Искам да кажа ... (68)

• 60 427
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Ти с ИР ли си? Когато не го вземаш как се справяш? Приемаш ли В, когато не си на лекасртвото, качва ли ти се рязко захарта, ако ги ядеш? Къде ме намери тая гадост, нали уж много здравословно живея- кел файда Crossing Arms По време на хранене го взимам и аз.
Аз съм диагностицирана с хиперинсулинемия с инсулинова резистентност от около 12 години. Нямам проблем със захарта, винаги съм в норма, инсулинът ми е три-четири пъти над нормите завишен. Тоест в този смисъл - не, никога не ми се качва захарта, но това е до време. Старая се да не приемам въглехидрати, по принцип. И не съм постоянно на сиофор, не издържам. На мен физически не ми се отразяват въглехидратите, не ми пречат тук, сега и веднага.

# 331
  • София
И на мен захарта ми е в норма, има един НОМА индекс, който не беше добре като ми сложиха диагнозата. Сега е в релси, чук-чук, но съм на хапчето. Сладкото ми действа много зле, плодовете повечето също, но с ориз и картофи нямам проблем, струва ми се.

Абе, болести ... бляк. Все казвам, че трябва да си преосмисля живота, ама все не ми остава време ... То Хашимото, то ИР, напоследък и кръвно ...

# 332
Да ви попитам, какво означава падане на захарта в кръвта? Знам, че трябва да си питам лекаря или да чета, но вие сте минали през изследвания за подобни, макар и обратни проблеми и може и да ме насочите.

# 333
Брат ми е от Смолян. Като реши да говори, както тях и съм го гледала в недоумение. Наистина нищо не им се разбира.
newsm78 vanini*, а ти от къде си?

# 334
Даун, аз не мога да отговоря на този въпрос. Дано Софи се включи и каже.
Търсих сериали, мъжът ми каза че Сагата за Форсайтови бил много интересен, някой мнение? Стар филм е, моят каза, че когато го давали едно време улиците опустявали:)
Едва се сдържам да не набия Жаклин, ужасна лигла! Всяка дума и е няма, баси гадния характер! Рева един час да излиза с една парцалива рокля, обяснявам че е студено, че никой не е с рокля, тя вика не е така, снегът се стопи значи е топло. Ще и събера всички рокли в един чувал и в коша! Всеки ден циркове, обличаме се с рев, ляга с рев, то бива, бива, ама нервите ми не издържат! Отговря на всяка дума с по две! Не знам вече как да процедирам! Седмица е добре, три зле!

# 335
  • Mediterraneo
Брат ми е от Смолян. Като реши да говори, както тях и съм го гледала в недоумение. Наистина нищо не им се разбира.
newsm78 vanini*, а ти от къде си?

Laughing И на мен ми прозвуча странно.

# 336
Сигурно има предвид , че там живеят в момента  Joy

# 337
Там е роден и израстнал.
Аз съм си от Бургас.
За да е още по-интересно - сестра ми е от Плевен.

# 338
vanini*, Simple Smile
Интересно ми е. Заедно ли сте израснали?

# 339
Не.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 21:23 от vanini*

# 340
А-ха, ясно.

# 341
Добро утро. Май аз съм най- ранобудна днес. Simple Smile
Започвам сутринта с много глупава чуденка, за какво  може да се използва дом. свинска мас, освен за готвене, което няма как да се случи в нашта къща.
Един работник на мъжа ми,  селско момче,  снощи му донесъл  два литра червено вино, свинско месо от дом . прасе и буркан свинска мас Shocked  
Виното го дадох вече на съседи - ние не пием такива вина , месото  го бутнах във фризера, ама тая мас за какво е,  преди да замине в плика за боклук  да питам тук  newsm78

# 342
Язък за виното.... Някои домашни вина са толкова добри, че бутилираните са като лимонада до тях..... А маста newsm78 сапун за пране освен да си направиш. Дантелените гащи добре се повлияват от домашен сапун Joy Joy

# 343
Какво се лигавиш, Кристин, сериозно питам.  Simple Smile  Знам, че бремените се мажат против стрии, но аз не съм бремена сега , а  и нямам стрии.

# 344
  • някъде ... тук ...
Аз пържа картофи с мас.
Дай я на някой, който ще я използва, вместо да я хвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт