Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Би трябвало да усещаш всяко минаване отгоре. Това е, като връщане на поправителен - да доизпипаш нещо, преговаряш и като тръгне директно е изпитът - да видим как си научила урока Simple Smile
Благодаря за разяснението, сега възлагам големи надежди на този период.При първия съвпад се случи нещо, но така и не се разви,сега подкрепен и с разни други хубави транзите се надявам да се доразвие в някаква насока.

Явно това е най-доброто от приятелите- да нямаш такива Mr. Green

Имам големи очаквания и много бързо и често се разочаровам, но и средата ми е по-млада от мен, сигурно заради Меркурий.

# 571
  • в 1001-та нощ
Възможно е и часът на раждане да е неточен  Peace

# 572
най-близките приятели са по 7ми дом
другите приятели са в 11ти, както и по-широкия социален кръг
в кой знак са ти 7ми и 11ти дом?

# 573
най-близките приятели са по 7ми дом
другите приятели са в 11ти, както и по-широкия социален кръг
в кой знак са ти 7ми и 11ти дом?

7-ми в телец, 11-ти в дева

# 574
писала си, че имаш Сатурн в 7ми дом, може той да ти дава рестикция към близки приятели или да са ти по-възрастни приятелите
квадрата с Меркурий ще направи комуникацията по-тежка
имаш и тао-квадрат, като че ли, с връх Меркурий

аз имам Сатурн в 11ти дом и просто не мога да се интегрирам в социална група, колкото и да се опитвам... винаги изглежда, че се цепя от колектива, като 5тото колелео на колата съм, а Сатурн е с хубави аспекти

# 575
  • София
Аз също нямам много приятели  Rolling Eyes
Ама аз съм темерут, трудно допускам някой и си браня личното пространство със зъби и нокти ooooh!
Иначе като съм на кеф съм много очарователна и комуникативна, но не се сближавам с хората  Rolling Eyes
У7 (Слънцето) в 12 дом зле аспектиран, 11 дом стрелец, юпитер в 9 дом квадратира АСЦ, Меркурий и Венера, явно от стрелеца и юпитера ми идва чаровността и лесната комуникация и привидната откритост и приятелско отношение  newsm78 атемерущината от 12 домното слънце  Embarassed или пак не се ориентирам  Embarassed

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 08:28 от Lailah

# 576
здравейте, от скоро се интересувам от астрология и ще си позволя да попитам един доста глупав въпрос относно транзитите
може ли някой да ми обясни как да се "ориентирам" и как се тълкуват също. погледнах тук там в някои сайтове, но нищичко не схващам.  newsm78 как се съпоставя с нашия натал (боже, мисля, че казах най-голямата глупост, не съм сигурна как да попитам правилно, съжалявам за което Grinning )

# 577
  • София
Каяс в astro.com можеш да си построиш натална карта с транзити за избрана от теб дата, от падащото меню (natal chart+ transits). Като го направиш можеш да си изкараш и pdf таблица на аспектите. Виж тълкуването е сложно, много неща са от значение, първо трябва да си наясно с наталната си карта за да тълкуваш друга. Аз за да се уча строя карти за изминали събития и ги разглеждам и чета  Embarassed

# 578
  • в 1001-та нощ
Lailah, за лекотата в общуването аз бих заложила на първодомния стелиум - Венера/Меркурий, които с в секстил с управителя на АЦ  Peace

kayas, няма как да тръгнеш от краката за главата и всичко да ти е ясно ... Вземи си базови книжки и започни от основите. Има базови знания, които трябва да се натрупат, за да се осмислят транзитите  Peace  Изучи и архитиповете на планетите  Peace движението им и т.н.

# 579
писала си, че имаш Сатурн в 7ми дом, може той да ти дава рестикция към близки приятели или да са ти по-възрастни приятелите

аз имам Сатурн в 11ти дом и просто не мога да се интегрирам в социална група, колкото и да се опитвам... винаги изглежда, че се цепя от колектива, като 5тото колелео на колата съм, а Сатурн е с хубави аспекти

имам проблем с комуникацията, като започнеш от най-елементарното... постоянни проблеми с телефона, забравен, изгубен, пуснат в кафето, в тоалетната, без батерия редовно... не го чувам hahaha ... и стигнеш до, аз казвам едно, народа чува съвсем друго  Tired

А за най-близките приятели май си права, най-добре се чувствам с две дами, които са 10 години по-големи от мен, разбират ме правилно, не се заяждат, на мен ми е приятно...

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 09:05 от ♥♥ Fiesta

# 580
  • в 1001-та нощ
Няма да се учудя, ако Меркурий е бил стационарен при раждането ти и в прогресия да е ретрограден, например  Peace

# 581
Зравейте!

Може ли да ми изпратите линк за изчисляване на натална карта по равнодомната система?
Опитвам в няколко сайта,но не виждам опция за смяна на метода.

Благодаря предварително!

# 582
  • София
Във www.astro.com имаш Options и падащо меню House Sistem.От там задаваш equal(пада се шестото). Peace

# 583
  • София
Lailah, за лекотата в общуването аз бих заложила на първодомния стелиум - Венера/Меркурий, които с в секстил с управителя на АЦ  Peace
Аленка и това и според мен и тригона с Марс дава чара и приветливостта. Това на повърхността, същината за тао квадратите които ми отежняват характера  Mr. Green
Просто съм много противоположна изглеждам миловидно, приветливо и добро създание с отворено към света детско излъчване и като си отворя устата си представи другата крайност - саркастична, пиперлива, доминираща ...  Joy явно планетите на АСЦ както и АСЦ водолей и добрите им аспекти си дават първоначалното впечатление, което бива разбито от позицията на слънцето и луната и аспектите им, поне аз така си го обяснявам  Embarassed

# 584

Общуването на днешно време изглежда не е лека работа, всеки иска да бъде себе си, да изразява желанията си, пък то е нужно и съобразителност. Ако и леко погрешно интерпретираш първите две и айде....

Да имам тао-квадрат с връх меркурий в 10д, което до колкото четох не е толкова зле. Интересно, че можело да го балансираш с човек, който има планети, срещуположно на върха, пък аз се чувствам напълно балансирана с човек, който няма планети там?!...много странно newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт