Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, Луната днес кга е била без курс?

Чета различни статии в нета, в едните пише, че не е без курс, в другите, че е станала без курс към 18 часа?  newsm78
Писах желания през деня, направих и карта на телефона, но вечерта направих и друга на лаптопа. Ако приемем, че втория път Луната е била без курс, това лошо ли е?

# 511
  • SF
Луната е била без курс от 17.00 до 24.00 българско време. Така пишеше на сайтана Мишел. Аз си написах желанията в 24.00, въпреки че вече бяха минали 8 часа от новолунието.
Какви карти на телефона и лаптопа си правиш?
Роите листчета ги лепя в спалнята си.

# 512
Хайде  Hug ново съдружие с чужди пари  Simple Smile

Аз вече понамислих желания Simple Smile
Ха,благодаря! bouquet bouquetСега ще подложим основите....а,съдружието и борвене с чуждите пари,лятото,когато тр.Уран Г5 влезне в 8 дом.

# 513
Луната е била без курс от 17.00 до 24.00 българско време. Така пишеше на сайтана Мишел. Аз си написах желанията в 24.00, въпреки че вече бяха минали 8 часа от новолунието.
Какви карти на телефона и лаптопа си правиш?
Роите листчета ги лепя в спалнята си.

Аз желания писах към 15:30 някъде, тогава си взех обедната почивка, защото исках да е малко след като е настъпило новолунието.
Малко преди това си направих и колаж на телефона-който сега ще поглеждам отвреме навреме.

Вечерта, като се прибрах от работа обаче, направих и карта онлайн-в другата тема момичетата бяха дали линк към един руски сайт, в който можеш директно да си слагаш снимки на секторите. Това беше към 19:30, 20 часа, когато според някои сайтове, Луната вечее била без курс.

Та, затова питам дали е била и съответно дали е проблем.  Blush

# 514
  • в 1001-та нощ
Луната беше без курс вчера от 17:56 до днес в 9:10  Peace по нашето време 3 часа след Гринуич  Peace

# 515
Луната беше без курс вчера от 17:56 до днес в 9:10  Peace по нашето време 3 часа след Гринуич  Peace

Значи, когато съм правила втората карта онлайн, е била без курс вече  ooooh!

Hадявам се да не е толкова страшно това  Blush

# 516
  • в 1001-та нощ
Все пак доста неща си направила, докато е била в курс  Peace

Луната е без курс в периодите, в които не е аспектирана мунданно - така всеки може да си проверява директно от кога до кога е в курс или извън курс Simple Smile Счита се, че когато не е аспектирана - тя не взаимоодейства с другите планети и въздействието й е по-слабо. Според мен има значение и с кои планети си взаимодейства в този момент, все пак  Twisted Evil

За мен най-важен е импулсът от сливането на светилата и пожелаването в този момент. Колкото повече време минава, толкова по-отслабва този импулс и се намесват и други влияния, които оцветяват въздействието  Peace

# 517
  • София
Здравейте,

инсталирах си ЗЕТ 9.
Извинявайте за глупавия въпрос , но къде трябва да въведа рождените ми данни на базата , на които да работя с програмата  newsm78
Не съм родена в София , а нещо друг град в България не ми дава да намеря  Grinning

# 518
  • в 1001-та нощ
В първото меню - Data  Peace Там избираш и място на раждане от атлас  Peace

Има много хубав и подробен "Help"към софтуера   Peace

# 519
на мен новолунието ми е в 10 дом (овен), не прави никакви аспекти. как го интерпретирам в този случай? само по дом ли?

# 520
  • в 1001-та нощ
Най-малкото ти квадратира асцендента, което хич на а малко, т.е. и десцендента също Simple Smile  Плутон ти транзитира точно там, както и прогресивното Слънце.

# 521
Ох, да, как съм го проспала това Simple Smile
аз този Плутон се опитвам да го игнорирам, защото много ме е шубе от неговия транзит през 7 дом Sad
пууу, не ми хареса това новолуние! Simple Smile)))))

# 522
  • София
Благодаря  Hug  bouquet  Наистина много подробен HELP има ZET Simple Smile
 А вие от кой софтуер сте най-доволни ?  Rolling Eyes

# 523
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам ЗЕТ  Peace

Ох, да, как съм го проспала това Simple Smile
аз този Плутон се опитвам да го игнорирам, защото много ме е шубе от неговия транзит през 7 дом Sad
пууу, не ми хареса това новолуние! Simple Smile)))))

Няма какво да му се цупиш  Peace

Отправна точка ти е Слънчевото затъмнение - то е пак новолуние, всички те се случват на сходни градуси и когато аспектират ъгли, планети или чувствителни точки в натала, както и бавни планети - то аспектите градират - едното новолуние секстил, следващото квадрат, после тригон ...

В твоя случай СЗ прави секстил към ДС, Плутон и прогр. Слънце, т.е. при усилие от твоя страна ще имаш импулс, а физически ще го приемеш добре, заради тригона към АС.

Разгледай си картите на новолунията от затъмнението към следващото и анализирай аспектите - къде има зелена светлина, къде има напрежение. Напрежението изисква промяна, улесняващите аспекти ти дават условията да я направиш Simple Smile

Сега след това новолуние може някой да налее масло в огъня по темата Simple Smile

От наблюденията до момента виждам, че някои затъмнения задават тема, която се развива си случва след още 1-2 затъмнения.

# 524
  • SF
Значи, когато съм правила втората карта онлайн, е била без курс вече  ooooh!

Hадявам се да не е толкова страшно това  Blush

Аз пак да те попитам за тази онлайн карта.

Общи условия

Активация на акаунт