Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 49 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Аз бих изчакала и Марс и Сатурн да са директни и да излязат от сянка, ако е възможно за теб  Peace Днес Сатурн е вече ретро - до август, после да си излезе от сянката .... имам ги в ЗЕТ у дома, мога да ти кажа кога се пада. После април и Марс става ретро.

Ако е спешно - няма какво да чакаш - гледай поне Луната да не е в Козирог и Овен  Peace

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 12:59 от a.l.e.n.a

# 436
Аз пак да питам по-знаещите, кога е добре да се прави интервенция на зъб? Трябва да се извади зъба и да се постави заместител докато зарастне мястото за имплант. Мислех да направя първото до 13.04 и самия имплант да се постави септември.
Зъбът е преден, горен.

Подкрепям,Алена.Изчакай - юли или най-добре септември.

# 437
Благодаря ви!
Значи е трябвало да го извадя до сега ... Аз отлагах доста. Проблемът е, че не знам дали ще мога да чакам чак до септември, защото до тогава има много време, а ме е страх да не засегне и зъба до него (казаха, че има такава вероятност, но не могат да предвидят със сигурност). Говорим за преден зъб. Аз затова мислех поне да го извадя до 1-2 седмици (предни Марс да е станал ретрограден) и по-тежката процедура-поставянето на самия имплант да е септ. Но ако е много рисковано да чакам, какво мислите?

# 438
  • в 1001-та нощ
Отивай по-скоро тогава  Peace И гледай Луната да не е в Козирог или Овен  Peace

# 439
Аленка, искам да го направя в добро време, правила съм операция на ретро Марс и ето го резултата-вадене без да мже да се спаси зъба. Какви ще са последствията ако го извадя преди ретро Марс, но на ретро Сатурн?

# 440
Аленка, искам да го направя в добро време, правила съм операция на ретро Марс и ето го резултата-вадене без да мже да се спаси зъба. Какви ще са последствията ако го извадя преди ретро Марс, но на ретро Сатурн?

Марс формира трескавите състояния и възпалителните процеси в организма....

# 441
  • в 1001-та нощ
И Марс сигурно вече е в ретроградната си сянка.

Ами като гледам - ЛЗ е било точно на К2, т.е. в опозиция на К8, в квадрат на натални Сатурн и Уран - време е да се приключи тази история. ЛЗ указват какво ще приключи окончателно, така да се каже. Да се надяваме, че ще е тази интервенция. Уран дава намек за внезапност  Rolling Eyes Гледай да не стане някакъв абцес.

На мен ми насрочиха операцията за 1 април, но видях, че тогава Луната е в козирог и смених за 4 април. Действай по-скоро  Peace

Гледам, че скоро е започнал солара ти, къде се случи? Rolling Eyes

# 442
Марбея, първата операция на този зъб беше на ретро Марс-мина добре, но хирурга още тогава ме предупреди, че това няма да е последната интервенция на този зъб, само сме позакрепили полижението. Една година след това нямах никакви проблеми, всичко беше ок, но изведнъж започна да се потдува венеца отгоре (гнойна торбичка) и зъболекарката ми каза, че ще се опита да го пролекува, но за нея е най-добре да се извади, защото няма да го бъде. Посъветвах се и с хирург тогава и забележете, самият той каза, че това били глупости и втора операция щяла да изчисти всичко-направихме я (ретро Мерк). Нямаше и месец след това, проблемът се появи отново.  #2gunfire Това е общо взето историята на този зъб.

Тук тези дни са почивни, до понеделник включително (Католическия Великден), ще се опитам да насроча вадене още за няколко дена след това, но може и да отнеме време докато се изготви заместителя, ако се окаже че ще е готов след 13.04, ще отлагам, ако мога.

Но, не разбрах, в заключение, дали според вас този план е ок астрологично?  newsm78

# 443
Марбея, първата операция на този зъб беше на ретро Марс-мина добре, но хирурга още тогава ме предупреди, че това няма да е последната интервенция на този зъб, само сме позакрепили полижението. Една година след това нямах никакви проблеми, всичко беше ок, но изведнъж започна да се потдува венеца отгоре (гнойна торбичка) и зъболекарката ми каза, че ще се опита да го пролекува, но за нея е най-добре да се извади, защото няма да го бъде. Посъветвах се и с хирург тогава и забележете, самият той каза, че това били глупости и втора операция щяла да изчисти всичко-направихме я (ретро Мерк). Нямаше и месец след това, проблемът се появи отново.  #2gunfire Това е общо взето историята на този зъб.

Тук тези дни са почивни, до понеделник включително (Католическия Великден), ще се опитам да насроча вадене още за няколко дена след това, но може и да отнеме време докато се изготви заместителя, ако се окаже че ще е готов след 13.04, ще отлагам, ако мога.

Но, не разбрах, в заключение, дали според вас този план е ок астрологично?  newsm78

Избора е твой.Ние с Алена,ти нахвърлхме положителните и отрицателните страни на Марс и Сатурн.Успех!!!

# 444
Момичета имам ретроградни Марс и Сатурн в 12 соларен дом (стрелец). Марс прави квадрат с Нептун в 3д,а Сатурн квадрат с Юпитер в 9д. няма други аспекти.
От това, което прочетох в интернет ми настръхна косата, има ли някаква надежда за мен или да се отдам на отчаянието...

# 445
Момичета имам ретроградни Марс и Сатурн в 12 соларен дом (стрелец). Марс прави квадрат с Нептун в 3д,а Сатурн квадрат с Юпитер в 9д. няма други аспекти.
От това, което прочетох в интернет ми настръхна косата, има ли някаква надежда за мен или да се отдам на отчаянието...
Какво прочете, че толкова си се отчаяла?

# 446
За Марс, че има затворена енергия, която не може да се "освободи" от само себе си, липсва свобода на действието или пък действията са прикрити. Но също така прочетох, че се свързва и със сериозно заболяване, което е било скрито; серия от депресии или нервни кризи, безпокойство или тревожност; криза в личния живот, която да доведе до разпадане на връзка, на която държа; финансов крах, който да те доведе до ръба; разследвания от закона или скандали;
За Сатурн - изпитания в личен и финансов план; депресия, която да доведе до затруднения; скрити атаки от "прикрити" хора; период на вътрешна самота или изолиране от социалната среда; също в някакъв аспект и нужда от хоспитализация.

Не съм на Ти с разчитането на аспектите и не знам какво да гледам и да очаквам. Също тези характеристика са дадени за Марс и Сатурн, но сигурно има значение, че те са ретроградни в солара ми, което също да окаже някакво влияние. Какво да гледам, за да си разчета правилно солара?

# 447
Недей само по един солар да правиш подобни изводи - по-полезно ще е първо да си огледаш транзитите и прогресиите.
В соларната карта основно гледай къде попада слънцето, коя е първата изгряваща планета (най-близо до асц) и дали в някой дом има стелиум.

# 448
Ох, и аз четох ужасяващи неща за моя солар Sad Соларен Асцендент Риби, в натален 6-ти дом. Едни болести, едни чудесии.
А рожденият ми ден е прекалено близо, не знам дали ще мога да организирам да съм извън страната, ако изобщо това има дългосрочен ефект върху промяната на солара.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 23:09 от Lightworker

# 449
Lightworker, въобще не се шашкай! Въобще не можеш да си сигурна как точно ще се реализира даден аспект и дали въобще ще се реализира. То маститите астролози само гадаят, та....  Simple Smile
Съвсем сериозно го казвам. За разни сериозни събития трябва поне от няколко места доказателства - засечки, че евентуално могат да се случат, да не говорим че даден аспект може да значи множество различни неща. Това от моите скромни познания.
По-дълго практикуващите, ако имат наблюдения да споделят, моля.

Общи условия

Активация на акаунт