Интересното е, че като малка имах повече, но последните години имам доверие само на семейството ми.
Много често съм била набеждавана за неща, с които изобщо не съм имала нищо общо, а винаги съм се стремяла да помагам с каквото мога.
Иначе съм много общитетлна, бързо завързвам контакти и определено съм човек, на когото може да се разчита.
Тези неща все едно, че аз съм ги писала.
11 дом при мене е в Дева. Там е Плутон. У11 е върху АС.
Най-често се разделям с приятели без причина и без сканадали. Лека-полека започваме да имаме други приоритети. Отдалечаваме се физически, заживяваме на различни места. Приятелките ми си намират гадже, стават много заети, приятелите ми си намират гадже, то ревнува... Аз спирам да "притеснявам" някого по телефона, той чака аз да се обаждам, да търся, да организирам срещи. Минава време докато се видим и да започнем да се питаме "Ти къде изчезна и защо не се обаждаш?". Отговорът е "А ти?". Нищо лошо, нищо фатално, никакви лоши чувства, само лош резултат - от добри и близки приятели, сме се превърнали в стари познати.
Най-добрата ми приятелка се раздели с мен преди 5 години, защото съм си купала кола. Тя беше бременна, аз й звънях, за да я взема с колата за разходка, беше й лошо, отказа ми, отишла на фризьор и фризьорът ни й казал, че имам нова кола. И тя се разсърди. Аз бях