ТРЕТИ клас - 2

• 57 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
...
Хляб яде само в сандвич.
От вредни яде само кроасани (пакетирани), зрънчо и начос
...
Това е. Никога не е гладен - винаги яде по 5-6 пъти на ден - малко. Ако храната не му харесва - може да яде хляб без нищо.... цял ден!!!!

Без да искам да Ви се меся, но аз много бих се притеснила, ако това е ежедневното меню на моето подрастващо. Видях само мед, домати, ябълки и мандарини като полезни храни, всичко останало или не бих го дала на детето си, или само в редки, единични случаи.

Ей, все ще се намери някой в тази тема да дава непоискани съвети или да коментира негативно начина на живот на други хора от темата.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 23:46 от bazel

# 631
  • у дома
Светлаем , на мен ми се струва, че твоето детенце се справя отлично със здравословните си навици. Браво на него  Hug Не е необходимо да се приема много храна. И малко да е, ако е качествена, организмът я усвоява отлично.

Той тренира вече трета година три пъти седмично,а понякога и четири пъти по час и половина -два спортни танци и изразходва доста енергия и все ми се струва,че ще остане без сили,но още не се е случвало,даже прибирайки се от тренировки не ходи спокойно,а подскача-просто винаги си е бил жизнен и енергичен...

Ние на 26 ни е изходящото по човек и общество. Като ви чета маи само ние сме в последния момент контролни .....  утре е рожденик,почивни дни ,разсейва се  та ще видим какво ще направи.
Чудя се как да му запълня програмата за лятото...
Моето дете има човек и общество в сряда и съответно до края на годината няма да има повече часове по този предмет-изходно правиха още началото на май.

# 632
Нашите изходни ги върнаха още преди почивните дни. На 26-ти връщаме учебниците.

# 633
...
Хляб яде само в сандвич.
...
Това е. Никога не е гладен - винаги яде по 5-6 пъти на ден - малко. Ако храната не му харесва - може да яде хляб без нищо.... цял ден!!!!

Без да искам да Ви се меся, но аз много бих се притеснила, ако това е ежедневното меню на моето подрастващо. Видях само мед, домати, ябълки и мандарини като полезни храни, всичко останало или не бих го дала на детето си, или само в редки, единични случаи.

Ей, все ще се намери някой в тази тема да дава непоискани съвети или да коментира негативно начина на живот на други хора от темата.
Luss беше дала цялото меню на детето си  с въпроса какво да го прави. Впоследствие го изтри и помоли да се спре коментара по него. Като не знаеш предисторията, айде да не нападаш!

# 634
  • София
...
Хляб яде само в сандвич.
...

И защо да се коментира само позитивно и да не се дават съвети? Щом е споделено нещо във форум, то е точно за коментар.

# 635
  • София
При нас минаха отдавна всички изходни нива, но те почнаха още от април месец, тъй като средата на май бяха и на зелено училище. Миналата седмица имаха само по английски, все още на 1-2 от изходните не знам оценките, но като цяло съм доволна.
Общо взето от няколко седмици покрай зеленото и почивните дни децата са си във ваканция вече. Остават им само малко задачки покрай СМГ и 1-2 състезания  при едната и това е. Вчера бяха целият ден навън, в свободното време едната се запали и чете книга, другата играе със сестра си.
За храната като цяло не се оплаквам от моите. Едната напоследък има доста сериозен апетит, за пръв път даже се притеснявам, че яде малко повечко и почва да качва килца, но не е тревожно все още. Другата яде много малко, но това е типично за нея. Имат като всяко дете неща, които не обичат и предпочитани храни. Оказа се доста полезно течението в класа им да си носят храна от вкъщи за училище. Така почнаха да хапват повече неща и като цяло по-лесно контролирам и аз какво ядат. При едната ме притеснява, че отказва всякакви млечни и търся варианти за набавяне на калции при нея, но още няма много голям успех с това.

# 636
За млечните храни - аз съм ги ограничила у дома. От тези ядем предимно извара. Калций можете да набавите от спанака и другите зелени. Много са изследванията, които доказват категорично вредата от млечните храни, и аз взех, та им повярвах  Peace Доколкото казва моят най-доверен източник - до 3-макс 4 пъти седмично, в мн ограничени количества - примерно 100 мл за прясно/кисело мляко. Ако е сирене или кашкавал - малко, колкото за сандвича  Peace Peace Peace

# 637
Честит празник!
Да вървят напред децата с четмото и писмото българско! Да пазят българския дух жив, въпреки вечния стремеж за псевдо реформи в образованието ни.

ПП Да не се свършиха темите за здравословното хранене във форума

# 638
# 639
темата е за третокласници, които също се и хранят  Hug

мили мами, честит празник и от мен! пожелавам ви да се нагледате на красиви абитуриенти тази година, и заради мен, че ние сме с шарка, и сме под карантина баш сега. bg bigdance2 newsm18

имам и въпросче - когато третокласниците станат четвъртокласници - друга ли е темата, или на продължението на тази се слага ново заглавие?

# 640
  • София

"Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден -
и Бог ще те благослови!"

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ!

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 12:50 от luss

# 641
  • у дома

имам и въпросче - когато третокласниците станат четвъртокласници - друга ли е темата, или на продължението на тази се слага ново заглавие?

На продължението на тази се слага ново,подходящо заглавие.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен !

# 642
  • София
Честит празник на всички българи! Ние уважихме честванията пред библиотеката,а после и панаира на книгата.Набавихме липсващите книжки от списъка  за лятно четене.Доволна съм.Сега остава и лятото да дойде най-сетне

# 643
  • София
На нас още не са ни дали списъци за четене.

# 644
и на нас така, но до няколко дена ще полуим, и почваме с лятното четене Wink

Общи условия

Активация на акаунт