Искам да кажа ... (68)

• 60 461
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Гена, сега те видях, мерси! Ти си ми любимка, фина и лъчезарна!

Ванини, мъжът ми, да. Ще ме обеси, ако види, че съм го изтипосала.
Благодаря ви  Hug

# 271
  • В Космоса
Яна, честито с малко закъснение! bouquet

Алечка и Гена, толкова сте хубави! Heart Eyes

Гена, такова хубаво момиче, а диалектът ти на писане ме втрещява някой път. То и аз пиша на жаргон като съм подкефена, де. Embarassed

# 272
Гена и Али, много сте хубави Heart Eyes Нищо не ме втрещсва в стила на Гена, естествена и готина е.
Аз на Нова Година бях трагедия, болна и не във форма. И прическата си не харесах, а нямаше време за смяна, карай, ден като ден:)

# 273
Добър ден момичета!
Снощи си направих един грандиозен план за задачите за днес и се оказа, че преди малко станах  Embarassed Голямо лежане значи, нищо не ми се прави. Важното е, че на мъжа ми една задача дадох и се е захванал да я върши - прибира елхата и украсата Laughing

# 274
Здравейте, снощи докато измрънкам за хубав филм и по бтв комеди пуснаха "Бандата на Оушън"
Нещо такова ми се гледаше  Laughing

Много сте хубави. И Алечка и Гена  Hug

# 275
  • До морето
Здравейте, снощи докато измрънкам за хубав филм и по бтв комеди пуснаха "Бандата на Оушън"
Нещо такова ми се гледаше  Laughing

Много сте хубави. И Алечка и Гена  Hug

Късметлийка! А ние от много избиране накрая гледахме Легион по Нова. Е, няма такава глупост  ooooh!

Девойките от предната страница, много сте хубави!

Днес ми е дин за махане на елхата, обикновено я държа до Банго Васил, ама тази година е много голяма и ми пречи.

Много ми беше интересен разговора между Жаклин и Даун. ние тази година планувахме Бали, ама бебочка промени нещата. Сега се чудя как да направим една Анталия, че ММ много го е страх да пътуваме с децата. Трябва да му разкажа за Жаклин Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 14:26 от Mariposa_Malva

# 276
  • Телиш/Плевен
Страхотни Алечка и Гена!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 277
  • Euskal Herria
Акаша, благодаря!
Гена, сега те видях - отблизо и ясно. Веднъж беше пускала снимка с една шапка. Хубава си!
Жаки, да, такова е шишенцето. Това ми е комплекта:
http://www.pacoperfumerias.com/content/images/thumbs/0052564_lad … -edp-estuche.jpeg

Днес се очертава мързелив ден, още повече, че е облачно. Гледаме телевизия, всеки си е взел нещо за пиене... Сърбят ме ръцете за нови картички, сигурно после ще разхвърлям материалите из стаята  tooth

# 278
Марипоса, няма страшно:) Жаки беше на шест месеца, когато я заведохме в Тайланд, най- спокойната почивка, само спеше и сучеше, виж на другата година, като ходеше падна веселба:) Съобразяваме се, заради нея стоим на едно място заради хигиена, болница и т.н. Като тръгне на училище, като кака си ще 
пътуваме сами, за по- кратко, но на по- интересни места. В Мексико бях бременна в 4 месец, нямала съм проблеми с нищо.

Яна, същия е много ми допада Heart Eyes
Нищо не дават по ТВ неделя е все пак!

# 279
  • Варна
Не видях снимки ей, ама хайтихме с дивакинята
и една дружка. Ледена пързалка, почерпка, малко
шопинг. Не можах да се на пързалям значи, заради
това дребното. А така обичам...

# 280
Добра вечер!
Нищо не съм чела почти . Просто ви поздравявам с една моя любима песен 
Скрит текст:

, това клипче във вибокс ми харесва много
Скрит текст:

# 281
  • Sofia
Ей,ме на  Flutter,девойки  Hug!
Доволно седем часа си другарувахме с един съученик на моя син и майка му  Peace.Раздърпахме клюките от-до. Склоних младежа да мери и да купим чудни нещица,хем че и подстрижката си струваше парите  Crazy

Акаша, харесвам хора със специфичен и разпознаваем стил на писане и изказ  Peace. То е ясно, че всички сме много образовани и академични, когато се налага  bowuu.И адмирирам употребата на турцизми пред американизми  newsm78(има ли такава дума, въобще?),демек:авер,пред френд  Mr. Green

# 282
  • В Космоса
Гена, не съм си и помислила, че когато трябва не спазваш етикета! Grinning Hug

От къде си, всъщност? Интересно ми е. Grinning

Аз съм от Ямбол и си ползвам в разговорна, приятелска реч супер много диалект. bowuu И тук отвреме-навреме си позволявам такива неща (а в началото бях тръгнала да си говоря както си искам, но не беше опция и предпочетох да не ме кастрят за това бг-мамите Laughing). Не се обиждаш, че те споменавам за това, нали!? Даже ми е интересно, че все още не си "обръгнала". Wink Laughing

# 283
  • Sofia
какво ти обръгнала Mr. Green, но не използвам някакви специфични нашенски думи, даже напротив, голяма част са си тукашни-софийски.
От Добрич съм  bowuu.
Засичам Ивъл понякога да ми припомни лафове от нашия край  Heart Eyes
На мен пък ще ми е любопитно и приятно да прочета нещо ямболско  Hug
А,верно ли е имало случай да ти правят забележка за изразните средства? newsm78
Скумрийки  Mr. Green

# 284
  • Euskal Herria
На мен пък ще ми е любопитно и приятно да прочета нещо ямболско  Hug
Ааа, недейте така, майна, ще ни занесат в правописната тема  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт