365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 137
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
от какво има нужда можем само да гадаем. Аз не бих дала лек шут за рязане, освен ако не е свързано с насилие, зависимости, престъпление и т.н. сериозни причини. Много е лесно да кажеш на другия "реж", нали той ще реже! Веднъж човек отреже ли трябва да е наясно, че после дори да иска, няма да може да завърже конеца.

# 1 066
Аз акъл не давам на никой, пък и да давам, едва ли Бижу ще се трогне от мойто скромно мнение.  Laughing Предполагам сама ще каже имала ли е, нямала ли е нужда от нещо.

# 1 067
За мен, отрязването на косата /в случая на Бижу/, няма да е само символичен акт, а може би и един вид напомняне, че е взела решението да "отреже", който и да е трябвало. Всеки ден, когато се погледне в огледалото, поне в началото /което е най-важното/, ще визуализира решението си, и ако има съмнения или съжаления, това решение и нова визия ще й напомня за взетото решение / в положителен смисъл/.

# 1 068
Направих го! Чувствам се добре, леко ми е. Не на главата, на душата. И да, всичките сте прави. Andariel в частта с насилие даде полет на фантазията си Laughing Прозаични човешки отношения са това, но ми взеха твърде много. Аз се промених и то не в положителен смисъл, за хората, които продължават да ме обичат през всичкото това време каквато и да съм. Винаги има възможност човек да се вземе в ръце, наистина понякога му трябва як шут в г-з@.
Благодаря! Hug

# 1 069
  • София
Не беше лично към теб, а като граница. В крайна сметка човек чува това, което иска да чуе.

# 1 070
В крайна сметка човек чува това, което иска да чуе.
Laughing Знам, знам! Винаги си мислиш, че си открила скрития смисъл.
Е, не е този. Crazy

# 1 071
  • София
Скрит? По-скоро аксиома, открита много отдавна от други хора. И важи за всички хора, с редки изключения. Лесно се вижда отстрани, и почти никога, когато си главния герой.

# 1 072
  • Ямбол
Не разбираш метафорите на Анди, Бижу. Тя се изразява образно.

А иначе не е трябвало да чакаш толкова време, че чак и шут. Другия път вече ще си по-опитна и уверена.

# 1 073
Бижу, честита прическа!  Wink

# 1 074
А иначе не е трябвало да чакаш толкова време, че чак и шут. Другия път вече ще си по-опитна и уверена.
Везна съм. Оправдание е в случая, но е и вярно донякъде... Дано си права! а още по-добре да няма друг път.

Andariel, психологията не ти е силната страна. Лесно се вижда отстрани, и почти никога, когато си главния герой. Wink

bronde,  Hug Laughing

# 1 075
  • София
аз нямам и претенции да съм психолог. Споко, би трябвало да ти е леко на душата с новата прическа. Очевидно с теб никога няма да се разберем, то и не е нужно.

# 1 076
Бижу точно преди три години по същата причина, от коса дълга до кръста я скъсих до ушите, тогава смених и работата си и доста хора останаха в миналото.  Аз лично те поздравявам.

# 1 077
  • София
Бижу, везничке като мен Simple Smile, поздравления за прочистването и новата прическа.

аз също съм рязала хора около мен. не е приятно уж, но всъщност е. само че, през ум не ми е минавало да си отрежа хубавата коса по този повод Simple Smile
също така не мисля, че тези хора, които загърбваме, са били ненужни в живота ни. в моя случай, последната отсвирена, ме запозна с любовта на живота ми Simple Smile
а на нея не гледам като на грешка, просто и изтече гаранцията...

# 1 078
Аз пък мисля, че Андриел почти винаги е права. Или може би пък на мен ми харесват мненията й и мисля като нея.  Laughing Още преди 5 години като пишех по-често тук ми е направило впечатление, че е доста мъдра.
Тайна за нещастие не мога да напиша, защото ме четат.
А, ето една полу-тайна: мъжът ми е страдал от сериозна наркотична зависимост, много ми е трудно, че няма с кой да говоря по въпроса. Дори и да познавам и други такива хора, темата е табу, и .. е тайна.  Laughing Обществото някак не знае, че има такива хора, които са излекувани и живеят нормален живот. Нормален, нормален - колко да е нормален? Колкото и на всички останали всъщност.

# 1 079
Направих го! Чувствам се добре, леко ми е. Не на главата, на душата. И да, всичките сте прави. Andariel в частта с насилие даде полет на фантазията си Laughing Прозаични човешки отношения са това, но ми взеха твърде много. Аз се промених и то не в положителен смисъл, за хората, които продължават да ме обичат през всичкото това време каквато и да съм. Винаги има възможност човек да се вземе в ръце, наистина понякога му трябва як шут в г-з@.
Благодаря! Hug

Ами честита ти прическа тогава!
И честито ти ново амплоа!  Hug
Много дами променят косата си /или гардероба си - според финансите и предпочитанията/, когато преминават на ново ниво. Нормално е.
Много хора познавам, които, също като теб, трудно взимат решения, колебаят се. Аз не съм от тях, но ги разбирам. Имам такива приятелки. Те просто са си такива. Различни сме хората. И това е и нормално, и хубаво дори. 
Аз лесно пък ще разкарам натрапник, ще сменя работа, местоживеене, но да си отрежа огромната къдрава грива- това нивгиш!  Crossing Arms Такваз запазена марка не пипвам!  Naughty
Децата ми споделят, че когато сме в тълпи мен веднага ме виждат и не могат да се изгубят- такова високо нещо с облак на главата рядко се намира. Търсят голямо черно и къдраво и ме откриват. Е, то и големият като стигна почти двата метра ще му е трудно да се изгуби, дори да иска, ама това е за когато и той беше дребен. Малкият е още само 1.55, та ще си я държа.  Laughing

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 14:26 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт