Препарати за съдомиялна - 8

• 96 018
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Взех три капсули Фейри за проба - резултатът е трагичен. Все едно съм забравила да сложа препарат! Даже погледнах пликчето - но не, две са вече.

Бях се оплакала от оранжевия Медикс, но не бях права. Сложих сол и всичко е ок.

# 451
  • Пловдив
При мен резултата от Фейри също беше трагичен, точно както го описваш, все едно съм забравила да сложа препарат. Сега се чудя какво да ги правя останалите капсули.

# 452
  • 1st floor
Платинум ли ползвахте или други? Решението може би е дъъъълга програма и високи градуси. Така си скъсах нервите с лидълските. Сега си взех италианския Финиш от Т-маркет и днес пуснах за първи път. За 30-минути и 45 градуса всичко е екстра, пу-пу. Дано и натам да остана доволна... Laughing

# 453
  • София
Да, Фейри Платинум всичко в едно.

Аз по принцип съм с Лидлските. С тях нямам проблем, освен с някои лошо поставени тави и тенджери на 60 гр.

# 454
  • Варна

Аз по принцип съм с Лидлските. С тях нямам проблем, освен с някои лошо поставени тави и тенджери на 60 гр.
Тъкмо щях да пиша и аз за лидълските..много странно ,аз пък 4 месеца ги ползвам и всичко ми е чисто.Нямам никакви проблеми с тях  newsm78

# 455
  • София
Аз ги въртя няколко вида в момента, включително и лидлските. Измиват ми по принцип, но понякога не се справят в някои тави или тенджери. Когато имам по-мръсни неща заеднос таблетката слагам и от праха на Кауфланд в отделението за предварително миене. Така всичко е ок. Но аз и доста пълня миялната- всяко ъгълче е оползотворено.  Grinning

Успоредно  ползвам Финиш от Т Маркет и Фрош - и от двете марки съм много доволна, но Фроша ми идва по-скъп.  Peace

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 16:00 от Рошличка

# 456
  • 1st floor
Мият, но на късата програма, която ползвам всеки ден и за всичко, не се справят. Crossing Arms Даже по чашите намирам разни работи...

# 457
  • София
Аз май имам проблем със солта - нямам индикатор и като е малко, миялната не се справя добре.

# 458
някой ползвал ли е българските на Медикс ?

# 459
Аз съм отявлен неприятел на Финиша, който ни набутват тук. Вдругиден голямата ми дъщеря идва от немско с Финиш куантум пюр дъра - бъра 80 таб. за 9 евро. Ще докладвам. Страхувам се заради предчувствието, че сме третирани като жалки аборигени за доене. Като я питах защо не е уважила идеята ми да пробаме нещо по- "наше" от ДМ, отговорът беше : " ДМ тук вече не е за бели".
Е чак да не е за бели хора, аз си пазаря оттам много често, зависи и какво. Спомням си че съм купувала препарата им на прах за съдомиялни, ами върши работа, толкова колкото от Кауфланд местната марка, тези от Алди и други там от този клас.
Сега съм в БГ за няколко дни и смятам да си купя от това прехваленото Фейъри, дето по-нагоре за него и Финиша кръстосвахме шпаги. Ще взема няколко бройки, разбрах че го продават и така и ще дам отзиви.

# 460
  • София
някой ползвал ли е българските на Медикс ?

Аз ползвам в момента новия оранжев Медикс.

# 461
  • Варна
Ако някой е взел Феъри Платиниум и не е доволен да ми го прати на мен  Peace
И без това скоро ще купувам,че е на привършване Simple Smile

# 462
Аз съм отявлен неприятел на Финиша, който ни набутват тук. Вдругиден голямата ми дъщеря идва от немско с Финиш куантум пюр дъра - бъра 80 таб. за 9 евро. Ще докладвам. Страхувам се заради предчувствието, че сме третирани като жалки аборигени за доене. Като я питах защо не е уважила идеята ми да пробаме нещо по- "наше" от ДМ, отговорът беше : " ДМ тук вече не е за бели".
Е чак да не е за бели хора, аз си пазаря оттам много често, зависи и какво. Спомням си че съм купувала препарата им на прах за съдомиялни, ами върши работа, толкова колкото от Кауфланд местната марка, тези от Алди и други там от този клас.
Сега съм в БГ за няколко дни и смятам да си купя от това прехваленото Фейъри, дето по-нагоре за него и Финиша кръстосвахме шпаги. Ще взема няколко бройки, разбрах че го продават и така и ще дам отзиви

Двадесет годишен човек, посетил няколко пъти ДМ в Пасау. Все попадала на джангър и хаос от пришълци. Затова е крайна. А аз се изразих малко грубо заради съотношението заплати- цени. Ако не ме лъже паметта, лидълските, които тук са 8лв., там струват 2 евро. С Финиша явно е същата работа. Колкото и сериозна промоция да е хванала, чувството ми за справедливост думка Sad Не съм закостеняла, може този Финиш да ме изненада приятно. Ще си кажа скоро  Simple Smile

Защо ли се вмъквам в цитата newsm78

# 463
  • Пловдив
Аз за тези на Fairy говоря:

По принцип си ползвам дългата програма и нямам проблем, понякога се случва да пускам и късата, която при мен хич не е къса (1.30ч.), но тези при нито една от двете не ми измиха съдовете, все едно са мити само с вода.

Аз от Finish не съм доволна, измиват перфектно, но пък ми драскат чашите.

# 464
  • Варна
Аз за тези на Fairy говоря:

По принцип си ползвам дългата програма и нямам проблем, понякога се случва да пускам и късата, която при мен хич не е къса (1.30ч.), но тези при нито една от двете не ми измиха съдовете, все едно са мити само с вода.

Аз от Finish не съм доволна, измиват перфектно, но пък ми драскат чашите.

Ще ме извиняваш ама това не е Платиниум  Peace

Общи условия

Активация на акаунт