Искам да кажа ... (68)

• 60 481
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Еми ще ни ги оставиш , ти като си недоспала ясно, че не ти е до игри Laughing
Само да отида малко на солариум, да съм по-секси. Simple Smile Ходите ли вие на солариуми? Аз се харесвам заради начина по който изгеждат очите ми като имам тен.

# 226
Като стана дума за бои, колко време мога да съхранявам безамонячна боя, чиито компоненти са разпечетани? Преди месец се боядисах, като смесих 2 нюанса, но в корените не се получи добре. Сега искам да се боядисам отново с амонячна, заради корените, а безамонячната евентуално по-следващия път. Дали на безамонячните ще им стане нещо, ако престоят така още 1 месец? В банята на тъмно са.

# 227
Ммм, не знам,  едва ли.  Купи си нова боя, така отворени и в банята на топло където се къпете ще се развали.

# 228
Благодаря, май няма да рискувам. Ако реша да повторя с безамонячна, направо нова. Жалко все пак, защото дължините станаха много хубави, а в корените не се покри добре.

# 229
Честит Рожден Ден на Яна  bouquet
Добър ден !
 Едно напрегнато ми е от началото на годината . Дъщеря ми си замина вчера . Полета имаше закъснение , после отложиха другият при прекачването . Днес  летяла до Франфуркт и вече трябва да е в Абърдийн - още не ми е писала.
  Отидох да се мотам в Лидл - уж за малко и се прибрах сега благополучно.
 Имам си и радостна новина - светлинка в тунела и се надявам да се сбъдне . В понеделник-вторник ще разбера . Още не смея да се зарадвам.
  Дано се осъществи - едвам дишам вече.

# 230
Аз по обясними причини не ходя на солариум, но не бих и ходила. Тук са забранени вече, защото са еднакво вредни като слънцето. (казвайки го се чудя с какво да се намажа, защото наистина здраво изгорях, а не съм си го позволявала от години).

Ванини, теб те разбирам, че не ти е до сърфисти с Виктор Simple Smile. Мой приятел стана баща на 3 Януари - много чакано бебе, защото миналата година загубиха детенце в 6 месец. Много се притесняваха и дваната този път, девойката е здрава, но не могат да напаснат кърменето и реве доста та той днес каза, че иска да излочи тон бира и да поспи Simple Smile.

# 231
Даун, така е. Бира и почивка ми трябва.

Някой за карти довечера след 22:00 часа?

# 232
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита да си, Яна!
Жива, здрава и късметлива!

Жармен, пожелавам ти да се сбъдне, каквото чакаш понеделник-вторник!

Ванини ако дойде с бебетата в Пърт, обещавам да ги дундуркам, мене сърфисти ми не требват JoyПриродата ми стига. Joy

# 233
Мисля, че всичко е уредено. Само трябва да отидем.
Представяте ли си цялата тема да се тупнем на Даун? На нас ще ни е весело, за Даун не знам.

# 234
Ами идвайте де Simple Smile. Аз съм навита за карти, но 22 ми е рано. При мен ще е 4 сутринта.

А две бебета все ще изгледаме. Тук някак ги дресират много добре. Слагат ги да спят в 6:30-7:00 и спят до 6:00. Нямам идея как го постигат, но колкото пъти съм гледала съседските деца винаги са спяли.

# 235
Бърди,
Скрит текст:
изписаха ми Глюкофаж по 1500 мг дневно, но адски ми става лошо от него повръщам и други стомашни проблеми, също и ужасен метален вкус в устата ми докарва. Тук, във форума намерих тема за хранене за такъв проблем, много ми помогнаха момичетата да се ориентирам и реших да опитам с строг режим и само в краен случай по 500 мг от лвкарството. На няколо пъти опитвах да хапна по малко В, не става, връщат се всички симптоми, които ме пратиха на доктор, а именно пиене на ненормални количества вода, сухота постоянна в устата и т.н. Като не пипвам В съм добре физически, но психически не, нямам сила и желание за нищо, за тренировки да не говрим. Други с такъв проблем ми казаха, че е временно и организмът ще свикне, абсиненция един вид. Много се надявам след време да се пооправят нещата и да мога понякога да хапвам малко. Още не съм добре запозната с ИР лекарят си мрънка под носа, като чу за режима изсумтя, много четете в нета, ти така ако се става лекар... Да ама е факт, че действа, много момичета в темата са се оправили без лекарства. Като му видях страничните ефекти на метформина реших да опитам първо с по лекия вариант. Докторът каза, че това е пред диабет и във всеки един момент може да се влоши, бая страшно си звучи.
Теле да не може да яде, представяш ли си? Два дни си поревах едно хубаво, после обърсах сополите и спрях рязко всичко, даже плод не ям, нищо, два месеца така, после пак ще опитам.

Ти пиеш ли лекарства, пазиш ли диета, от кога си ИР?

Жармен, стискам силно палци да се случи хубавото, дето го чака!
Гена, ти ела в Тайланд, пък аз ще те намеря не бой се:))

Жаки пак на антибиотик, от лекар идваме, вирус било, червено гърло и кашля яко. Месец не мина от прединия АБ за ухото, разбира се преди пътуване, то бива кекаво дете, бива, ама.... Заради баща и е, стар я прави на 43:))) Той сам си го каза това, да не речете,  че аз го клеветя:)

# 236
  • Телиш/Плевен
Бързо оздравяване на Жаки! Confused Hug

# 237
Жаклин, не си спомням дали съм писала, но давах на детето рибомунил като имуностимулатор. Аз бях доволна.

Трудно е да се дават съвети без да знаеш ситуацията, но много често ви изписват антибиотици. Знам, че е с астма малката Жаки и явно това утежнява положението, но и аз съм с астма и не ми се е налагало да пия антибиотик от години.

Предполагам, че ти е супер гадно, защото ходихте по доста лекари и в такъв момент се чувстваш безсилен. Дано да преминат тези чести заболявания и дано да не си измиват ръцете с лесния антибиотик лекарите.

# 238
Даун, не е с пристъп Жаки, да чукам на дърво, държим под контрол нещата. От юли досега не ми е правила спазми, даже когато е болна от нещо бактериално, както в случая, не прави пристъп, не се задъхва. Просто лепи всичк, някой ако кихне  тя е втора, не ходи на градина, избягвам да я събирам с деца и пак! Всеки месец АБ, омагьосан кръг, имунутета и пада от тях и така. Дано сега в Тайланд и се отрази добре климата и укрепне от водата и слънцето. Колкото Мими е здрава и не съм стъпвала на лекар с нея, толкова малкото ни разказа играта. Ще го израсте, ама косата ми побеля от нея.
И майка само, акъли дава, за какво вика я тъпчеш с лекарства?! Е, как за какво, то се знае за удоволствие, така я насметох, като свекърва ми затраля, само тя ми липсва.

# 239
Пробвай рибомунил или нещо по-ново. Аз те разбирам, че няма как да се избегне понякога, но и много често изписват антибиотици без нужда. Аз, когато бях дете пиех доста. В пубертета спрях да боледувам, но и спрях да се занимавам с на майка ми притесненията. Синът ми е пил антибиотик веднъж за 15 години, но имах много добър педиатър и при болест го следеше всеки ден, но и той беше здрав да си призная.

Тук сега е супер времето - Тайланд е на същата ширина супер ще е Simple Smile. Вие май ходите на не много туристическо място. Сподели къде е, че аз не понасям тълпите.

Общи условия

Активация на акаунт