ТРЕТИ клас - 2

• 57 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • España (Плевен)
LearnEnglish Kids - проверка на знанията чрез игри  Peace
Този ли?

Сайт е на Британския съвет - международната организация на Обединеното кралство за културни връзки и възможности за образование, който има офиси и учебни центрове по целия свят + България (British Council Bulgaria - facebook)

# 571
здравей, не този линк - а флаш-картите, има и граматика и лексика. С едни човечета - примерно този линк

# 572
Браво, Кати, ще разгледаме линковете!

# 573
  • España (Плевен)

http://www.eslgamesplus.com/ - онлайн игри, но има и за принтиране

Тук има повече информация за  ESL Games Plus - има и няколко други странички за изучаване на Англ. език...  автори на страниците..  Peace
     +
facebook

# 574
  • София
Хиляди благодарности и от мен за линковете по английски Hug
И тъй като  годината вече приключва, се настройваме на вълна ваканиця и литературата за четене през нея.Дадоха ли ви вече списъци с книгите?

# 575
Дъщеря ми са на зелено училище и още нямат списък /тя нашата госпожа обикновено им дава списъка, заедно със свидетелството/  Peace
Ох все съм знаела,че госпожите си имат така наречените "любимци" в класа, ама нашата госпожа прекалява, каквото каже това дете е закон, все е плътно до нея, нещо като заместник госпожа се явява, от което децата адски се дразнят но......... явно на госпожата така и е добре.
Днес пак "любимката" натопила 2-3 деца и сега плачат,че нямало да си играят пиесата /а толкова труд били положили/  Wink Естествено първата ми реакция беше да попитам дъщеря ми дали нещо не е направила  и тя се разрева и каза, че абсолютно нищо не са направили,просто това момиче им отмъщавало  Shocked
Колегите ме караха да звънна на класната, ама не го направих,защото миналата година положението беше същото и като разговарях с нея ефекта беше обратен /започна по зле да се държи с детето ми/.

Ох оплаках Ви се,ама много мъчно ми стана  Sad
Приятни последни учебни дни на всички  Hug Hug

# 576
Защо е с такива протекции това дете? Близко, познато....богаташче  newsm78

Ние нямаме такива тартори в класа, поне засега де.

Как говорите вие родителите с класната? На ти или на вие?

# 577
Защо е с такива протекции това дете? Близко, познато....богаташче  newsm78

Ние нямаме такива тартори в класа, поне засега де.

Как говорите вие родителите с класната? На ти или на вие?

Богаташче да и според госпожата най-умното в класа /то от първи клас е така/, че има знания е явно,но не мисля,че децата трябва да се делят  Rolling Eyes
Говорим на Вие, пред нас е много "мазна", но като остане насаме с децата си позволява доста неща,коментирала съм и друг път. Но най-много ме е яд, че не може да сплоти класа  Simple Smile

# 578
А в нашия клас само аз говоря на Вие, чак ми е неудобно вече, но не мога да си обърна езика и да говоря на "ти", а и не смятам, че е редно. Вече си мислех, че аз съм сбъркана само.

Мис, а какво мислят другите родители по въпроса? Как приемат децата това дете? Канят ли го по рождени дни, играят ли с него или странят?

# 579
А в нашия клас само аз говоря на Вие, чак ми е неудобно вече, но не мога да си обърна езика и да говоря на "ти", а и не смятам, че е редно. Вече си мислех, че аз съм сбъркана само.

Мис, а какво мислят другите родители по въпроса? Как приемат децата това дете? Канят ли го по рождени дни, играят ли с него или странят?

Рая, родителите са на същото мнение като мен, но всеки казва, още една година ще изтърпим, защото всички се притесняват, че госпожата ще започне да се държи зле с децата /аз понеже не си мълча и моето дете е едно от потърпевшите/  Sad
Това дете е "преценило", че ще играе с 2 -3 момичета от класа и другите ги игнорира, относно РД не мога да коментирам, защото от нашия клас само 4-5 деца празнуват РД  Grinning

# 580
А после си местите децата ли?
В нашето са до 7-ми клас, затова питам  Peace

Това е ужасно, когато става въпрос за деца. Какви са тия педагози? Мразя тезата, че децата били невинни създания, въобще не е така, такива манипулатори могат да бъдат, че дори възрастните не бихме могли така добре да се  справим. А директорите са пълен пас, особено ако трябва да си създадат конфликт с "хай" родители

# 581
Ми то нали това е ролята на добрия педагог...иначе всякакви деца има, да
Ние избягахме от такава учителка

# 582
Ми то нали това е ролята на добрия педагог...иначе всякакви деца има, да
Ние избягахме от такава учителка

♥ HAPPY ♥ за жалост не попаднахме на добър педагог, но реших и 4-ти клас да завърши началното образование и ще я местя в друго училище, иначе нашето училище е до 7-ми клас  Peace

# 583

Това дете е "преценило", че ще играе с 2 -3 момичета от класа и другите ги игнорира, относно РД не мога да коментирам, защото от нашия клас само 4-5 деца празнуват РД  Grinning
Малко е да се каже, че игнорира другите. Според думите на моето дете създава интриги, прави групички, обижда децата, посяга им, разиграва ги, манипулира ги и често ги унижава. Това е тартора на класа за жалост. В очите на детето ми излиза, че това е модела за подражание, защото това е печалившото поведение. Всеки ден говорим за това вкъщи, но не знам дали успяваме с обясненията кое е добро и кое лошо, кое е правилно и кое - не... вижда друго.

# 584
  • София
Слава Богу при нас няма такова поведение. Ние имахме поведенчиски проблеми, но с чисто физически саморазправи.
Аз бих дала един съвет - ако не став с говорене с госпожата, съберете се няколко майки и говорете с Директорката! Опишете и точно това, което сте написали по-долу. Ако трябва жалба напишете! Не го оставяте това така. Такъв модел на поведние не бива да се толерила! А и те са още много малки.

А относно обръщението към госпожити - за мен задължително на Вие. Че то ако ние не говорим с респект към тях, как да накараме децата да го правят?

Общи условия

Активация на акаунт