Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Ако нещо не съм ти объркала картата - по натал е на МС в съвпад с ретро Сатурн, тронов по старата система и да кажем взаимодействащ си с Плутон по новата.

Т.е. до момента отчитаме, че по натал ще имаш енергия да постигаш общ. изяви, кариера, в подкрепа от най-близките (У3), но ще ти липсва самодисциплина и самоконтрол, вътрешния казармен ред (е.Сатурн) и това ще те дърпа назад. Склонна си да се задълбочаваш (по Плутон), но ти липсва структуриран подход (р.Сатурн). 

Така, като гледам по натал е започнал нов цокъл - Марс-Сатурн. Един такъв цикъл, предполагам продължава 2-3 години - предвид скоростта на двете планети. Като се има предвид, че новият цикъл започва на ъгъл при теб - отчитам го за важно. Можеш да проследиш примерно за изминалите 10г - къде в картата ти са започвали техни цикли и дали има събития, също - по-твърдите аспекти - да кажем квадрат и  опозиция. Разбира се и твърдите аспекти към МЦ+Марс+Сатурн. При теб и марсовия и сатурновия възврат не са класически, а подправени - да кажем така Simple Smile

Стелиумът, който разглеждаме прави секстил към Юпитер с управител Сатурн и тригон към Слънцето и Венера. По Юпитер са ти съзнателните и съзидателни усилия по темата - за да постигнеш успех и целеустременост е нужно да се уединиш, вглъбиш, да те оставят на мира, а по Слънето и Венера - това, което ще се случва от самосебе си, като попътен вятър.

Аспектите на тези обекти, по начина, по който ги индикирах - са важни при оценката на всеки възврат, а конкретно за този - гледаме и в кой възвратен дом попада и под какъв ъгъл в момента са Марс и Сатурн.

Възвратът е във 2 възвратен дом, би следвало през предстоящия цикъл темата за ресурсната осигуреност да е на масата - работиш не за слава, а да имаш ресурси Simple Smile Марс управлява осми възвратен дом - бих казала - не изпадай в крайности Simple Smile

Погледни кога и къде при теб започва новия цикъл Марс-Сатурн и двете планети предстои да са ретро напролет. Simple Smile

# 181
  • София
Благодаря, Аленка. Hug Много добре обясняваш и имаш много добър поглед върху цялостната картина. Наистина възвратът е във 2-ри дом -  нещо не съм била доогледала.

# 182
  • София
Някак си усетих, че е Скорпион.
Благодаря Алена за разяснението на Трон.

# 183
В астро.ком орбисите са много широки, но ако на разширените настройки на Chart drawing style вместо web default style, се зададе Classic style, орбисите са по-малки

# 184
Мацки, имам нужда от помощ!
Най-близката ми приятелка ще се жени след много трудности и перипетии. Обещах й да погледна датата, която са избрали. имам няколко въпроса:
1. Каква карта гледам - транзити само на деня или да ги съотнеса към  техните карти?
2. И какво гледам -
- Меркурий да не е ретрограден (за съжаление е),
- луната да не е без курс (малко трудно, защото не се знае час),
- аспекти на Марс и Уран?

# 185
  • в 1001-та нощ
Знаеш само датата без час ли?

# 186
# 187
не знам, но втората я има в електронен вариант

# 188
 bouquet Много ти благодаря! Ще си я дръпна, а ще си купя другата

# 189
Сигурно задавам адски тъп въпрос  Embarassed
Момичета, какво означават тези дъги в астрото, като пусна Натална, транзити и прогресии има едни дъги, които отбелязват определени градуси  newsm78, съответно зелени при прогресиите и червени при транзитите?

При мен има развитие по случая с онзи мизерник. Сдобих се най-накрая с изпълнителен лист на 28.01. Изп. лист е с дата 20.01, когато е бил ретро Мерк /по мои спомени  Crazy /  Вече е даден на ЧСИ и чакам развитие.  Tired Дано го дочакам..

# 190
Знаеш само датата без час ли?
да, няма как да знам час, защото те сега избират датата. слагам го примерно 16 ч., нали така се правят сватбите

изчетох 100 статии, но там има толкова много неща, че просто няма как да се съобрази човек с тях. та се чудя тези неща, които ме притесняват при тези 2 дати, които са избрали доколко са важни

# 191
  • в 1001-та нощ
Ами понеже знаеш, че Меркурий ще е ретрограден, та за това се учудих Simple Smile То се случва 3 пъти в годината за по 20 дни - може да се избегне.

Да гледат тогава и:

1. Венера да не е ретроградна.
2. Аспекти към У7, У4, К7, К4 - може да се разшири към ъглите и ъгловите управители.

Може да се направят композит и комбин и да се разгледа към събитието. За събитието - да се направи карта.

Не е лошо да се отчете и лунната фаза Simple Smile

Сигурно задавам адски тъп въпрос  Embarassed
Момичета, какво означават тези дъги в астрото, като пусна Натална, транзити и прогресии има едни дъги, които отбелязват определени градуси  newsm78, съответно зелени при прогресиите и червени при транзитите?
...

Пътят, който ще изминат за годината - от къде тръгват и до къде ще стигнат  Peace

# 192
a.l.e.n.a    bouquet благодаря!

Елч, аз се омъжих на ретро Мерк и това не излезе сполучлив брак. За Венера също съм чувала, че не  е удачно да е ретроградна.

# 193
  • в 1001-та нощ
Дано имаш скоро развитие и по другия случай Simple Smile На мен ми е ужасяващо много натоварено ... и хем исках да те поздравя и съм пропуснала ....

# 194
Дано имаш скоро развитие и по другия случай Simple Smile На мен ми е ужасяващо много натоварено ... и хем исках да те поздравя и съм пропуснала ....

Hug дано! Много бавно се случват нещата, но все си мисля, че ще успея да си върна парите.

Общи условия

Активация на акаунт