоп
Много съм доволна  Peace
70 таблетки са 23 лева
Казаха,че имат промоция на Финиш - 80 таблетки за 20 лева.Не ги видях на сайта,но сигурно може да се поръча по телефона  Peace

Общи условия

Активация на акаунт