365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 084
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Започнах да пиша книга.  Blush
Тайна е дори за най-близките ми. Даже на мъжа ми ме е срам да кажа. Най-вероятно няма да види бял свят (произведението ми), ама все пак продължавам да си го пиша.  Embarassed
Поздравления!
докато е тайна, и смяташ че няма да види бял свят, ще пишеш най-спокойно и автентично. авторският блок няма да те тревожи Simple Smile
Успех!

# 1 156
Не че е голяма тайна, но днес страшно много ми се пропуши.Веднага си помечтах как съм седнала привечер с чаша студено бяло вино и една цигарка  Crazy Спрях цигарите преди 15 години и имам епизодични периоди, в които пропушвам.От миналото лято през няколко месеца при събирания с колеги паля по някоя цигара, но се и контролирам, защото не желая този навик да се завръща.

# 1 157
Животът ми е една пълна каша! Въобще не съм наясно със себе си. ooooh!

# 1 158
Не знам дали е тайна, може само за мен да е такава, но явно въобще не се справям с възпитанието на децата - днес вдигнаха един магазин във въздуха.  Embarassed Карах се, заканвах се, но без резултат... чак когато малката бутна 3 манекена от витрината, а голямата си загуби кокетната чатничка с какви ли не неща /скъпи и не толкова/, ми падна перде на очите и буквално подивях. Тогава се поспряха.  Confused

Не знам, хич не слушат. Мъжът ми затова редовно ги пошляпва. Аз затова не го практикувам, защото ако и аз почна, не ми се мисли... а са момичета.  Rolling Eyes Уж повече да слушат и да са по-разбрани, ама не. Редовно чувам 'приятелски съвети', как ако били на мое място, досега да са ги стегнали в 2 редички.... но как.  Rolling Eyes

# 1 159
Ядосвам се на себе си ,че не съм се научила на нищо. Работя всичко. Което работя го правя добре.
Шефовете са доволни и т.н.
Но ето ме На ,сега пак искам да уча,защото постоянно меня интересите си.
Нямам си "мое нещо". Винаги нещо различно. От една професия в друга.
Но ми харесва някак си
Преди бях като теб, Уинд, като изключим професията.. Трудно се задържах на едно (работно) място за повече от две години, с едни и същи хора.. Rolling Eyes Винаги съм имала прекрасни отношения с колегите си, с шефовете си, но съм и чувствала една ангажираност към тях и към работата си - като отношение. Свързвам го с това, че винаги давам всичко от себе си и това ме преуморяваше често психически.. Затова има(х)м нужда да срещам нови хора, да променям средата си, да съм малко "начинаеща".. Лесно е за обяснение, но е трудно за разбиране. Simple Smile Слава богу, лека по лека намерих и аз своето място.

Тайната ми е свързана донякъде с това. Имам нужда постоянно да ми се случва нещо, да се запознавам с нови хора, да направя нещо ново (дори и малко), да надграждам по малко себе си. Не мога да си представя цял живот да стоя на едно и също място. Rolling Eyes Същото е и с хората.. не изпитвам потребност да създавам дълготрайни познанства. Сякаш дълбоко в съзнанието си искам да съм свободна, търсеща нещо/някой друг/о.: )

# 1 160
Грийн- точно като теб съм. Ходих скоро на интервю за работа и ми бе зададен въпросът защо съм работила на толкова много места- демек, има проблем сигурно. Как да обясня че просто работата е била в различни сфери под шапката на семейни фирми на семейство шефове. И аз обичам разнообразието.
Същото е с приятелите. Имам си по една по- така приятелка и след няколко години от само себе си се отдалечаваме- писваме си, всичко е изговорено, и си намирам нова. Сега така леко отдалечавам една позната- сближихме се покрай децата ни, в една група бяха, няма да имаме общи интереси и разговори, за какво ми е. Леко егоистично звучи, но така мисля и действам.
Мога да кажа че имам само един приятел- мъж, мой градски. Буквално приятел, както казах- останалите ми са добри познати.

# 1 161
Моята тайна е, че отскоро се срещам с един мъж, но след като го опознах малко -  ми стана ясно, че не си допадаме.
Той много обича да се заяжда, това е силен сарказъм, наричан от него хумор.
Започнах доста да се дразня напоследък и понякога му отвръщам със същото, което е незряло от моя страна, разбира се. В такива моменти той ми казва, че ме разбира, понеже сега съм в труден период - смяна на жилище, напрежение в работата или съм болна и т.н. или друг мой проблем, но сякаш вината винаги е у мен. Няколко пъти вече му казвам, че явно не си пасваме и няма смисъл да се виждаме и съответно - изнервяме взаимно. Той казва - "добре - няма повече да си говорим така"  - и до следващия път, когато пак се повтаря ситуацията ...
Решила съм повече да не се виждам с него, но той непрекъснато ме търси...

# 1 162
  • Страната на чудесата
Получих едно дълго чакано ( 14 години!)признание и днес цял ден го превъртам и преживявам.
Човекът, от когото идва, е близнак и ме (п)обърква с настроенията си. Много искам да вярвам, но не ми се получава Rolling Eyes

# 1 163
Майка ми днес е получила обаждане от сестра си след 10 годишно мълчание. Разбира се поводът е проблем, който се е появил от братовчед им, но не се е свел само до него.
Въпреки, че не са си говорили толкова години днес тя лети, толкова е развълнувана! Радвам се за тях!

# 1 164
Трагедия в семейството ми се размина на косъм. Благодарна съм за на късмета на човека.

# 1 165
  • Варна
Снимките на приятели от ФБ от най-разнообразни морски и планински курорти ме изпълват със съвсем неблагородна завист. За поредна година не можем да си позволим почивка, всички около мен заминаха някъде или ще заминават в близките дни, само ние си седим вкъщи.

# 1 166
Снимките на приятели от ФБ от най-разнообразни морски и планински курорти ме изпълват със съвсем неблагородна завист. За поредна година не можем да си позволим почивка, всички около мен заминаха някъде или ще заминават в близките дни, само ние си седим вкъщи.
А подозираш ли понякога, че да живееш на морето също е за завиждане?  Blush Hug
Вие поне можете да си правите ежедневни такива по цялото Черноморие, поне ви е близко, или пък с едно преспиване някъде... докато при нас не става.
Не правите ли такива кратки 'екскурзийки'?

# 1 167
Тайната ми е, че много искам трето дете, но е невъзможно Sad

# 1 168
Тайната ми е, че много искам трето дете, но е невъзможно Sad
Зависи какво визираш под невъзможно! На този етап и моята тайна е същата! Надявам се да не стане късно, когато излезем от невъзможното!  Hug

# 1 169
Причините са много...
1)Не знам дали го заслужавам Sad
2)Преживях много тежък психически срив, чувствам се много изтощена и незнам дали изобщо ще мога да забременея и да го износя.
3)Сами си ги гледаме с баща им и незнам физически, и финансово дали ще се справим.
4)малко ме е страх от трето секцио.
Боли ме от мисълта, че може би е наистина невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт