ТРЕТИ клас - 2

• 57 751
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Това е много добре, особено за седмокласниците  Simple Smile.
Съгласна съм с raja_nikol. Няма кой да мисли!

# 556
В нашия град няма да учат на 14ти. Има заповед на кмета. Понеже 13ти е празник на града, градоначалството им отпусна съботата.
На 19ти ще имат спортен празник.
На големия ми син хич не му се отразяват добре тези почивки от по няколко дена. Хич не ме интересуват изследванията на специалистите колко добре било да има повече малки ваканцийки. За моето дете това не работи  - омързелява се до безобразие. За него трябва стандартна учебна седмица, зимна, пролетна и дълга лятна ваканция. Тогава е в кондиция. Започнат ли прекъсвания след това изобщо не може да влезе в ритъм.

# 557
  • София
Абсолютно! У нас също тотално губи концентрация и ритъм. Бяха на зелено, после Великден, сега 6ти май. После какво ли още не, а иначе ги пънат с контролно нон стоп, направо не е истина как няма никакво съобразяване с времето и материала.

# 558
Можете ли да дадете някаква идея за проверка на знанията по английски - някакъв тест онлайн?

# 559
  • София
Джина в уча се има тестове за времената примерно и други неща, които учат. Може да пробваш там, ако искаш ще ти дам име и парола да погледнеш.

# 560
Този сайт нали е платен? Иначе регистрация имам.

# 561
  • София
Да платен е, особено ако искаш да имаш достъп до тестовете също, но аз предната седмица платих отново за цяла година и мога да ти дам да влезеш да ги видиш, те не са толкова много. Добре че ми и напомни и моите още не им е минало изходното контролно по английски и не е лошо да преговорят поне нещо.

# 562
  • София
Ще взема да платя абонамента към този сайт...Така като ви слушам, е полезен и явно сте доволни

# 563
Не, няма нужда, ще потърся някои свободни. А и в сайта в пробната версия като влизах са дали уроците и тестовете, които са в нашите учебници, та ще ги решим там на първо време.

# 564
  • София
Ми почти не го ползваме и не съм особено доволна за някои неща, но отвреме на време върши работа, така че реших да го платя все пак за година и да не го мисля толкова.

# 565
  • España (Плевен)
LearnEnglish Kids - проверка на знанията чрез игри  Peace

http://www.eslgamesplus.com/ - онлайн игри, но има и за принтиране

3rd grade English test - тест за 3 клас

Игри за трети клас - тук са изброени игри по класове

glogster.com - тук също има много игри

3rd grade English test №2 - още един онлайн тест

There is & There are - тест

anglomaniacy - този също е много интересен

Граматика и Лексика 3-ти клас

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА!  Hug Hug Hug

# 566
  • София
Aila, друг не може да ползва паролата за Уча се. Не знам как са го постигнали, но при мен става само на компютъра и бразуера, с които съм искала код за плащане. Кофтито е, че на Хрома ми се появи нова версия и не мога да вляза. До един момент като преинсталирах, можех да върна старата версия и да си го ползвам, но вече не ще. И затова може да не си платя отново. Иначе съм доволна от сайта.

Да се похваля, че моето гардже свикна бързо в новото училище и се справя добре. До сега са правили 2 контролни и е от първите 3-ма. С децата се разбира, но няма много близка приятелка - всички са групирани на малки групички. Първоначално в едната я приеха много радушно, после защото играела с деца от друга група започнаха да я игнорират и мъничко да се заяждат с нея. Но няма как, трябва да свиква и с това.
К А Т И, мерси  bouquet

# 567
Aila, друг не може да ползва паролата за Уча се. Не знам как са го постигнали, но при мен става само на компютъра и бразуера, с които съм искала код за плащане.

При мен не е така - отваря се и на таблета и на компютъра.

# 568
  • София
Нямам никакъв проблем с уча се да го отварям в офиса, вкъщи или на лаптопа на половинката.

# 569
 Hug Party bouquet
Линковете към материали отгоре са страхотни. От кой учебник са-знаеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт