Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 49 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз мисля че Лъв и Везни дават голямо привличане на срещуположния пол. Мъж асцендент лъв, точно това което описва Тюлип и жена асцендент Везни същото, но в женски вариант, тази жена чувал да си сложи все е секси и то без пошлост. В случая с този мъж според мен и аспекта на Венера с Плутон също допринася, как мислите  newsm78
А за венерата, моята не е наранена ама е ретротроградна, Водолейска не знам дали пак се брои.Имам и един приятел с ретро венера, но в Козирог, но пък той е Водолей имаме доста сходни разбирания по въпроса. Аз не понасям изневерите, това да обясняваш на някой че го обичаш и е единствения в живота ти пък да му изневеряваш ми е лицемерно, но пък едновременно с това не вярвам в моногамията, в това че човек може да прекара живота си само с един партньор. Някак разделям любовта от страстта, то за това и все без да искам и случайно се оказвам където не трябва  Embarassed

# 421
Вчера, видях, че е пусната карта, но не можах да я разгледам много подробно.
Това, което ми беше направило впечатление е съвпада Марс/Юпитер в лъв на асцендент, Венера  в опозиция с Уран и Нептун /т.е. ранена както предположих/,  Слънце в телец, Луна в рак.

Водолейските Венери или тези, аспектирани от Уран трудно се задържат с един партньор. Обичат свободата, разнообразието и заради това често се впускат в случайни авантюри без да влагат особени чувства.

# 422
  • София
Green аз карта не виждам  Rolling Eyes явно е махната  Rolling Eyes интересена звучи  Embarassed
Ами моята Венера е и аспектирана от Уран и водолейска, и всичко това е вярно проблема е че винаги съм се опитвала да постигна обратното на това във връзките си (заживели завинаги щастливо и такива партньори си хващам) то за това нищо все не се получава  Joy интеррсно от къде идва противоречието, може би от Рачешката Луна  newsm78

# 423
  • в 1001-та нощ
аз имам секстил между Марс и Венера Simple Smile

аленка, намирам "Жизненост и благополучие с Уран". нали нея имаше предвид?

Да, тя е  Peace

Днес е лунното затъмнение в 7 дом при мен. Възобнових отношения с няколко крайно зачеркнати персони. Крайно съм изненадана  Thinking

# 424
при мен в във 2ри, в малко широк градус в съвпад с Плутон (3градуса)
нищо финасово засега, лек пробив в енергийната система  Whistling

# 425
при мен лунното затъмнение е в 4 дом, в съвпад с Юпитер и секстил с Марс. звучи ми добре, но пък аз грам не ги усещам тези затъмнения Sad

# 426
И при мен е във втори и аз не съм усетила някакви материални придобивки. По-скоро сутринта за малко да се поднови стар проблемен въпрос вкъщи, убих го в зародиш, но ще видим.
През деня се чувствах много изморена и без енергия, не ми се работеше хич.

# 427
  • SF
ЛЗ ми е в 12 в съвпад с Уран. Никакви тайни не научих. Simple Smile

# 428
Още преди затъмнението писах, че няма да ви се случи НИЩО в този ден. Затъмненията влияят и съответно се тълкуват по друг начин. Това затъмнение ще има влияние върху вас ДО следващото такова (на 18.08.2016). При Esmee е в съвпад с Уран в 12 дом, следователно на фокус ще са  въпроси свързани със здравето и работата. Като имаме предвид каква е природата на Уран, то може да й се наложи неочаквано да се сблъска с проблеми, за които не е подозирала.
Тъй като затъмненията не се разглеждат изолирано, е добре да се види дали към точката му има някакви действащи прогресии или транзити в периода до 18.08.16г.

ПС. Оказа се че има и то доста съществени точни прогресии - на прог. Луна от водолей и прог. Меркурий от козирог. Също и действащи транзити има.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 07:21 от Greene

# 429
  • SF
Точно това ми е фокусът - здраве и работа, но той ме държи от някакво предишно затъмнение.
Дано да не ми се засегне здравето. Транзитна Луна в съвпад с натален Уран в 12-и дом, и точна опозиция с натален Хирон в 6-и дом.
Меркурий и Слънцето са в тоооочен съвпед с Хирон. Тъкмо съм се поизлекувала... нямам нерви за нови неприятности със здравето. Нямам и работа, а търся и нищо не се получава.

# 430
  • в 1001-та нощ
Утре в 12ч Сатурн става ретрограден, мунданно в квадрат с Венера, която при мен е в точен съвпад с АС. Ще имам красотен дискомфорт от предстоящата последна, надявам се операция. Прави и тригон с Луната ми в 6 дом - точно в десятката  Mr. Green. В натала ми Сатурн също е ретро и очаквам да ми е силен този негов ретро период. ЛЗ беше в секстил с нат. ретро Сатурн и ми звучи приключващо по костно-здравната тема. Надявам се каквото се прави да е окончателно Simple Smile

Ретроградието на Сатурн е до август, а тогава ще бъде и следващото ЛЗ. Та очаквам до тогава да се приключи темата при мен Simple Smile

# 431
  • София
При мен затъмнението е в широк съвпад с марс и широк квадрат с нептун, с Венера, Меркурий и Уран правят секстили и тригони  Rolling Eyes и е във 2-8 дом. Августовското е по оста 1-7 дом, но пък няма аспекти с натала, за сметка на това съвпад с прогресивно и дирекционно слънце (У7 в натала) и дирекционен СЛВ, и квадрат дирекционен Сатурн. Аз си мисля за нещо страстно сексуално, което може да прерастне във връзка  Embarassed как мислите  newsm78

# 432
  • SF
Алена и Лейла, можете ли да покажете картите си (със заличени лични данни), за да видим аспектите, за които говорите. Хубаво ги обяснявате и едно онагледяване, ще ни бъде полезно.
Сатурн (2 дом) е в точна опозиция с наталната Луна (8 дом) при мен. Аз също съм родена с ретрограден Сатурн.

# 433
  • в 1001-та нощ
Може да - ето картите по събитията, които коментирах:

# 434
Аз пак да питам по-знаещите, кога е добре да се прави интервенция на зъб? Трябва да се извади зъба и да се постави заместител докато зарастне мястото за имплант. Мислех да направя първото до 13.04 и самия имплант да се постави септември.
Зъбът е преден, горен.

Общи условия

Активация на акаунт