Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Greene  Hug благодаря отново Simple Smile Много ми хареса и прогнозата ти Simple Smile бях планирала малко романтика за сега между Великден и Гергьовден, ама се отлага Simple Smile Явно - ще си взема своето Simple Smile

За протокола - днес майка ми бе планирала да подписва имотна сделка, но има провал .... Съвсем в реда на ретроградни Меркурий и Юпитер ... Confused

# 646
А знаете ли как в астрокома може да се види коя е най подходящата страна за нас?

# 647
Защото ако правилно гледам в астротравъла, на мен ми излиза Етиопия  Grinning

# 648
  • Наблизо
Какво й е на Етиопия,красиво е  Peace Страхотна природа.

# 649
На слънцето ми в дева няма да му допадне.

# 650
За нищо, Аленка  Hug
Сега пуснах и лунара ти от 21.02.2016 /в сила до 18.03.2016/ - Луната е във втори дом и управлява асцендента  Wink Връзва се в частта със средствата, които си събирала. И вече от 19 март, влиза следващия лунар, който коментирах по-горе - той е валиден и за периода  на операцията ти, нали? Някъде края на март - началото на април май беше.

# 651
  • SF
А знаете ли как в астрокома може да се види коя е най подходящата страна за нас?

Къде го правиш това изчисление в astro.com?

# 652
 Astro click travel

# 653
  • SF
Направил го, но абсолютно нищо не разбрах. Как разбра, че трябва да живееш в Етиопия? Аз мога да си кликвам с мишката, където си искам и ми пише някакъв аспект. В България Меркурий върху АС. В Мароко имам Сатурн върху АС. И така нататък. И какво от това, то е ясно, че на различните места, по различен начин е светел Сатурн или Меркурий по време на моето раждане.

# 654
Гледам когато юпитер е върху асцендента или върху слънцето

# 655
  • SF
Язък ми за Меркурий върху АС. Май съм доста тъпа. То си е цял часови пояс, когато Юпитер ми е върху асцендента. От Южния до Северния полюс. И моят меридиан с Юпитер върху АС минава през Африка. Но съм могла да се родя и някъде на кораб в открито море в Атлантическия океан. Минава и през Будапеща. Много готин град!

# 656
  • в 1001-та нощ
За нищо, Аленка  Hug
Сега пуснах и лунара ти от 21.02.2016 /в сила до 18.03.2016/ - Луната е във втори дом и управлява асцендента  Wink Връзва се в частта със средствата, които си събирала. И вече от 19 март, влиза следващия лунар, който коментирах по-горе - той е валиден и за периода  на операцията ти, нали? Някъде края на март - началото на април май беше.

Точно така - на 4 април беше Simple Smile

# 657
  • SF
Търся на първата ни страница, а и в нета картинки, на които се показват типовете натални карти и значението им - чаша, плик, локомотив, корона...
Не мога да определя кой е типът на моята натална карта - всички планети са в лявата й половина, без две - Луна и Сатурн, които са в дясната.

# 658
Есме, тези съм ги гледала и аз, ама малко отвлечени ми се сториха. моите планети всичките са набутани в 3 дома, но общо взето най-логично ми звучи, че там е фокусът ми, което си е самият факт Simple Smile

# 659
  • София
Фокусът не е ли там,където е Слънцето?Там е и сърцето на хороскопа...
Попаднах на ел.книга:http://petardanov.info/Knigi/Astrologiata_na_drevnite.pdf

Общи условия

Активация на акаунт