Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 49 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
....

аз пък нямам кьорава планета в 12 дом, но имам 4 планети, вкл. Венера в 5 дом и вероятно заради тях съм изневерявала на всичките си бивши гаджета  Embarassed

Twisted Evil У12 в 5 дом и в съвпад с Уран  Laughing Уран дава точно краткотрайните или незначителни авантюри  Peace

# 406
ами то беше спорен въпросът кои са значителните и кои не, защото изневерявах на всичките си гаджета с един и същ, за който вярвах, че е моят човек Simple Smile))) но факт де, изневерявала съм си Simple Smile

и като споменахме моят съвпад Меркурий/Уран, който не прави други аспекти все се кня да ви питам как се тълкува това? планета или съвпад, който е неакспектиран? гледа се само домът и знака, в който попада ли? как се определя влиянието му върху домовете, които управлява? в смисъл как да разберем дали е положително или отрицателно?

между другото сега се замислих, че Меркурий ми е У12, а Уран - У8, та сигурно има връзка с изневерите де Simple Smile

# 407
  • в 1001-та нощ
Ами, както Нептун е високата октава на Венера, така Уран е на Меркурий. Имат отношение към интелектуалността, интелект, разбира се с различия. Зачети "Успех и благополучие с Уран" - хубави паралели са направени  Peace

# 408
  • София
То в моята карта е малко очевидно де, ама ретро Венера във Водолей, аспектирана от уран, марс и юпитер, че и У7 в 12 дом, У5 съвпад с Венерата, 5 дом в близнаци. Аз просто не разбирам как може да обичаш само един човек цял живот и основното как не ти е скучно (Водолейското говори)   Mr. Green

# 409
Здравейте Simple Smile

Трябва тази година да правя имплант, отлагам го вече доста време, но с тези ретроградни Планети не знам кога е подходящо.

Знам, че когато Марс е ретрограден не е хубаво да се правят операции, та си мислех ако извадя зъба преди 13.04 и после някъде септвмври, на ретро Меркурий да завърша с поставянето на самия имплант, това ок ли е?

Между другото, мисля, че Венерата ми в Телец взе много да се проявява. Станала съм малко "кифла". Все искам да ми е удобно, луксозно, да ходя на хубави места. Изведнъж ми се прииска да си купувам и повече парцали. Не знам дали е нещо моментно ама все пак ...  Flutter

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 19:44 от Adriana11

# 410
  • в 1001-та нощ
На горна или долна челюст е?

# 411
На горна е и е преден, така че ми е много важно.

# 412
  • София
Когато Новолунието е в точен съвпад със Слънцето какво ни носи?

# 413
Когато Новолунието е в точен съвпад със Слънцето какво ни носи?

Нова соларна година.

# 414
За изневерите - няколко познати са с Венера във Водолей и доста кръшкат.

# 415
Казановата го "обвиних", според него несправедливо, че е стратег манипулатор.
Всъщност е доста тих и потаен. Не е типичен женкар, не ходи подир жените, не ги сваля, не прави нищо грозно или пошло, всъщност точно обратното - те ходят след него. Има невероятна харизма и чар, омайва от раз,просто се чувстваш необяснимо привлечен към него без дори да прави нещо конкретно.

Има стелиум в 12д(рак) - Марс, Хирон, ЮЛВ, Венера и Луна. Като Венера и Луна са в съвпад и правят тригон с Плутон и опозиция с Уран и Нептун. 5д.Скорпион, 7д. Водолей. В 7д. Сатурн.

Самата аз имам Юпитер и Марс в 12д Близнаци, 5д. скорпион,7д козирог - никога не съм изневерявала,но на мен са ми изневерявали.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:19 от Tullip

# 416
Четох, че Венера и Луна в съвпад дава необходимостта да се адаптираш към другите или да се използват заобиколни начини, за да се очароват другите в получаване на това, което искаш, което пак си е вид манипулация (съзнателна или не). В мъжка карта давало чувствителност, романтична и нежна страна, която кара жените да са необяснимо привлечени... което пак обяснява много,т.е. не е необходимо да си даваш много зор,защото нещата просто се получават. Също необходимост от задоволяване на емоционалните нужди, чрез мек, нежен или някакъв друг тип очарователен подход към другите....

# 417
Този тип нещо лъвско или везнишко има ли? Защо не пуснеш карта?

По принцип тези знаци се свързват с чар и обаяние, съответно трябва да са акцентирани в хороскопа или Слънце и Венера да са в съвпад с някоя от осите. Положителен аспект между Марс и Венера също дава харизма. За изневерите обаче ми се струва, че Венера трябва да е слабо поставена и/или наранена.

# 418
Да, АСЦ. Лъв.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:11 от Tullip

# 419
аз имам секстил между Марс и Венера Simple Smile

аленка, намирам "Жизненост и благополучие с Уран". нали нея имаше предвид?

Общи условия

Активация на акаунт