365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 146
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми писна от нашата държава. Съжалявам, че не съм с поне 10 години по-млада, за да забегна нанякъде.
Хм, това чела ли си го?
http://www.dnevnik.bg/live/dnevniklive/2014/10/14/2399858_serdjo … sht_na_78_godini/

# 136
  • Варна
И на мен ми писна от нашата държава. Съжалявам, че не съм с поне 10 години по-млада, за да забегна нанякъде.
Хм, това чела ли си го?
http://www.dnevnik.bg/live/dnevniklive/2014/10/14/2399858_serdjo … sht_na_78_godini/
Не бях, сега го прочетох. Знам, че е тъжно и тежко, знам и, че не е за всеки, но с всяка емисия новини държавата ми опротивява все повече и повече. Успокоявам се, че сме здрави и си пожелавам и занапред да е така.

# 137
# 138
И аз съм така, но след тези истории се успокоявам, че още имам време да си вдигна чукалата!

# 139
  • Canada
А аз, дори сега с двойно гражданство, си мечтая да се върнем в България Flutter

Но на този етап просто няма как да се случи. 

# 140
  • Пловдив
Стига вече тази мъка. Идва омайва съвестта му проговори и си тръгва. После пак същия репертоар. Знам че аз съм си виновна че се връзвам,но....като го няма що го няма като дойде що идва. И аз нз какво ще става но да става и да се приключва

# 141
  • Бургас
Според мен новините неслучайно са 99% негативни. Потиснатите хора се управляват най - лесно.

# 142
Реших и аз да споделя своята тайна, а тя е, че останах без приятели.... Съвсем сама. Дори се чудя дали да не потърся професионална помощ, защото имам нужда да споделя, да си излея душата, а нямам пред кого... Много ми тежи тази несправедливост. Изключително всеотдайна съм към хората, никога никого не съм загърбила в труден момент, никого не съм лъгала и предавала, а на мен все това се случва - цял живот...
Може да звучи глупаво, но това е моята тайна, че съм абсолютно сама.....

# 143
Реших и аз да споделя своята тайна, а тя е, че останах без приятели.... Съвсем сама. Дори се чудя дали да не потърся професионална помощ, защото имам нужда да споделя, да си излея душата, а нямам пред кого... Много ми тежи тази несправедливост. Изключително всеотдайна съм към хората, никога никого не съм загърбила в труден момент, никого не съм лъгала и предавала, а на мен все това се случва - цял живот...

Внушаваш си според мен или не умееш да преценяш на кого да сложиш определението "приятел". Но по-скоро тази драма е само в главата ти, щом си толкова всеотдаен човек.

# 144
  • София
DiAnA, приятелите не само се губят, а се намират и нови. Успех!

# 145

Внушаваш си според мен или не умееш да преценяш на кого да сложиш определението "приятел". Но по-скоро тази драма е само в главата ти, щом си толкова всеотдаен човек.
Не знам как човек може да си внуши подобно нещо??? Или имаш хора около себе си, или ги нямаш. Факта, че телефония ми указател е празен, защото имах много труден период в живота си и всичките ми „приятели„ изчезнаха - някои спряха да ми вдигат, други да се оправдават колко са заети. Хора с които бяхме близки години наред и винаги с радост съм помагала и подкрепяла. Ако това е само в главата ми, че вече 20 дена стоя в къщи и телефона ми не е звъннал нито веднъж .... Явно си го въобразявам и драматизирам!!!

# 146
  • Оптимист по принуда
Диана, защо ти не звъннеш на някого от тях и ти да отправиш покана да изпиете по кафе? Понякога става така, че хората не знаят как да реагират около човек, който е в криза. Защото не винаги могат да помогнат адекватно, а пък ако само ти звънят и разпитват какво става, също не е приятно. И затова се отдръпват. Това не значи, че не са ти приятели  Peace.

# 147
Диана, защо ти не звъннеш на някого от тях и ти да отправиш покана да изпиете по кафе? Понякога става така, че хората не знаят как да реагират около човек, който е в криза. Защото не винаги могат да помогнат адекватно, а пък ако само ти звънят и разпитват какво става, също не е приятно. И затова се отдръпват. Това не значи, че не са ти приятели  Peace.
И аз нещо такова исках да кажа. Ще може положението да е временно, не може да е чак толкова зле. И ние с моите приятелки понякога не се виждаме по 2-3 месеца, но като се видим, се държим все едно сме се видели преди половин час, няма никаква драма с това.

# 148
  • София
Имам само една приятелка и десетки познати.  Чувствам се благодарна, че спрях да се виждам с хора.,които използват и натоварват.

# 149
  • Варна
Предлагат ми работа в застрахователна компания да въвеждам данни, като искат да не се правят грешки и да си супер мотивиран ,работно време от 9 до 6 ,заплата 390 лв ,договор граждански  ooooh!
Не знам какво да правя ,студентка съм последен семестър искат да започна в понеделник а аз имам 1 седмица лекции който са ми важни. А парите и условията са смешни ... трябва до 2 да дам отговор

Общи условия

Активация на акаунт