Искам да кажа ... (68)

• 61 360
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Стейси, лоша работа  ooooh!...дано се успокоят вашите,ама това си е трагедия в техните очи...то и в моите е така,де.  Наводнената къща единственото им жилище ли е? Такива случаи ме подсещат за застраховане на имуществото..
Имам една приятелка,и тя скърца.Има си протеза и си я слага нощем,че й се изтъркват зъбите. СЛагай,не й се къхъри толкоз  Peace.
И аз щях да питам Жаклин какво е ИР?
Светалчо, тия лазери са голяма зарибявка,явно. При нас и татковците влизат понякога  hahaha Аз,таки пък не надникнах вътре  Rolling Eyes

# 196
Гена, не мога да разграждам въглехидрати, каквото и да опитам да хапна, рязко качвам захарта и започвам да пия  по 5-6 литра вода и пак съм жадна, много е гадно:( Ако не ям никакви въглехидрати съм си екстра, нямам проблем. Ама аз обичам храната и такова зверско ограничение хич не ме прави щастлива. Мъжът ми вика, на ти сега нали искаше да си слаба:( Сто пъти предпочитам да съм си пухкава и да се оправи  тази тъпа резистентност, ама едва ли:( Баба имаше диабет, предразположена съм. Ще се науча и така да живея, още ми е ново. Оплаках се... И майка с тая баница...

# 197
  • Варна
Не, родителите ми живеят в града, не им е единственото жилище. Ама тъгуват.
В интерес на истината се поскарах-какво като пералнята гръмнала от промяната в температурите, ами аз по-хубава и нова ще им взема! Бойлер, легла.
То къща ще става пак чак напролет-не виждам как ще изсъхне през зимата.

За скърцането-отдвана проскърцвам, но като сега никога не е било. Моят мъж твърди, че по няколко пъти на нощ ме спасявал,продължително и силно скърцане, а той трудно чува и спи добре на шум.
Отправих запитване в стоматологичния-трябва ли да се консултирам и с друг лекар, освен стоматолог.
Да не ви пиша само от някоя лудница някой ден!  Twisted Evil Уж нищо ми няма, ама на....

# 198
Аз днес най-после се наканих и направих чийзкейка на Яна,стана страхотен  Heart Eyes Ако някой друг му се е чудил да действа,няма да съжалява. Simple Smile Рецептата я има в готварската ни тема. Стейси,неприятно е случилото се,дано се успокоят родителите ти,важното е да сте здрави. Hug

# 199
  • София
Стейси, майка ми цял живот скърца със зъби насън и нищо й няма.

# 200
  • Sofia
Гена, не мога да разграждам въглехидрати, каквото и да опитам да хапна, рязко качвам захарта и започвам да пия  по 5-6 литра вода и пак съм жадна, много е гадно:...
Божке, много ти съчувствам  hug  Tired. Дано има подобрение и да не е окончателно такова ограничаване  Peace.
Аз от Новата година съм все на въглехидратна диета  Embarassed,ще трябва се затягам малко,или много  Thinking
Стейси,от това,което си писала,си е лудница покрай теб- отваряте/затваряте заведения/магазини...цяло лято не си живеете вкъщи,не си виждаш и дъщерята...има защо да си под стрес и да скърцаш със зъби  Rolling Eyes. Нищо невиждано не са тия протектори..даже често се ползват  Peace.

# 201
  • Варна
Стрес. Sad
В момента релаксирам с музика.
имам енергия да изтанцувам много танци.
Поздрав с muse, uprising

# 202
  • Euskal Herria
Стейси, да отминава всичко. Ти ли пееше песни на чужди езици?
Жаки, явно ще спазваш режим. В началото ще ти е трудно, но се свиква. Важното е да се чувстваш добре.
Осмичка, радвам се, че ви е харесал.

# 203
Жаки, аз не знаех за тази ти диагноза Shocked Кофти е да, ама ако се чувстваш добре (аз съм парцал бе въглехидрати, както написах по-горе) всичко е наред Peace Наслаждавай се на новата фигура Wink
 Дали да не платя на някой лекар да ме залъже с тази диагноза Wink
 Шегувам се Laughing Дано съм си здрава и права още дълги години!

# 204
Добро утро!

Искам да кажа, честит рожден ден на Яна! Да е все така лъчезарна и позитивна!

Стейси, дано скоро вашите да се успокоят, а и при теб да е успешна борбата със стреса  Hug

Наспах се най-накрая. Смушквам си кафето и отивам на фризьор  ooooh! Направо ме убива висенето в салона, ама поне резултатът е хубав Simple Smile

Хубав ден ви пожелавам!

# 205
Честит рожден ден, Яна! Да си жива, здрава и щастлива bouquet
Крис, даже на шега не си го пожелавай, стой си с петте кила отгоре и си гледай живота:) Аз ща не ще се нагодя към новия начин на живот, ако искам да не стане по- зле. Диагнозата ми е от преди месец и малко, в началото си мислех, кви са тия глупости, ако си хапвам по- малко нищо няма да ми стане, да, ама не, става ми и не е приятно хич. За чревоугодник, като мен е голямо наказание. Ама това не е болка за умиралка, къде по- лошо има:)
Жаки в осем ме събуди, гладна била, не се наспах хубаво тази нощ.

# 206
Ти още ли си руса, Алечка? Покажи след  фризьор.
 Аз наскоро си направх нов нюанс, но се отми  вече.

# 207
  • някъде ... тук ...
Децата още спят  Shocked а баницата е почти готова. Дали да ги събудя  Twisted Evil

Жаки, не знам какво да кажа. Ако няма да мине, пожелавам ти воля и по-леко и бързо свикване с диетата  Hug

Честит рожден ден, Яна! Да си здрава, щастива и още много нови пътешествия  bouquet

# 208
Ша, ти не беше ли естествено руса? newsm78 Споменавала си, че си със светла коса, или искаш тип скандинавско русо?

# 209
Руса съм Simple Smile
Ако мъглата не ми скапе прическата ще покажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт