Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 332
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Всъщност там е Хирон, но не знам дали върши работа

# 586
  • в 1001-та нощ
Аз снощи погледнах, все пак - в натала имаш Меркурий в ретроградна сянка. В детските ти години в прогресия става ретрограден и на 34-35г тръгва директен, но още е в сянка. Ако ти е важно за взаимоотношенията - изследвай си го  Peace

# 587
Ще ме убиеш с това изследвай си го?!?!  Joy

И не се побърквайте с тези ретроградия, фокусирайте се върху хубавите неща и ще ви се случи нещо хубаво!

Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 13:26 от ♥♥ Fiesta

# 588
  • в 1001-та нощ
Ами - ако ти се занимава, то не е задължително  Blush . Понеже постави въпрос - предлагам какво да гледаш по въпроса Simple Smile Можеш да видиш Меркурий как се движи в прогресия, прави ли аспекти. Имала ли си ситуации, когато е станал ретрограден, после, като е ръгнал директен, кога излиза от сянка и т.н. Simple Smile

# 589
Момичета, при стелиум, кое оказва по- голямо значение- знакът или дома? Кое ще повлияе повече със своите характеристики в/у човека, напр. ако имам 5 планети в Рак, а Рак ми е на куспидата на 9 дом,то характеристиките на знака рак ли ще "усвоя" или тези на стрелец?
А ако домът е по-голям от 30 градуса и пак има 5 планети в него, но 3 са в един знак, а две в друг може ли да се приеме за стелиум или не?
Някой може ли да ми препоръча книга или онлайн статии по тези въпроси, защото не открих кой знае каква информация,а са ми много интересни?

# 590
  • SF
Аз също нямам много приятели  Rolling Eyes
Ама аз съм темерут, трудно допускам някой и си браня личното пространство със зъби и нокти ooooh!
Иначе като съм на кеф съм много очарователна и комуникативна, но не се сближавам с хората  Rolling Eyes
У7 (Слънцето) в 12 дом зле аспектиран, 11 дом стрелец, юпитер в 9 дом квадратира АСЦ, Меркурий и Венера, явно от стрелеца и юпитера ми идва чаровността и лесната комуникация и привидната откритост и приятелско отношение  newsm78 атемерущината от 12 домното слънце  Embarassed или пак не се ориентирам  Embarassed

Lailah, сигурно си го правила 10 пъти, но моля те пак, ако искаш да ни покажеш картата си. Много си напреднала с тълкуването на нещата. ИСкам да сравня нещо с моята.

Нямам много приятели, тези, които имам и се разбирам с тях лесно и чудесно, са по-млади от мен. Възрастните ми познати ме натоварват, скучни са ми и не мога да си направя с тях приятелство. Колкото и да са мили, оставаме на ниво познати.
А имам Сатурн в 7-и дом. Възрастните мъже ме изнервят. Дори и свалките им са ми отвратителни. Скучни са ми и ме отегчават с безинтересните си теми и поведение. Всички! - обобщавам.
Имам стелиум в 12-и дом, включително и Венера е там, с което си обяснявам разни чувства на самота, които ми пречат....
В 11-и дом имам Плутон.

# 591
  • в 1001-та нощ
Момичета, при стелиум, кое оказва по- голямо значение- знакът или дома? Кое ще повлияе повече със своите характеристики в/у човека, напр. ако имам 5 планети в Рак, а Рак ми е на куспидата на 9 дом,то характеристиките на знака рак ли ще "усвоя" или тези на стрелец?
А ако домът е по-голям от 30 градуса и пак има 5 планети в него, но 3 са в един знак, а две в друг може ли да се приеме за стелиум или не?
Някой може ли да ми препоръча книга или онлайн статии по тези въпроси, защото не открих кой знае каква информация,а са ми много интересни?

Всичко има значение и оказва влияние. Пусни карта, за да коментираме по същество.

# 592
Аз снощи погледнах, все пак - в натала имаш Меркурий в ретроградна сянка. В детските ти години в прогресия става ретрограден и на 34-35г тръгва директен, но още е в сянка. Ако ти е важно за взаимоотношенията - изследвай си го  Peace

Видях това за което говориш!  Peace Поради горното Меркурий не може да се отмести от този тао-квадрат цял живот едва ли не.... Laughing. Обаче забелязвам, че ако преди проблема е бил аз и другите, то сега май проблема е работата-срещу вътрешните ми желания т.е. опозиционните планети от тао-квадрата в прогресия сега са в 6-12 дом, а върха - мерк е в 9д....разбирай не ми се бачка, а седя и си чета форума за астрология hahaha

имам въпрос за прогресиите, но ще питам после Hug

# 593
  • в 1001-та нощ
Утре в 8:23:36 настъпва пълнолунието на 2:31 в Скорпион  в 6 лунарен дом - може да има приключване по 6-тодомните теми  Peace

При мен е точно върху К8 и се надявам да е финален и тотален край по хирургичните интервенции  Mr. Green Квадратира нат.Сатурн - край-край по костните теми  Blush

# 594
Аленка, кое да гледам при мен?  newsm78

Утре ми е важен ден, член от семейството ми е на лекар за коментиране на резултати, а близък приятел чака да му сложат диагноза  Tired

Отделно банката ще ходи на оглед на имота, за да му оцени стойността и да вземе окончателно решение дали ще процедираме напред или не.

# 595
  • в 1001-та нощ
Гледай го към натала  Peace

# 596
Утре в 8:23:36 настъпва пълнолунието на 2:31 в Скорпион  в 6 лунарен дом - може да има приключване по 6-тодомните теми  Peace

При мен е точно върху К8 и се надявам да е финален и тотален край по хирургичните интервенции  Mr. Green Квадратира нат.Сатурн - край-край по костните теми  Blush

Ще ти стискам палци! После да се похвалиш!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 597
В натала Скорпион ми е У3, Нат Плутон е там, на Трон.

# 598
  • Наблизо
И аз се записвам в темата.Любител на астрологията съм и се опитвам да се науча.

# 599
  • в 1001-та нощ

Ще ти стискам палци! После да се похвалиш!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Имам записан час точно утре в 9ч - беше за по-рано, но се отложи един път, после още веднъж ... гледай как работи картата - направо по часовник  Blush

Общи условия

Активация на акаунт