Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
6,8 мисля че и 12 дом. Управителите им и аспектите към тях  Peace
Желая лека операция на майка ти, и бързо възстановяване  Hug

# 91
У6 е в 12 дом (очаквано мисля, нали все пак е операция, ще бъде в болница), няма аспекти
У8 обаче (мамка му) е в съвпад със Слънцето, което пък е в каре с Уран
У12 е в 4 натален, няма аспекти

# 92
  • в 1001-та нощ
Сигурна ли си в часа й на раждане?

Луната да не е в Телец също и управителят на АС да е наранен в момента  Peace

# 93
ох, Луната е във водолей, но управителя на асц е Венера, която е в съвпад с транзитната луна и правят опозиция с наталната Луна.

часът баба ми твърди, че е този, но е възможно да има минути разлика

# 94
Момичета, трябва ми малко помощ. Искам да започна нов бизнес и се чудя на коя дата да подам документи за регистрация на новата фирма. За съжаление не мога да изчакам луната да е нарастваща. Освен, че не трябва да е без курс, да не прави кофти аспекти и Меркурий да не е ретрограден друго какво трябва да гледам? Тр.Слънце ми е в 12 дом, да изчакам ли да премине в 1ви? Ще съм благодарна, ако някой има време да погледне и предложи дата  Simple Smile
Скрит текст:

# 95
Не знам защо си пуснала солар, но доколкото мога да видя натала и това, че Сатурн ти е в 10ти дом гледай луната да тригонира него и планетите в твоя 10ти дом.

По принцип не смятам, че точно регистрацията на фирмата има такова голямо значение, по-скоро самите сделки при осъществяване на дейността.

# 96
Благодаря ти bouquet Объркала съм линковете, това трябваше да бъде:
Скрит текст:
Обаче май изобщо не ми е удачен избора на дата, защото сега видях, че тр.луна е в квадратура с планетите от 10ти дом.

# 97
Юпитер ти е управител на 10ти дом и е ретрограден до май
прогресивната Луан е в 12ти дом

в коя сфера е бизнеса?
ако не ти се казва, по кой дом е?

# 98
Herzen, в сферата на услугите ще е. Гледах за 29ти януари. Как ти се струва?
Тр.Сатурн в 10ти дом го приемам, че ще ме накара да работя дисциплинирано и отговорно.  Blush

# 99
Услуги е много широко понятие.
Под управлението на коя планета е този точно вид услуги, които ще управжняваш? Примерно ресторантьорство (Луна), фризьорство и шивашки услуги (Венера), работа с документи (Меркурий) и т.н. Гледай планетата, която ще управлява бизнеса да е добре поставена.

# 100
Рекламни/Консултантски ще са услугите. Гледах Юпитер и Меркурий, освен ако не греша тотално.

# 101
Рекламни/Консултантски ще са услугите. Гледах Юпитер и Меркурий, освен ако не греша тотално.
Не грешиш. Гледай главно Меркурий.

# 102
Мерси bouquet Според теб добре ли е да изчакам Слънцето да мине в 1ви дом или е без значение?

# 103
Според мен, няма смисъл да чакаш. Подаването на документите все още не значи регистриране на фирмата. Могат да ти я забавят по някаква причина. Хубаво е поне да изчакаш да мине ретроградието на Меркурий т.е. след 26.01.
По принцип се гледа датата на регистрация на фирмата в Търговския регистър (а не кога са подадени документите) и в последствие  физическото откриване на обекта (офис, магазин), ако има такъв.

# 104
Няма как да й забавят фирмата - до 3 дни от подаването ще има или вписване или отказ. Ако й се откаже ще трябва наново да подаде документите.

Общи условия

Активация на акаунт