Отговори
# 255
  • София
svetla нещо подадените информации от различни лекари са много различни. На мен ми обясниха, че на биопсията нямало как да повлияят разни промени в микробиологията и за момента нямало смисъл да се изследва.  newsm78
Nefertarri  ти явно си с по-жилав организъм. Как го постигна това?  Laughing

# 256
  • София
Ами за взимане на биопсия държи да съм с чиста МБ за да не стане инфекция, все пак се наранява тъканта при взимането. Сега съм с чиста, но с по-малко лактобацили и предпочита да ми се нормализира флората преди да вземе пак за да няма склонност към инфекция.

# 257
3А, може да мине към 2 група, и се препоръчва проследяване с цитонамазки на 6 месеца, но при 3 Б/Д следващата стъпка е 4 група. Задължително е по-нататъшно изследване (колпоскоп и биопсия) и цитонамазка на 3 месеца.
Да, така е  Peace Аз от IIID я свалих на I  Grinning
[/quote]                                                                                                                                                                                       Извинявай ти колко време беше с 3 d  и какво изобщо значи d, по-добро ли е от b, а всъщност по последователност в азбуката е по-нагоре. 
“Да, така е“ - за какво се отнася?

# 258
 Е то и аз я свалих от 3Б на 1-ва, ама след конизацията  Laughing Nefertarri, не беше ли и ти конизирана? Иначе съвсем сериозно аз се обърквам от толкова много и все различни мнения. Един познат казваше б*** мама му от едни книги четат, различно казват. И е прав.

По-напред се коментираше Кориолус. И аз я пих, не видях ефект. Препоръчаха ми като по-подходящи Екомер и Герисан. И сироп от черен бъз пия. И съм доволна. До сега ме хващаше всеки вирус, който се зададе. Един да кихне около мен и съм в кюпа. Сега да не казвам голяма дума, но устисках няколко вълни на вируси вече. По което съдя, че ми е засилен имунитета наистина, а нали това е важно. Но ги пия повече от 4 месеца и редовно. 

# 259

Nefertarri  ти явно си с по-жилав организъм. Как го постигна това?  Laughing
С конизация  Mr. Green Ама що рев оревах  ooooh! Бях сигурна, че е нещо лошо  Tired
Ами няколко месеца бях с IIID, не зная има ли разлика с В. Тук има една потребителка, Алли - тя доста разбира, не е като мене Simple Smile)))
Но пътят беше следният:цитонамазка, колпоскоп, биопсия, конизация и сега се следя през 7-8-9 месеца. Хистологията беше добра, за ЧПВ тест Ганчева нищо не ми каза. Изписа ми Кориолус, но не го пих. Окончателната диагноза беше "Доброкачествено новообразувание на МШ".

# 260
  • София
Ти си била щастливка с това доброкачествено новообразувание.
Но и преканцерозата не е страшно нещо.

# 261
Аааа, с конизация и баба знае хахаххаха.
Това в кръга на майтапа.
Аз не се страхувам от конизацията, отдавна съм настроена затова -от 2011 г., но ето, че са ме конизирали до ден днешен. От мързел ли от какво  newsm78 Но скоро няма да ми се размине, не мога повече да чакам.

Поздрави

# 262
Извини ме ако си казала преди, но защо толкова години отбягваш конизацията?

# 263
Доцент Маринов и д-р Ботев казват, че съм за следене, а не за конизация. Д-р Карагьозов от Токуда също каза, че нищо ми няма, че това, което се вижда е охлузване от раждането -ето затова. А аз и при давамата съм влизала с израза-идвам да се уговорим за конизация.

# 264
И при мен пътят беше такъв. Цитонамазка 4 група,  биопсия цин 2 , сега си пуснах изследване за чпв , направихме колпоскоп и следва конизация.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 09:35 от gost22

# 265
  • София
Охх като ви чета тези които сте минали през всичките неща, и хич не ми звучи страшно. Ще се оправим и ние  Laughing
Аз пък като пиех Кориолуса, бях непоклатима. Що епидемии и разни грипави приятели минаха покрай мен, и приятеля ми прекара разни неща, а при мен нищо. Но пък HPV-то през това време очевидно си е благоденствало. Жалко само, че почти цяла година се наливам с по 5 хапчета на ден и сумати пари се дадоха за тая гъба.

Ааа момичета, как да процедирам с приятеля си? Вече сме от почти две години заедно, така че предполагам, че и него съм заразила... Ще питам лекаря си като се видим за биопсията, но все пак да обменим мнения.

Благодаря за мненията и за куража, и много здраве на всички  bouquet 

# 266
дадос, благодаря, в момента ми е много притеснено и ми се въртят едни в главата, повтарям си, че може да е заради проблемната МБ, защото преди 6 месеца цитонамазката е добра - IIA....Имам записан час за колпоскоп на 11-ти при д-р Атанасова от болница Недежда...някой има ли впечатления за нея в тази посока или да се записвам за Еленчев

Здравей,

моето лечение премина при д-р Ваня Атанасова в Надежда. Много е симпатична и добра. Ако имаш много въпроси ги задай, защото тя може да забрави а и не обяснява много много. Тя ми прави и биопсията, и конизацията. Ако имаш въпроси съм на разположение : )

# 267
Момичета, може би въпросът ми не е за тук, но
как и в какво количество е нормалната цервикална слуз?
Питам, тъй като при мен е в по-голямо количество.....така си мисля.
Благодаря ви за отговорите.

Поздрави и здраве!

# 268
  • София
Количеството се изменя през месеца, най-обилна е около овулацията.

# 269
А като попадне на бельото цапа ли го в в бяло или остава прозрачна?
При мен течението е прозрачно без мирис, но като престои на бельото става бяло. МБ е чиста.
Възможно ли е да е от раничката, която е втора група и как се лекува в такъв случай? Течението имам предвид?

Общи условия

Активация на акаунт