Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте момичета  Party
За много години, успешна година от мен!
Аленка мерси за темичката  Hug
Ади и на мен ми е същото напрегнато - само че не здравословно и интимно ами работно и роднинински и битово  ooooh! как всеки път ни съвпадат нещата ни знам  Mr. Green
Аз съм в сатурнова дупка ето един солар от мен хич не ми аресва с тези планети в 8 дом  Rolling Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/817/8564817Q.jpg

# 31
  • София
Скоро преживях транзита на марс върху плутон. Е, толкова бурни емоции ми докара и внезапни щури и необмислени действия от моя страна, че чак аз се изненадах от себе си. Но поне се освободих от едно дълго трупано напрежение.

# 32
  • София
Лайди Ира при мен мина Марс през 8 дом сатурн и плутон последните 2 седмици активира и тао квадратите ми явно от там и напрежението все пак марс е У10  ooooh!

# 33

Аз съм в сатурнова дупка ето един солар от мен хич не ми аресва с тези планети в 8 дом  Rolling Eyes

Какво не ти харесва? Юпитер там както ти владее 11-ти само ще ти докара малко главоболия с финанси, дали от работа (ако си в голяма фирма) ще ти връчат по-големи отговорности или занимавки с кредити, но ще се справиш по-най добрия начин. Мен по- не ми харесва навалицата в 12-ти, но явно ще имаш нужда да се изолираш преди някой да ти скъса нервите.  Mr. Green

# 34
Ай Ем Ви  bouquet

Лейли, ами то при мен не е само в личен план, другите сфери също ги засяга, но в личен най-много ме удря  Grinning

Буре с барут съм направо  ooooh!

Вчера имах и напрегнат ден в работата, накрая такова изражение имах на лицето, че дори колегите се зачудиха дали всичко е наред.

Иначе при мен предстои точен съвпад на тр Плутон и нат Марс съвсем скоро, после ще се дръпне леко за 2-3 месеца, след което пак ще се върне и ще ми даде въздух може би най-рано края на годината.

Сатурн и Нептун също са ме подхванали, с тази мунданна квадратура. Пак засягат личнитите домове при мен.
Не ми е скучно.  #Crazy

# 35
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Следя ви от самото начало на темата, но все не намирам кураж да се включа, защото все още съм много боса с астрологията  ooooh! Чета, уча се, гледам картите, които обсъждате, но в главата ми е голяма каша  Rolling Eyes

Днес обаче не издържах и идвам при вас с един въпрос - какво да очаквам от квадрат транзитен Сатурн (4Д) - натален Уран (1Д), който е точен от днес и ще ме тормози много, много месеци. Скоро точен квадрат транзитния Сатурн ще направи и с Плутон  Shocked
Четох в astro.com и ми се изправиха косите - имах ужасна 2015 г, а тази май ще се окаже катастрофална.
Момичета, помагайте, има ли светлина на хоризонта?

Ще сложа и картата ми за днес с транзитите, може би така ще е по-ясна картинката   Blush
Скрит текст:

bouquet

# 36
  • София

Какво не ти харесва? Юпитер там както ти владее 11-ти само ще ти докара малко главоболия с финанси, дали от работа (ако си в голяма фирма) ще ти връчат по-големи отговорности или занимавки с кредити, но ще се справиш по-най добрия начин. Мен по- не ми харесва навалицата в 12-ти, но явно ще имаш нужда да се изолираш преди някой да ти скъса нервите.  Mr. Green
Имах предвид 8-ми соларен и 12 натален че не ми аресват  Rolling Eyes
Иначе Юпитер си е добре да  Party мисля че и ИЦ в лъв е добре, венера до ДСЦ също ми допада, юпитер в 5 дом, вземе да има някакво раздвижване в любовната тема най-накрая  Rolling Eyes
Това със осамотяването е в сила вече от няколко седмици  Crazy

# 37
На мен ми харесва солара ти. От работата няма да си много доволна и май предстои промяна там, но ще се подобри финансово. Другото си е добре. На някаква тайна връзка ми мирише. Ще имаш период на преосмисляне и промяна на светогледа.

# 38
Lailah видях,че имаш ретро натална Венера във Водолей и слънце Козирог,тази комбинация в момента живо ме вълнува,ако не е много лично да те попитам,лесно ли допускаш хора до себе си и как изразяваш емоциите си?  bouquet

# 39
  • София
Summer Sun защо смяташ че ще има промяна на работата заради МЦ във водолей ли? Защото за момента не съм се засилила, таман ми промениха позицията в настоящата уж към по-хубава  Rolling Eyes
Тайна връзка по кое съдиш? Значи не знам защо ама от много време имам чувството че нещо такова ще ми се случи в любовните отношения, супер е странно  ooooh!
Алекса какво да ти кажа никак не умея да си показвам чувствата  ooooh! в общи линии ако не харесвам някого се държа все едно не съществува, ако харесвам шанса да го нахокам с цел да му покажа колко много го обичам хич не е малък  Crazy с допускането е същото някои ги допускам веднага други никога, в зависимост от това как чувствам човека Rolling Eyes

# 40
Summer Sun защо смяташ че ще има промяна на работата заради МЦ във водолей ли? Защото за момента не съм се засилила, таман ми промениха позицията в настоящата уж към по-хубава  Rolling Eyes
Тайна връзка по кое съдиш? Значи не знам защо ама от много време имам чувството че нещо такова ще ми се случи в любовните отношения, супер е странно  ooooh!

За работата няколко са връзките - уран ти е в 11 соларен, а там са големите бизнеси и компании, популярността, свързана с работа, с квадрат от слънцето и луната, а също и квадрат с натална луна във втори. Може да е смяна на отдел, не знам. А ако съвсем скоро е била смяната на позиция (до 3 месеца), може вече да е станало. Нали солара работи малко преди или малко след соларната година. А тайните връзки са по 12 дом, така както са ти оплетени в момента 12 и 8 натам ме навяват. Нали енергията на наталния дом се изразява чрез соларния, в който попада. 12 дом, изразен чрез 8, при това със съвпад на слънце и плутон и в секстил с венера ... Осми натален пък ти е активиран от северния възел (пети соларен, който е и удоволствия и романтични връзки), който пък прави тригон със соларна луна в 8, та затова.  Embarassed

Само си пиша, не ми се връзвай много. Нали знаете колко съм нова и зелена.

# 41
  • Варна
a.l.e.n.a    bouquet  за новата тема .

# 42
  • SF
Тайните връзки са в 12 дом, а на мен там ми е натална Венера. Везни са интерсептирани в този дом и Венера е във везни.
Никога не съм имала тайни връзки, никога не съм била с обвързан (чужд) мъж, шеф, политик или някой, с когото да се налага да пазим тайни.
Може ли друг пример за тайни връзки в любовта, защото не се сещам и не знам какво ми прави там Венерата. Освен препятствието, че нямам никакви връзки (но то не е тайна), други спънки може ли да има с Венера във Везни в 12 дом (в стелиум с Уран и Юпитер и евентуален Меркурий върхо АС).

# 43
есме, може да си обичала ти някого тайно примерно. да си обичала без да му кажеш, тайно в себе си просто.

# 44
  • SF
Е, да! - Енрике Иглесиас.
Това брои ли се?

По принцип тайно  мога само да харесвам някого, с надеждата за шанса да го изкараме взаимно наяве. Чак пък  обич.... Трябва повече (взаимо)отношения и история,  за да изпитам обич.
Ами добавям и тази подробност - досега не ми се е случвало  тайно да си харесвам някого и това да е продължило достатъчно дълго и значимо, за да оправдае мястото на Венера в натала ми. Надявам се и в бъдеще да не поддържам такива "връзки", които не са никакви връзки. (да чукна на дърво)

Общи условия

Активация на акаунт