Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 985
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте на всички,от години не съм се включвала.Нямам с какво да се похваля или оплача,хубав ден от мен! Flutter

# 361
Благодаря ви много, момичета  Hug

# 362
Не разбирам тази мания на някои хора да се товарят с чужди проблеми, при положение, че всеки си има и свои. Може би е някакво желание да се харесат, знам ли. newsm78
Мен например ме товарят, бе да се стремя да се харесам изобщо.
Точно това си говорихме с нашите в скайп, че по повод проф празник честитките ги броя на пръстите на едната ми ръка, а близки приятелки, които ми *реваха* на рамото и които съветвах, не се сетиха да ми драснат едно изречение...

# 363
Да не е на медицинския работник? Съжалявам да го кажа, но той не е особено познат сред хората, които не са от бранша. Не мисля, че трябва да го взимаш навътре Simple Smile с най-добри чувства го казвам. Аз дори не знаех, че съществува подобен ден, тази година разбрах и естествено не запомних точната дата.

# 364
Нормално е да не знаят хората. В Бг националните празници вече започнаха да се забравят, а какво остава за другите. В болницата бяха изумени като тръгнах да раздавам карамфили  в четвъртък. Дори някой от медицинските сестри бяха забравили за празника. Аз, независимо, че съм психолог , чак като започнаха преди няколко години да ми честитят на 4 април-разбрах, че е ден на психолога.

# 365
  • на острова на мечтите
Добре завърнала се Синьо мечтание  bouquet Да,наистина отдавна не си се появявала в темата Naughty Гледай да не се загубиш пак Outta Joint
Алина  Hug
Всъщност влязох да се похваля как си заредих портмонето в събота със зарядното  ( докато се ровех  из старите теми, ми попадна нещо, споделеното от mijjj - техниката  обаче е на една друга съфорумка ) и си рекох, абе я да опитам, отдавна не го бях прилагана този метод. Днес получих чек за обезщетение за един пътен инцидент,който  ми бяха казали, че няма да ми изплатят 100%. Изпратиха ми го  даже двойно  Party - 1200 евро и преди това 800.Е, мина почти едно бебе време, ама..... Така че, пробвайте bouquet

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:39 от danilu

# 366
Дани, добре, че ме подсети. Заплатите ни закъсняват вече 3 месеца. Ще взема да пробвам със зарядното и аз....

# 367
Добро утро, момичета!  bouquet

Много интересно звучи това със зарядното, на нас в момента ни трябват пари, та май и аз ще опитам да го приложа.
Просто си оставяш портмонето и пъхаш вътре кабела на зарядното, така ли?   Thinking

Спорен ден на всички!

# 368
Ами ето, аз само, докато помисля за зарядното и колежката ми позвъни, че привели заплатите  Laughing

# 369
Просто си оставяш портмонето и пъхаш вътре кабела на зарядното, така ли?   Thinking

И моето питане е как точно....?
Благодаря Heart Eyes

# 370
Това аз също съм го прилагала преди време  Peace
Включвам зарядното в контакта и слагам кабела вътре в портмонето Simple Smile

# 371
  • на острова на мечтите
Това аз също съм го прилагала преди време  Peace
Включвам зарядното в контакта и слагам кабела вътре в портмонето Simple Smile
Peaceточно така. Приложите го по скоро като детска игра ,малко повече въображение и вяра  Heart Eyes

# 372
danilu,Благодаря!
Зарядното  отдавна не съм ползвала,но пък Симоронския ритуал  хвърляне на червени бикини на полюлея при мен подейства от раз и то наистина при твърде невероятни обстоятелства и доооста хубава сума около 3000лв за има няма 20 дни от нищото.На който му е интересно може да опита.Хубав ден от мен!

# 373
  • на острова на мечтите
danilu,Благодаря!
Зарядното  отдавна не съм ползвала,но пък Симоронския ритуал  хвърляне на червени бикини на полюлея при мен подейства от раз и то наистина при твърде невероятни обстоятелства и доооста хубава сума около 3000лв за има няма 20 дни от нищото.На който му е интересно може да опита.Хубав ден от мен!

Laughingчела съм за този ритуал,но не съм провала.  Благодаря  bouquet

# 374
Хихи това с гащите не съм го пробвала. Мечтание, на руски ли изричаш думите, или на български!

Общи условия

Активация на акаунт