Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 981
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
И аз искам да попитам за ритуала, трябва да се оставят на няколко места ли тези пари? И на всяко място да са еднаква сума ли?
И от 5-ти влизам в най-мощния период, но и там нещо не разбрах. Значи мога да пиша желания когато си поискам докато станат 40, но най-малко 2 и не повече от 10 на ден? Тоест може примерно да пиша на 10-ти после чак на 15-ти и т.н. правилно ли съм разбрала?
Благодаря!

# 436
Моля за съвет !

Как да напиша желание, което е свързано с конкретен човек, тъй като на повечето места се пише и обеснява как в желанията ни не трябва да се намесват други хора с имена и т.н.

bouquet bouquet

# 437
И аз искам да попитам за ритуала, трябва да се оставят на няколко места ли тези пари? И на всяко място да са еднаква сума ли?
И от 5-ти влизам в най-мощния период, но и там нещо не разбрах. Значи мога да пиша желания когато си поискам докато станат 40, но най-малко 2 и не повече от 10 на ден? Тоест може примерно да пиша на 10-ти после чак на 15-ти и т.н. правилно ли съм разбрала?
Благодаря!
Аз като съм го правила преди,а и сега като ще го правя,ги оставям на едно място няколко монети и после ги взимам и ги похарчвам.
А за желанията-можеш да пишеш всеки ден или през ден или когато решиш,но да са най-малко 2 и до 10 на ден  Simple Smile

# 438
Моля за съвет !

Как да напиша желание, което е свързано с конкретен човек, тъй като на повечето места се пише и обеснява как в желанията ни не трябва да се намесват други хора с имена и т.н.

bouquet bouquet
Мисля,че правилно е-Моля да стана канал ,който да помогне за излекуване или за еди-какво си на еди-кой си човек.И накрая бих написала -нека желанията ми се изпълнят без вреда за никого. Simple Smile

# 439
Моля за съвет !

bouquet bouquet
Мисля,че правилно е-Моля да стана канал ,който да помогне за излекуване или за еди-какво си на еди-кой си човек.И накрая бих написала -нека желанията ми се изпълнят без вреда за никого. Simple Smile

Благодаря

А някой има ли книгата Творческа визуализация на  Шакти Гауейн онлайн?

Картата на желанията веднага щом настъпи новолуние ли се прави?

# 440
Казват, че до 8 часа след самото настъпване на новолуние е най-добре да се направи. Но може и до 48 часа след него Simple Smile

# 441
може ли някой да каже точно от колко часа може да почнат да се пишат желанията?

# 442
 На 6.05 oт 22:29 часа.

# 443
Някой търсеше книгата Творческа визуализация - само че на английски език:

http://www.oldways.org/documents/headology/creative_visualizatio … akti_gawain_2.pdf

# 444
Да бъде   -   сбъдване на желания  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!

# 445
Да бъде   -   сбъдване на желания  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!

Да бъде!   Hug

babydust7 babydust7 babydust7

# 446
  • София
Да бъде   -   сбъдване на желания  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!

Освен желанията посях и парите! Hug

# 447
И аз  Simple Smile
И парите,и желанията ..сега чакаме да се сбъднат  bouquet

# 448
Според ведическия календар, има един ден в годината, който е особено силен. Всяко начинание започнато тогава ще бъде успешно. През 2016 година този ден е 9 май. Нарича се най-светлия ден, защото Слънцето и Луната се намират в точката на своя максимален разцвет. Ако имате идеи или замисли, които се нуждаят от специална подкрепа, започнете ги в този ден. Резултатите ще бъдат устойчиви, перспективни и продължителни. Най-подходящото време е на 9 май до обяд. Възползвайте се, такава възможност имате един път в годината.

от Шоши от темата за фън-шуй

и още малко:
9 май е Свещен ден. Реалното положение на Слънцето и Луната - Слънцето е в овен, а Луната е в трети лунен ден в знака телец. Всичко, което мислите, правите и започвате ще остане с вас във вечността... бъдете внимателни и правете неща, които искате да останат с вас.

от тук  http://www.yoga108.info/yoga-statii/akshaya-tritya

# 449

Общи условия

Активация на акаунт