Искам да кажа ... (68)

• 60 468
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
 Утре съм първа смяна и смятам да си легна , но после не заспивам и се въртя до сутринта.
  Предстои ми тегав ден с още по -тегави люде.
  Руми каква точно комедия ти се гледа .
 Препоръчвам ти Patrik 1,5 (2008) http://www.imdb.com/title/tt1067733/?=fn_al_tt_1
  Les grandes chaleurs (2009) http://www.imdb.com/title/tt1359423/
 Le prénom (2012) http://www.imdb.com/title/tt2179121/?ref_=nv_sr_1
 Tais Toi / Млъкни (2003)

# 256
  • тук-там
Ние сега се чудим какво ще стане с тръбите на двата долни етажа, като тръгнем, защото никой не живее, а всички тръби в къщата са общи.

Ако тръбите са общи, за да стигне до вас, трябва да мине и през долните етажи, нали? Peace
Ако има външни тръби, просто ги увийте с малко дунапрен.

# 257
Вертикална обща тръба и по етажите тръгват странични разклонения, до нашия етаж върви по главната, а по страничните тръби по долните етажи не минава вода за горе.  Сега питах мъжа ми как е точно. Външни тръби няма.

# 258

Гледа ми се хубава комедия. Някой може ли да препоръча нещо.
Искам забавен филм, да се посмея от сърце.

В момента гледам "Именины", заливам се от смях!Не зная има ли субт.на български, аз го гледам в оригинал, не е шедьовър, но много смешна история!
Скрит текст:
Едно момче, художник отива в малко селце да украсява местния клуб. Остава на квартира в семейство и веднага се заглежда по дъщерята. Но тя е харесвана и от местния ерген. Този, местният казва и на двете страни, че от другата страна има човек/хора/ с психически проблеми и стой ,та гледай! hahaha

# 259
  • тук-там
Скрит текст:
Вертикална обща тръба и по етажите тръгват странични разклонения, до нашия етаж върви по главната, а по страничните тръби по долните етажи не минава вода за горе.  Сега питах мъжа ми как е точно. Външни тръби няма.

Ако нямате централни кранове по етажите - лошо. Ще трябва да се пуска водата долу от време на време. Ако не пада под -5-6 С няма да е проблем. Ама, вие май сте по баирите... newsm78

Днес направих първата си торта "Наполеон". Е, няма такава вкусотия, с тоооолкова обикновени продукти.... Верно, три часа... ooooh!
Свекър ми има рожден ден утре и много ми се иска да го зарадвам - любима му е, а свекърва ми не я е правила от поне десетина години.

# 260
  • Euskal Herria
Много благодаря за пожеланията на всички ви - тук и във фейсбук!
Признавам, че очаквах един спокоен ден, но той стана страхотен. Получих поздравления от много приятели, дори и от хора, от които не съм и очаквала. Рано сутринта дъщеря ни ме изненада с чудесен поздрав - стихотворение, доста ме разчувства. След нея и синът ни се обади... и това беше чудесно начало.
За храната днес се погрижи мъжът ми, от мен - само тортата. Снощи правих Наполеон - разкошна е!

П.П. Понеже скоро обсъждахме парфюмите - един от подаръците ми е комплект продукти на Пако Рабан - Lady Million. Досега от тази марка не съм ползвала нищо, но ми хареса (предпочитам Жадор и Еуфория).

# 261
Добро неделно утро, къде сте всички, спите, а:) Ние се успяхме в десет се излюпихме, вместо в девет:)
Смятам да го из мързелувам днес, боли ме коремът и не ми се шава. Да използвам, че мама е тука да ме поглези малко:)
Яна, те две версии ли са на Лейди Милион, аз май имам по- лекия в едно неправилно тумбесто, златно шише ли е? Ако да е много хубав! Моят е с балсам за тяло, много траен аромат.
Сега за Коледа получих  Sensual Grace от LR, за пръв път го чувам, цветен аромат, не е баш моя, но ще го ползвам.

# 262
  • Sofia
Lady Million ми е от любимите аромати.Сега ми посвършва,смятам да го подновя  Peace.

Записах синко на подстригване преди киното...сега им отворих сайта с ценоразписа и  Shocked-15 лв. направили детското подстригване  Thinking.Колебая се дали да не го анулирам и да си го заведа през седмицата в квартала за 7 лв.Ей-ма-ха,от 10 на 15  Close. МОЛски цени  ooooh!

# 263
Добро утро!
Сега се излюпвам и си пия кафето с вас.
Котката явно знае, че днес ще развалям елхата и вече трета играчка сваля от елхата. Една успя да завре под дивана  Laughing
Днес чистене и готвене, ама като се събуди мъжа ми, че спи от нощна.

# 264
  • Sofia
Алечка,не се скатавай-СНИМКА,СНИМКА  newsm18

# 265
Гена, ами то ме одуха вятъра, после легнах да спя и... Ама ще си покажа новогодишната прическа за малко, макар, че не е нищо особено:
Скрит текст:
Blush

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 14:50 от Алечка

# 266
  • Sofia
Алечка,много си е особено,даже  Flutter
Хубавица  Hug...искам и аз права, руса и лъскава коса,пък  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 15:45 от GeNa

# 267
Гена, мерси  Hug
Аз бях на крачка да се откажа от русото, защото все рижавеех, но най-накрая нацелихме боята и съм доволна. Ама иска много грижа, тепърва пробвам нови продукти за поддръжка, постоянно съм с пресата или машата (това заради прическата). Ама кифленското в мен надделява, така че ще трая  Mr. Green

# 268
Много хубави Алечка и Гена.

# 269
Красавици!

Искам и аз руса, по-скоро тъмно русо, ама ще мязам на циганка.
Алечка, това мъжът ли е? И той хубавец.

Общи условия

Активация на акаунт