Искам да кажа ... (68)

• 61 359
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Аз обмислям смяна на цвета, ама така ми е легнало на сърце това рижо- медено, че ми е трудно да се реша. Обаче ако искам здрава коса, ще трябва да кандисам на нещо по не агресивно. Сега два месеца ще ходя, като Маугли, без грим, лак, боя пълна почивка на тЕлото:) Като се върна съм интересна гледка, първо в салона и после се появявам пред хора:)  Накупила съм масла и маски за косата ще се мажа постоянно и ще седя по цял ден, дано се повъзстанови. Някой ползвал ли е кокосово масло вместо слънцезащитен? А за лицето препоръки за хубав продукт? Стават ми петна от слънцето, въпреки 50- я фактор, между очите и на мустака, ужас Crazy

# 211
Руса съм Цвети, потъмних я наскоро, ако помниш, че мрънках за шоколадово, но се отми вече, защото  боята не беше амонячна, не посмях.

# 212
Честит рожден ден, Яна! Здраве ти пожелавам!

И аз искам някаква промяна на цвета на косата и прическата, но ще си остана с искането. След бременността косата капе ужасно много и ако я подложа на нещо, ще остана плешива. Косата ми е ужасно гъста и никакви прически не стават от нея. Ще изчакам още малко и ще направя някаква промяна.

Не спя. Виктор се събужда по два пъти през нощта. Яде по 50-60 гр. и заспива. А спеше детето. Но от по-вече от месец е така. Ще се гръмна.

# 213
Минусът на безамонячните бои за коса е, че са бързо се отмиват. Но уж са по-щадящи.
Много харесвам шоколадови нюанси. Има хубави, топли и наситени цветове.

# 214
  • София
Жаки, лекарства не пиеш ли? И аз съм с ИР и сладко не ям, но не съм изключила изцяло въглехидратите, това ми звучи ужасно, откъде енергия? Дано се нагласят нещата при теб, пожелавам от сърце  Hug

# 215
Коковото масло няма слънцезащитен фактор.

# 216
  • София
Добро утро! Дребосъчко ме събуди в 7 Tired, защо не спи това дете. Ляга си късно, а става рано, не е честно. Брат му не мога да го вдигна и с топ, а този караконджул се блещи от тъмни зори.

Жаки, много е неприятно с тази инсулинова резистентност. Няма ли лекарства някакви, които да ти позволяват поне по малко въглехидрати да приемаш, без да прекаляваш, разбира се? С диетата се очаква да се нормализират нещата след време или трябва да я спазваш постоянно?
Кокосовото масло не е слънце защитно, то няма фактор, помага за почерняването Peace

Яна, ЧРД!  bouquet

След като снощи бяхме на рожден ден с голямото момче, след час излизаме за следващия  ooooh!

# 217
  • Варна
Добро ви утро.

ЧРД Яна здрава да си и щастлива.

И аз искам промяна на прическата, че и цвета.
Още съм в дилеми, утре ще се боядисвам сама.
Много съм доволна от мус боята на Schwarzkopf
правя се с №536 Замразена мока. Лесно става,
безамонячна е и ми спестява висенето в салон.

Жаки заинтригува ме с естествени слънцезащитни...
Скрит текст:

След обяд и ние сме на детски РД, как да не ми
се ходи...

# 218
  • Sofia
Добр'утро/ден!
Преди половин час станахме ние с моичкия  Hug.Той си знае, през уикенда преди 10-  Naughty Mr. Green и спазва инструкциите,спим като ПорФавор  Sunglasses. Таткото от рано отиде на турнир,ние не рачихме  Whistling.
Стягам го за бабиндом,пък аз да пощъкам тук-там,да видя остана ли нещо неопоскано  Crossing Arms от намаленията. Една дружка ще навестя след това и си прибирам чедото.
Утре съм уговорила кино за децата и вино за майките  Mr. Green.
Ох,косите,косите... от 100 години са съм си с такава глава аз  Crossing Arms.Правих отчаяни опити да посветля,ама не ми стигна търпението,а и много се изтощи косата-смяна на цвят и ежеседмичен сешоар  Stop.Само изправянето й ми е разнообразие.Все още безамонячна кастинг ползвам,ама какъвто и цвят да намажа,все е тъмна  hahaha.
Жаки, не рискувай без слънцезащитен фактор! Целогодишно ползвам аз 50 +,оцветяващ на Биодерма,Ла Рош...
Другата седмица стартирам серия процедури за лицето, да видим кат' се разхубавя изнендаващо  Mr. Green.Аз съм тъй-или не ходя цяла година,или ходя всяка седмица  bowuu
Допълвам се: сетих се какво сънувах и го пиша преди 12 ч.,та да може да се случи  Crazy.Сънувах,че обикаляме Тайланд  hahaha и си викам,ще пиша на Жаклин,че и аз съм тук...ще речеш квартал туй Тайланд  hahaha.Гладна кокошка-Тайланд сънува  Whistling.

Яна, да си здрава,енергична и креативна,каквато изглеждаш!  bouquet

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 11:14 от GeNa

# 219
И на мен, Ивъл, точно някакво замръзнало такова ми забърка фризьорката, frosted   brown, не топъл, а  по пепелив цвят стана.

# 220
Гена, освен да кажа и аз какво сънувах, че да се сбъдне 😁 Бях в Пърт при Даун, на една веранда над плажа жулехме коктейли и гледахме сърфисти 😆 Ще се побъркам 😆

# 221
Ха ха, Алечка, то си е било направо пътуване в астрала, защото аз цял ден това правих Simple Smile. Сега съм червена като рак, но доволна. Би било супер с компания. Да пуснеш снимка на прическата.

# 222
  • Sofia
Гена, освен да кажа и аз какво сънувах, че да се сбъдне 😁 Бях в Пърт при Даун, на една веранда над плажа жулехме коктейли и гледахме сърфисти 😆 Ще се побъркам 😆
Да стиснем по едни палци,освен   Praynig.Снимай се по прическа ти  Wink!

# 223
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, Яна! Heart Eyes Здрава, щастлива и обичана бъди! bdbaloni

# 224
Аз пък сънувах, как храня децата с пюрета. Междувременно ставам, храня с мляко. Пак лягам и сънувам пюрета. Луда!
Искам и аз да сънувам, че съм в Пърт, при Даун пък. Да жулим бири  Laughing, може и без сърфисти. Оставям ги на Тонка и Ша.

Общи условия

Активация на акаунт