365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 129
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 120
  • тук-там
Поплаках си за Дейвид Бауи....Не само за него, а и за ...отминалата ми "младост". Някак си приемам изминалото време с любимците ми, които вече ги няма. А взеха да стават повече.

Не се стърпях и аз!
...... държавата е прекрасна- все още, докато не са дошли още повече "бежанци", .

А ти като каква ще се явиш там? ooooh!

# 121
  • Ямбол
Имам тайна - още в началото на откриването на опцията Анонимен, можех да виждам кои пишат анонимни. Някои се втурнаха да се изповядват. Някои си казаха, че си имат забежки, обичат друг или изобщо си изневеряват. Бях го забравила това, дори и никовете почти не помня, докато днес не ми се случи да прочета как една, която като анонимна си разказа какво ли не, но иначе се кълне, че на нея никога не ѝ се е случвало да изневерява. Досмеша ме.Кого лъжат , като тук никой не ги знае. Ми мълчи си, ма, някои те знаем какво представляваш.

# 122
Омръзна ми помията. Омръзнаха ми калпавите "мафиотско държавни" структури. Не виждам светлина в тунела. Не виждам някакъв шанс за подобрение. Не виждам, как страданието на хората ще намалее.

А аз съм от добре ситуираните, що годе в най-ниското левъл на средната класа. Думи нямам вече!

# 123
Анонимен няма да намалее страданието на хората, а и никой нищо не прави по въпроса. Който сега е добре, пак ще е добре. Но от нищото да направиш нещо, според мен е невъзможно, е сигурно има и изключения....

# 124
  • Пловдив
Няма такъв филм от нищо да направиш нещо...дори и за най-малката фирмичка ти трябват средства за отваряне на тази фирма, документи, евентуален капитал за стока и т.н. с две думи пак ти трябват няколко хилядарки, които да прежалиш, защото за съжаление не се знае дали начинанието ти ще потръгне, а държавата никак не спомага за улеснение...
Хората ни са бедни, от там идва озлоблението, вечно намръщените физиономии, намусените реплики...тъжно е.

# 125
Хората ни са бедни, от там идва озлоблението, вечно намръщените физиономии, намусените реплики...тъжно е.
Бедни, а се изнасят по чужбина и курортите за празниците. Бедни, а в банките има огромни депозити...
Бедни сме духовно! Не може за бибиткане с клаксон да убиеш дете! Не може за реплика в автобус да пребиеш човек и да му избиеш зъбите....
И никой не помага, а гледат сеир и снимат с телефоните си
Ужасно е това, което става. А тайната ми е, че не вярвам да става по-добре....

# 126
Поръчах си онлайн стоки от България и много се радвам!  newsm76 Няма как да кажа на някого тук, който би разбрал какво точно означава това за мен! Затова- хайде тук!  Laughing

# 127
  • София
Мамче,кои са тези стоки,които ги има тук,а там не?

# 128
Лютеница, вафли Боровец, трайни български колбаси, бонбони на Сушард, и други..има в Хамбург един български магазин, но трябва да го прекося целия с колата, а и е в един квартал който не харесвам. Така че се зарадвах че е възможна поръчка онлайн, да не ходя чак до там!

# 129
  • Пловдив
Г-жа Рамацоти, но има и хиляди хора, които едвам избутват месеца и за почивка / екскурзия от години не си и мечтаят...пенсионерите си броят стотинките за да си купят нещо за хапване, не знам къде живеете, но в Пловдив масово се виждат възрастни българи да ровят по казаните...на мен лично ми е тъжно, харесвам страната си, но тук става все по-трудно да оцеляваш...

# 130
Днес случайно видях една жена, разхождаше кученце. Жена, която при друго стечение на обстоятелствата щеше да ми е свекърва.
Нямаше и спомен от жената, която помня. Спомням си я висока и несломима. Сега е прегърбена, остаряла, а лицето й е цялото в бръчки. Няма и спомен от гордата и снажна жена от миналото. Докъде я докара прекрасния й син. Вероятно и той е променен. Жал ми е за нея, много.

# 131
  • София
Всички се променяме. За жалост старостта е необратим процес. От една възраст натам по-хубави и млади не се става.

# 132
Снощи преживях страшен кошмар, много се уплаших за бебето. Слава богу всичко за сега е наред и страха ми е бил малко в повече

# 133
Няма такъв филм от нищо да направиш нещо...дори и за най-малката фирмичка ти трябват средства за отваряне на тази фирма, документи, евентуален капитал за стока и т.н. с две думи пак ти трябват няколко хилядарки, които да прежалиш, защото за съжаление не се знае дали начинанието ти ще потръгне, а държавата никак не спомага за улеснение...
Определено. Peace

# 134
  • Варна
И на мен ми писна от нашата държава. Съжалявам, че не съм с поне 10 години по-млада, за да забегна нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт