С какво ви дразнят свекървите- 55

• 43 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Оптимист по принуда
Липсва ни само Миглена Ангелова. hahaha
Що ти е, само да прекъсва.  Mr. Green

# 616
Липсва ни само Миглена Ангелова. hahaha
Що ти е, само да прекъсва.  Mr. Green
Права си, тук никой никого не прекъсва. Просто всички си говорят.  Mr. Green
Идват големи студове -10, -12. Някоя няма ли да вземе свекърва си у тях на топло, та да има кво да се пише в темата.
Кали? Как си? Whistling Joy

# 617
  • Оптимист по принуда
Да ти кажа Миглена не е зле да я привикаме за опит - тя пет ли, шест ли свекърви трябва да е имала...

# 618
ИмалА. Тя тая квато е изкукуригала, сигурно ги е уморила, миличките. ooooh!

# 619
Хаха Джони. Шегаджийка си.

Като каза студ. Моята С от два дни е супер притеснена. Милото не е в БГ и тя от вчера звъни да ме пита дали си е взел чадър. Аз като казах, че не съм му приготвяла аз багажа и не знам какво има, онемя. Днес пак звъня да ме пита дали е пристигнал там където трябва да е и дали е казал как е времето, щото нали чадър няма. Чудно ако духа силен вятър тоз чадър с какво ще му помогне.

Като цяло няма нищо лошо в това да се притеснява, ама той до вчера беше в БГ и можеше на него да му звънне да си изкаже притесненията. Все пак мисля, че в София все щеше да има от вчера следобяд до днес сутринта, когато му беше полета да си купи един чадър от някъде по заръка на мама. А и става въпрос за мъж на 40 години, който не живее с мама от доста дълго време, все някак е оцелял със или без чадър.

# 620
  • при късмета
  Чудно ако духа силен вятър тоз чадър с какво ще му помогне.
Ей, значи нищо не разбират тези снахи! При силен вятър, чадъра помага да се движиш по-бързо. Ползва се като крило на планер. С право се притеснява мама

# 621
Аха! Маминият да се придвижва като Мери Попинз!  Laughing

# 622
Деска, а ти какво прави толкова? Защо не му сложи един чадър? newsm78

# 623
Ние затова ли сме ги отгледали тези момченца - сами да си приготвят багажа  newsm48

# 624
Тъй ами,друго е да им прислугват и да забравят чадърите,има на кого да врякат,сега на кого?Зор...

# 625
  • Варна
Прекрасно. Радвам се на веселата оспамена тема...  Laughing

# 626
Гледам, че сте седнали на раздумка. Simple Smile И аз идвам.

Джони, за ученето- аз записах втора магистратура, докато бях в майчинство. Никой друг не ти трябва, ако имаш подкрепата на ТМ. Ни майки, ни свекърви, ни лели и учинайки. Сега я завършвам, детето е на 2г. и 7 м. вече и ходи на ясла, аз на работа. Трудно е, но не и невъзможно. Баща му го гледа, за да ходя на лекции и изпити. Той е и на първа линия, за да чета и да си пиша курсовите работи и проекти.
Успех!

# 627
Я да направим лека социалогия колко образовани са свекървите, които се цупят, че снахичките им учат и защо точно се дразнят. Сещам се за следните варианти:
1. С не е учила/учена. Страх я е, че няма да печели спорове със снахата.
2. Свеки също е учила достатъчно, но не иска конкуренция от снахата.

Но ме накарахте да се замисля. Всички свекърви, които познавам са недоволни колко е образована снахата.
Ако е снахата < от на сина - "Ау, тя му е под нивото",
ако е >=, пак е "ау, няма да слуша синчето".

# 628
Такива свекърви познаваш. Предполагам, такова ти е нивото.

# 629
  • Варна
Я да направим лека социалогия колко образовани са свекървите, които се цупят, че снахичките им учат и защо точно се дразнят. Сещам се за следните варианти:
1. С не е учила/учена. Страх я е, че няма да печели спорове със снахата.
2. Свеки също е учила достатъчно, но не иска конкуренция от снахата.
Не мисля, че това има нещо общо с тях самите. По-скоро се притесняват за синчетата си... И "какво ще кажат хората" разбира се...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт