Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • SF
Аз, за съжаление, нямам приятели, броят се на пръстите на едната ми ръка.
Интересното е, че като малка имах повече, но последните години имам доверие само на семейството ми.

Много често съм била набеждавана за неща, с които изобщо не съм имала нищо общо, а винаги съм се стремяла да помагам с каквото мога.

Иначе съм много общитетлна, бързо завързвам контакти и определено съм човек, на когото може да се разчита.

Тези неща все едно, че аз съм ги писала.
11 дом при мене е в Дева. Там е  Плутон. У11 е върху АС.

Най-често се разделям с приятели без причина и без сканадали. Лека-полека започваме да имаме други приоритети. Отдалечаваме се физически, заживяваме на различни места. Приятелките ми си намират гадже, стават много заети, приятелите ми си намират гадже, то ревнува... Аз спирам да "притеснявам" някого по телефона, той чака аз да се обаждам, да търся, да организирам срещи. Минава време докато се видим и да започнем да се питаме "Ти къде изчезна и защо не се обаждаш?". Отговорът е "А ти?". Нищо лошо, нищо фатално, никакви лоши чувства, само лош резултат - от добри и близки приятели, сме се превърнали в стари познати.
Най-добрата ми приятелка се раздели с мен преди 5 години, защото съм си купала кола. Тя беше бременна, аз й звънях, за да я взема с колата за разходка, беше й лошо, отказа ми, отишла на фризьор и фризьорът ни й казал, че имам нова кола. И тя се разсърди. Аз бях  Shocked.

# 616
  • София
Здравейте момичета,

Моля за малко помощ с една натална карта  Grinning

Моя приятелка, родена на 14.11.1981 год. отиде да й направят хороскоп и много щастлива заяви, че са й казали как от средата на годината ще й потръгне в любовта, а до края на годината ще е в нова лична връзка. Часа , на който са й правили хороскопа е 12 и 30 часа , в последствие разбра , че истинския й час на раждане е 11 и 55 часа. Възможно ли е това да смени изцяло събитията и този хороскоп да не се отнася за нея. Колебае се дали да отиде отново на астролог с новия й час .  newsm78  Rolling Eyes

# 617
Абсолютно е възможно. 35 митути са голяма разлика - изместват се върховете на домовете и съответно планети в тях, управители и т.н.

# 618
Есме, точно така, направо не знам какво се случва.
Най-много ме е яд, че аз дори не съм била виновна за нещата, за които са ме набеждавали, а още по-тъпото е, че тези хора си вярват.
Нали знаеш как има някои хора, които макар и след много време, се осъзнават, че са сбъркали и искат прошка. Ами при мен това никога не се е случвало. И във връзките съм била така. Бившият ми приятел след всички простотии дето ми направи, еми накрая едно извинявай не каза  ooooh!

11Д ми е в Рак, У11 е в 7. Няма лоши аспекти.
В 5Д имам Нептун и Марс, но и те не са с лоши аспекти. Сега имам и транзитен Плутон в 5, освен той нещо да прецаква работите с приятелите, ама не намирам логично обяснение.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 01:28 от Adriana11

# 619
Есме, точно така, направо не знам какво се случва.
Най-много ме е яд, че аз дори не съм била виновна за нещата, за които са ме набеждавали, а още по-тъпото е, че тези хора си вярват.
Нали знаеш как има някои хора, които макар и след много време, се осъзнават, че са сбъркали и искат прошка. Ами при мен това, никога не се е случвало. И във връзките съм била така. Бившият ми приятел след всички простотии дето ми направи, еми накрая едно извинявай не каза  ooooh!

11Д ми е в Рак, У11 е в 7. Няма лоши аспекти.
В 5Д имам Нептун и Марс, но и те не са с лоши аспекти. Сега имам и транзитен Плутон в 5, освен той нещо да прецаква работите с приятелите, ама не намирам логично обяснение.

Момичета,вижте прогресиите и дирекциите - господаря на 11 дом,къде е по прогресия/дирекция,върха на 11 дом , може да има смяна на знак или господаря на 11 дом  също да си е сменил знака....

# 620
  • София
Есме, Ади както винаги сме в едно положение  Mr. Green и аз кат вас  Rolling Eyes
При мен 11 дом стрелец, юпитер в 9 дом в скорпион квадрат към венера меркурий и АСЦ, 5 дом Близнак меркурий в 1 дом като изключим квадрата с юпитер е супер. На фона на цялата ми карта положението е перфектно с тез домове. Марбея то хубаво прогресии и дирекции ама пък цял живот да е така  newsm78

# 621
  • София
Май ще станем група.
И при мен 11 дом в Стрелец. Юпитер в 12 дом в опозиция с рачешкия ми стелиум - слънце, венера, луна и меркурий.

# 622
И аз така Лейли, Есме  Blush

Не виждам лошо разположение, нито на домовете, нито на планетите относно тази тема.  Thinking
И при мен почти цял живот е така, но откакто съм в чужбина, е още по-осезаемо. И лошото е, че с тези хора не се оправяме после, те ме "трият" от живота си и до там, което е най-тъпото.
В повечето случаи дори причините са оставали недоизяснени.  ooooh!

# 623
  • SF
И мене ме трият, и аз ги трия. Необяснимо ми е как гаджета се скарват, разделят, но си остават приятели. Или минава време и стават приятели отново.
Особено пък като мине време, вече няма сила, която да го върне в живота ми под каквато и да е форма. Може да се случи работа да ни събере или общ познат. Правим се, че не сме се познавали никога или поне, че никога не сме се държали за ръце. Никакво желание за ново начало не се появява нито у мен, нито у тях.
Аз май съм в състояние да казвам много категорично и ясно "не" за разлика от други хора, които уж казват някакво "не", но то по-скоро звучи като "ще видим" или "май да".
В карата ми нищо не говори за такава категоричност. По-скоро си мисля, че съм колеблива, нерешителна и страхлива, отколкото да поставям хората срещу мен на мястото им.

# 624
какво ви казах аз- все ме набеждават за неща, за които и идея си нямам.

Какво да гледам в хороскопа за това нещо, че определено вече искам да видя от къде идват тези неща?  ooooh! ooooh! ooooh!

тежки аспекти на Меркурий с Нептун или на У3 пак с Нептун?

# 625
  • София
Аз съм по-скоро като Есме, аз трия те ме трият, не се поздравяваме като се видим голяма гнус. Буквално си ме мразят и ненавиждат или ги е страх не знам но аз усещам в голямо напрежение да се излъчва от тях в такива моменти  Rolling Eyes
Аз освен че съм кардинална друго, което да сочи към това не мисля че имам  Rolling Eyes
С приятелите е малко по-добре от бившите след известно време (минимум 10 години) почваме да се поздравяваме  Rolling Eyes
Само да кажа че аз имам изключително неусложлива памет за такива неща и в повечето случай помня, че някой е бил лош ама какво е направил не помня  Rolling Eyes

# 626
какво ви казах аз- все ме набеждават за неща, за които и идея си нямам.

Какво да гледам в хороскопа за това нещо, че определено вече искам да видя от къде идват тези неща?  ooooh! ooooh! ooooh!

тежки аспекти на Меркурий с Нептун или на У3 пак с Нептун?

Меркурий ми е в 6Д - опозиция на АС и квадрат с МС, но е в секстил с Юпитер, Сатурн и Уран.

Нептун е в съвпад с Уран и Сатурн, тригон с АС, Юпитер и Венера, секстил с Плутон.

У3 ми е Плутон, той си е в 3Д-на трон (ретрограден).

Лейли, ами то и аз това казах, че не се поздравяваме, даже с единия изобщо се правим и че не се познаваме.  ooooh!
Аз преди година-две му писах да го питам как е и той ме изтри Simple Smile
Така че, при мен също няма оправия-веднъж развали ли се връзка или приятелство, после не поддържаме връзка с хората.

В интерес на истината никога не съм се замисляла толкова задълбочено за този въпрос преди, даже и астролог не съм питала за това, сега като почнахме да обсъждаме и си дадох сметка за тези работи.  Tired

# 627
  • София
Ами аз съм се замисляла, щот хората са ме питали как съм можела да скъсам така връзка с всичко в живота си и т.н. а аз не късам просто хората ме отбягват с ужасТ  Whistling
При мен малко трудно да се каже кой е У3, К3 е в 29  градус и 59' на овена, овен ли да смятам или телец за някакви секунди става на въпрос, както и часа ми е ретрифициран  newsm78

Адри аз стрите управители гледам, марса ти как е  newsm78

При мен нептуна е една от най-слабо аспектираните планети няма нищо интересно при него, та не от там проблема  Rolling Eyes

Като си говорим за нептун, гледах че дирекционния Нептун ми полазва асцендента какво да очаквам се чудя  newsm78

# 628
Лейли, Марса ми е в съвпад с Нептун, тригон с Венера и АС, секстил с Плутон и Луна.

При мен Нептун е много силно изразен в картата.  Peace

# 629
  • София
Как мога да разбера коя куспида на кой градус е в даден знак?Коя програма да взема да изтегля?Кой ЗЕТ?

Общи условия

Активация на акаунт