Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря bouquet Четох, че е важно кога подписваш и подаваш документите, но може би в САЩ просто ги обработват на същия ден, т.е. ден на подаване = ден на регистрация. Ще подам документите на 27-ми и ще се надявам датата на регистрация да е на 29-ти януари. Simple Smile

# 106
Благодаря bouquet Четох, че е важно кога подписваш и подаваш документите, но може би в САЩ просто ги обработват на същия ден, т.е. ден на подаване = ден на регистрация. Ще подам документите на 27-ми и ще се надявам датата на регистрация да е на 29-ти януари. Simple Smile

За САЩ ли става дума или за българска регистрация?

# 107
За регистрация тук в България.

# 108
  • София
Кои планети са Мажорни и кои Минорни?

# 109

Аспектите биват мажорни и минорни

# 110
За регистрация тук в България.

Тогава ако пуснеш на 27-ми, на 28-ми ще ти излезе регистрацията.

# 111
Не го знаех това. bouquet Значи на 28-ми ще пусна, за да излезе на 29-ти.

# 112
Момичета, може би ще пътувам за РД и искам да си проверя солара за годината. Да, но мястото на коeто евентуално ще съм, не фигурира като опция в базата данни на астрото. Най-близкото, което мога да сложа е на около час, дори повече и то с транспорт.

Kак да процедирам?  newsm78

# 113
  • в 1001-та нощ
Намираш му координатите и въвеждаш тях  Peace

# 114
  • София

Аспектите биват мажорни и минорни
Сходящи и разходящи ли се има в предвид?

# 115
  • в 1001-та нощ
Не!

# 116
в повечето програми могат да се въвеждат географските координати

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 16:46 от Herzen

# 117
Намираш му координатите и въвеждаш тях  Peace

Опитах но не стана, изписва че има грешка.  Tired

# 118
Момичета, може би ще пътувам за РД и искам да си проверя солара за годината. Да, но мястото на коeто евентуално ще съм, не фигурира като опция в базата данни на астрото. Най-близкото, което мога да сложа е на около час, дори повече и то с транспорт.

Не е възможно да не съществував астрокома, не го търсиш правилно.

# 119

Не е възможно да не съществував астрокома, не го търсиш правилно.

Да, възможно е. Ще се поразровя повече тази вечер и ако не мога да го намеря пак ще се обърна към вас.  Blush

И нещо друго да попитам. Четох някакви ужасяващи неща за транзитен Нептун съвпад светилата и ДС - болести, объркване, заблуди, емоционално изтощение, провал на връзки, все кофти неща. Наистина ли е толкова зле положението?!  #Crazy

Този транзит е много бавен и какво сега хората да умират ли?  ooooh!

На мен в радикса, Нептун ми е У7, намира се в 5. Сега си транзитира в 7Д, след време ще се качи и на двете ми светила, които са също в 7Д  #Crazy

Е, до тука ли бях?  Crazy

Преди време едната от астроложките, с които се съветвах ми каза: "с този Нептун скъпа моя, ще те приемат такава, каквато си, ще имаш разбиране от партньора" и т.н и т.н.

Вие какво мислите за това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт