Отговори
# 120
  • Сливен
Здравейте момичета имам нужда от помощ.На моят мъж му откриха кандиломи Sad изгориха ги.Аз естествено отидох и си направих цитонамазка.Резултата е ПАП 2Б група.Пише на резултата епителни клетки с реактивни промени и слуз възпалителни клетки.Аз имам операции отсранени са ми двете тръби бях с прекъснати уретери.Близо 4-5 месеца бях със стендове и катетър.МБ-постоянно излизат бактерии постоянно съм на АБ и глобули.Мин година правих ин витро беше за малко успешно.Та въпроса ми е да се притеснявам ли че съм втора Б група.Благодаря ви

# 121
fair wind_82, колпоскопия правили ли са ти? От този резултат не ми се струва да е нещо тревожно, ама все пак...

DreamComeTrue ти в коя седмица си!  bouquet
В 19-та е Дриймчето  Heart Eyes Ще чакаме бебе в темата  Heart Eyes

19-та вече, дам. Ох, обичам ви, бее bouquet Между другото сетих се да питам, прави ли се в нашия случай цитонамазка по време на бременност? Мисълта ми е ако открият нещо май няма какво да се лекува така или иначе...Не съм правила от април.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 22:14 от DreamComeTrue

# 122
  • Сливен
Забравих да кажа че лятото пих и антибиотици за лечение на хламидий кла контрола не сме пускали понеже моят лекар каза че са били малко положит а пих доста време АБ и то два вида

# 123
  • Сливен
fair wind_82
, колпоскопия правили ли са ти? От този резултат не ми се струва да е нещо тревожно, ама все пак...

DreamComeTrue ти в коя седмица си!  bouquet
В 19-та е Дриймчето  Heart Eyes Ще чакаме бебе в темата  Heart Eyes

19-та вече, дам. Ох, обичам ви, бее bouquet
Охх ами аз в петък е пуснах а утре ще звъня в клиниката която си правя процедурите да видим кякво ще кажат понеже е пуснах другаде.А колпоскопия не са ми правили.

# 124
Дрийм, говори с лекаря, но моят съвет от опит е да не правиш. Поне не преди последния месец.

# 125
Дрийм, много се радвам за теб. Желая ти лека и безпроблемна бременност. И на финала сладко бебче. След като последната цитонамазка е била добра според мен не го мисли. Сега ще минат 4 мес. Hug Hug Hug

# 126
  • София
Дриймче, правих два пъти цито по време на бременност и проблем с бременността нямах. Лека бременност до термин ти желая. Peace

# 127
Мерси, ще питам лекаря, ама и аз не виждам смисъл честно казано, къде година, там и година и три месеца Hug

# 128
Искам да попитам за резултатите, не съм много наясно, а имам час чак за 4-ти февруари - по принцип досега съм виждала твърдо в само една група, на моята са написани две групи, с тире м/у тях. Ок ли са такива резултати или нещо не е направено както трябва и пак ще се наложи да повтарям?

# 129
  • София
Искам да попитам за резултатите, не съм много наясно, а имам час чак за 4-ти февруари - по принцип досега съм виждала твърдо в само една група, на моята са написани две групи, с тире м/у тях. Ок ли са такива резултати или нещо не е направено както трябва и пак ще се наложи да повтарям?

зависи какво пише. ако е 1-2, е добре, ако цифричките са по-големи, може и да не е добре, но тогава зависи и от други неща.

# 130
I-II е, и пише, че не са открити патологични промени.
Значи мога да разчитам, че е направена както трябва?

# 131
  • София
I-II е, и пише, че не са открити патологични промени.
Значи мога да разчитам, че е направена както трябва?

Живей щастливо и си направи нова цитонамазка догодина.
Всичко ти е 6. Grinning

# 132
Благодаря!  bouquet
Скрит текст:
За съжаление имам други проблеми и съм напът да загубя матката си, така че няма да живея точно щастливо, но поне шийката ще запазят, щом резултатите са ок, че и нея бяха хвърлили око  Mr. Green

# 133
Благодаря!  bouquet
Скрит текст:
За съжаление имам други проблеми и съм напът да загубя матката си, така че няма да живея точно щастливо, но поне шийката ще запазят, щом резултатите са ок, че и нея бяха хвърлили око  Mr. Green
Ходи ли при Горчев, какво стана? Не може ли да махнат само миомата?

# 134
НСЧ, 1-2 си екстра, прочетох обаче в спойлера и искам да ти пожелая успех  Hug
П.П. На Горчев преди месец му звънях по друг повод, приема и прегледи по спешност - 100 лв. Иначе се чака месеци....Ако нещо мога да съм ти полезна - заповядай  Simple Smile
Дрийм, според мен нищо не прави на тоя етап. След раждането вече си поеми нещата в ръце. 
Fair Wind, втора група е добре. Кондиломите са вероятно от нискорисков щам на ЧПВ. Гледай да нямаш бактерии и тем подобни. Пусни си разширен тест за всичко. Ако си от София в Онкото има добри лекари и лаборатория, говоря за поносими цени на лабораторията.

Общи условия

Активация на акаунт