Препарати за съдомиялна - 8

• 95 384
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Нямам идея дали не съм я включила без да искам. После ще проверя в инструкцията. Благодаря ти за отговора.

# 616
  • София
Angel_Dust, Amber, Velina_p, доволни сте от обикновените, а не от комбинираните, нали така Peace

# 617
  • ИЛИНДЕН
Аз от 2 - 3 години не съм виждала грин грюн. Карфура фалира и го затвориха .....   а от всички онлайн сайтове е изчерпан продукт. Вие от къде го намирате?

# 618
Незнам дали някой е писал, но да Ви попитам - доволни ли сте от праха на DM, за тези които са го ползвали. Доста изгоден е - 2 кг за 12 лв.

# 619
  • София
Fragal, на предната страница момичетата посочиха сайт за онлайн поръчка Peace

# 620
На ДМ таблетките са хубави и не миришат силно , и тези Nature без фосфати също измиват добре . Аз по принцип ползвах Финиш и Фейари , но наистина ми миришат силно и сега съм си доволна от ДМ-ските , разлика не намирам , винаги са ми измити съдовете , включително тави и съдове .

Относно солта , аз имах проблеми с тази ситната от ДМ и от тогава купувам само едра сол  Peace

# 621

Относно солта , аз имах проблеми с тази ситната от ДМ и от тогава купувам само едра сол  Peace

А какъв по-точно беше проблема със солта?

# 622
  • София
Angel_Dust, Amber, Velina_p, доволни сте от обикновените, а не от комбинираните, нали така Peace
аз поне  - да, за обикновенните писах, първо бях взела комбинирани, после обикновенни и вторите повече ми харесаха.

# 623
  • София
аз поне  - да, за обикновенните писах, първо бях взела комбинирани, после обикновенни и вторите повече ми харесаха.
Благодаря, Angel_dust Simple Smile явно ще си пробвам едно по едно за лични впечатления Peace

# 624
  • софия
Имам странен за свикналите да ползват миялна - преди ползване за първи път на нова миялна трябва ли да се пусне някакъв по-специален (празен) цикъл? Никога не съм имала и ползвала и в момента ми е почти космическа  ракета.

# 625
  • София
Би трябвало да пише в упътването ти. Моята  пишеше да я пусна 1 път с препарат за миене и без съдове, без да е определено точно кой да е този цикъл.

# 626
  • София
В моето упътване май пишеше само да се пусне цикъл изплакване и то в случай, че се е разлял гланц или е излязла вода и сол от отделенията при първото зареждане. Така и направих -пуснах само 1 плакнене.

# 627
  • софия
Ще прочета упътването. Мислех, че има някакво общо правило като профилактиката на пералнята, напр. Благодаря ви  Hug

# 628
малко да си "поглезя" помощницата и смених солта...

# 629
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в мосю бриколаж има сол за миялни машини.
според половинката цената е по-ниска от тази в ЛИДЛ, на пипане през плика солта изглежда едра  Peace

ние имаме "запаси" и не купихме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт