365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 132
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 080
Благодаря!  Hug Неузнаваема съм и цвета смених Sunglasses Laughing Повечето ми приятели още не са ме виждали. Не знам дали ми е добре на главата и дали ми отива, но на душата ми е добре, и ако щете вярвайте, вече си личи по реакциите ми и отношението ми. Wink

Днес се срещнах с един човек, с когото абсолютна случайност ни сприятели. Това момче сигурно е най-добрият човек, когото познавам. Толкова възпитан, толкова човечен, толкова реално мислещ, честен и земен човек. Толкова нормален на фона на всички странности, които хората притежават. Беше ми толкова драго да се видим след две години! Боже мой, той се разплака като му разказах това, което ми се случи през септември... Ама те всички плачат като чуят за това, не защото се е случило на мен, а защото наистина на хората им изглежда уникално и невероятно.  Simple Smile И то май е такова. Blush Щастлива съм, че животът му се развива така, че чакат бебче, че семействата ни ще се опознаят и ще продължим приятелството си. Безценно е да познаваш такъв човек и той да е твой приятел!

# 1 081
  • Tам през Атлантическия океан
Все по рядко се харесвам на снимки  Mr. Green
Гледам наборките ми като пущат селфита то са филтри , то са размацотени снимки ,огромни слънчеви очила , шапки ,  изсветляване , 'ефекти'   Mr. Green ,  то палец  лекинко покажат , то то коленце  я пета   Mr. Green
И те така  Mr. Green
днес и направих ужасно селфи , и оП черно бЕло рето я направих снимката и съм тамън  Laughing

# 1 082
  • Бургас
Все по рядко се харесвам на снимки  Mr. Green
Гледам наборките ми като пущат селфита то са филтри , то са размацотени снимки ,огромни слънчеви очила , шапки ,  изсветляване , 'ефекти'   Mr. Green ,  то палец  лекинко покажат , то то коленце  я пета   Mr. Green
И те така  Mr. Green
днес и направих ужасно селфи , и оП черно бЕло рето я направих снимката и съм тамън  Laughing
Наскоро се снимах на РД на приятелка. На всичките изглеждах като пълна зелка. Чак ми се смяха как е възможно да излизам по начин, по който въобще не приличам на себе си.

# 1 083
Пък аз на снимка в някои случаи изглеждам прилично, а на живо съвсем не смятам, че е така и всъщност, не знам как точно изглеждам Laughing Т.е. не мога да преценя дали действително изглеждам като на снимките симпатична или както аз се виждам в огледалото... Crazy ooooh!

# 1 084
  • София
Лошото про мен е , че дори да изляза хубаво на снимка.. На живо недостатъците си личат  Stop
Бяхме на сватба миналата седмица. Чакам да видя , как съм

# 1 085
Просто има хора, които са фотогенични, и такива, които не са. Аз съм от вторите /не че в реалността съм първа красавица/. Освен това си има някакви трикчета за позиция на тялото, крачето напред, рамото еди - как си, кой профил и... и... се губи естествеността на момента. За себе си знам, че трябва да съм "нахилена" като ряпа Laughing, за да има някакъв по-положителен ефект, но, нали аз си знам, че го правя за снимката, не винаги ми идва отвътре. В реалния живот не си статичен, лицето има мимика, тялото си има свой език /пак може да не са прекрасни/, личностно поведение, затова за много хора /жени и мъже/, се казва - има някакъв чар... Sunglasses

# 1 086
  • Бургас
Десс,супер са ти снимките,обаче досега не съм те видяла да застанеш сериозна.Ухилена навсякъде. Grinning Heart Eyes

# 1 087
Лошото про мен е , че дори да изляза хубаво на снимка.. На живо недостатъците си личат  Stop

Само така си мислиш. Понеже се познаваш в подробности, знаеш си недостатъците. Хората виждат цялостен образ и едва ли търсят недостатъци.

# 1 088
  • Пловдив
Аз също не излизам добре на снимки...Никога не знам накъде точно да гледам и накрая изглежда все едно съм на 4 водки Crazy.

# 1 089
Аз не обичам пък да снимам. Много обикаляме и все мъжът ми и малкият носят апарати и правят снимки. Имам чувството, че като извадя апарата и ще изтърва някоя гледка. И с телефон не обичам да снимам. Лакома съм за нови неща, постоянно трябва да има нещо ново наоколо.
И снимки не обичам да гледам много. Когато ходим някъде си правим снимки и клипове, пускаме ги на близки и познати после у нас, като ни дойдат на гости, да им покажем къде пак сме обикаляли и повече не се сещам да гледам.

# 1 090
Бижу, явно новата прическа вече действа. Wink
Аз също съм доста търпелива с някои хора, но негативните им постъпки и мислене явно ми се натрупват, до момента, в който вече изпитвам абсолютна непоносимост от присъствието им.
А усетя ли, че някой е интригант и ме предава по най-долния начин, слагам завинаги край на отношенията. Щастлива съм,че познавам и прекрасни хора, тяхното приятелство е безценно.

# 1 091

Само така си мислиш. Понеже се познаваш в подробности, знаеш си недостатъците. Хората виждат цялостен образ и едва ли търсят недостатъци.
Така е, Софи, права си.. Виновна е пустата му суета. Simple Smile Не знам точно колко снимки имам, на които да се харесвам (не са много). Другите - за момент се харесвам и после си "виждам" недостатъците. Затова не обичам да си гледам снимките, нито - да се снимам. Rolling Eyes

# 1 092
Изпадам в дълбока депресия при мисълта, че може да ми се наложи да работя като продавачка отново. Срамувам се да си призная, ако се проваля в сегашното си начинание. А всъщност застоят в момента е по независещи от мен причини.

# 1 093
Ей, горе главата. Как така да си продавачка е единствената ти алтернатива? Имаш и други възможности, дори и да не си с висше. Книжка имаш ли?

# 1 094
Ей, горе главата. Как така да си продавачка е единствената ти алтернатива? Имаш и други възможности, дори и да не си с висше. Книжка имаш ли?
Книжка нямам. Специалността ми е свързана с изкуството. Веднъж на три години срещам обява за работа, която да има нещо общо с нея.

Общи условия

Активация на акаунт