Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 980
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • София
  Май има друга тема за магиите. Подсъзнанието е свързано с личността и влиянието, което може да постигнем върху себе си.

Извинявай, замотах се малко - ритуали, магии - на мен ми звучат еднакво. /понеже на първа стр. има/  bouquet

# 481
  • на острова на мечтите
  Май има друга тема за магиите. Подсъзнанието е свързано с личността и влиянието, което може да постигнем върху себе си.

Извинявай, замотах се малко - ритуали, магии - на мен ми звучат еднакво. /понеже на първа стр. има/  bouquet
newsm78 има ритуали а не магии! Правенето на магии може да навреди и на този,който ги прави  Whistling

# 482
  • София

newsm78 има ритуали а не магии! Правенето на магии може да навреди и на този,който ги прави  Whistling

Е то не е ли едно и също? И двете са свързани с енергия. Само където не всички можем да я използваме, та поради тази причина съм скептична откъм някои неща.  bouquet

# 483
  Да,и ритуалите,и магиите са свързани с енергия,но с различна по естество енергия.  Ритуалите използват,  "впрягат"  налична около нас,вече съществуваща енергия,докато магиите  "извикват", материализират енергия от паралелни светове,което е много лошо."Извиканата" енергия влияе и на ,този,който я е поръчал. Може да мине време,но винаги се връща и върху него .
  Това са опасни неща.Не си играйте с огъня! Всичко на тоя свят се връща.

# 484
Честит празник на всички!  В образованието и високата духовност е истината!

# 485
Нека се гордеем,че сме българи! Ние сме единствената нация в света с такъв високо духовен празник, ден,който отбелязва постигането на цивилизационно развитие с помощта на образованието и културата!

# 486
Angelina_1: Време е за смях в залата. И то голям. Сериозно ли мислиш това за ритуалите и магиите дето си го изтърсила, защото направо едва се сдържам да не се разсмея на глас. Ритуал = Магия. И 2-те неща значат едно и също, може би единствената разлика е в момента на изпълнението които показват.
Ритуал е нещо от рода на Сорс кода при програмирането. Написала си програмка за нещо и остава да се изпълни. Самата магия е вече изпълнението/изпълнената програма. Защото мога да ти подредя някой кръг за ритуал, но ако не го проведа все едно само съм наредил предметите и толкова. Никакъв ефект по-нататък в 99% от случаите няма да има. едва след като задействаш съответните енергии и ги насочиш към целта може да се каже че си изпълнил ритуала и да оставиш нататък магията сама да продължи да действа. А вече в зависимост от ритуала/магията са и последствията както за Поръчителя, така и за извършителя. Защото не е задължително да са едно и също лице, но това предполагам го знаят повечето Wink.

# 487
Честит празник на всички!

# 488
В темата има учители.На този свят ден-поклон на всички,допринесли за образование просвета ,култура,духовно извисяване и личностно израстване и развитие!
  Да бъде светлина в душите ни!

# 489
Интересна тема засегнахте по-горе. Нали всичко е енергия, т.е. заредено по своему?... оттам нататък с думи и мисли можем да му влияем в опр. степен. Вероятно с благословия ще е най-добре. (За всички.)

Каква енергия е несподелената любов?

# 490
  • София
Интересна тема засегнахте по-горе. Нали всичко е енергия, т.е. заредено по своему?... оттам нататък с думи и мисли можем да му влияем в опр. степен. Вероятно с благословия ще е най-добре. (За всички.)

Каква енергия е несподелената любов?

Това и аз бих искала да знам, много ми стана интересно.  Peace Зачетох се в доста резултати в интернет, във всеки втори пост хората питат каква любовна магия /енергия/ да използват, за да си върнат (едва ли не накарат да се върне) човека до тях. Има ли, аджеба, наистина такава енергия, която да направи това, имайки предвид, че повечето хора "прихващат" само негативните влияния? Т.е. двама човека имат връзка, ама единия вече не иска... каква енергия е това? Можеш ли с положителна енергия да влияеш по някакъв начин на друг човек? Съвсем взех да се обърквам.

П.С. Ще взема да питам и в другата тема, че гледните точки са си доста различни.  Peace

# 491
Имах предвид друго - безполезна ли е любовта, когато е несподелена.

# 492
  • София

Никоя любов не е безполезна, все може да научиш някакъв урок от нея.  Laughing /това в кръга на шегата/

Да, мен по-скоро ме интересуваше при сблъсък на такива енергии, може ли да се повлияе на отсрещната страна? Ама нормално да не съм разбрала, обърках се вече.  Grinning Всеки си има гледна точка вярна за него самия.

# 493

Естестествено, че е безполезна. Хубаво не носи.

# 494
  • София
Чудя се каква техника да използвам за лекуване на кожна екзема на дете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт