Искам да кажа ... (68)

• 60 437
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Нямате изчитане.
Аз съм с Киндъл вече близо 2 години, първо подарих на ММ за Коледа, той ми подари същото за РД. Много сме доволни и ни е незаменим спътник в пътуванията. Чета бързо и в голямо количество, та, ни спестява значително място в багажа.
Поради подобни причини като на Мър Мяу, си направих др профил, иначе съм стар, но скучен потребител. Много грозни неща прочетох за мен от роднина, който ме е засякъл тук, аз и от години не бях анонимна де.
Иначе, връщаме се от спешен кабинет. Sad Преди Коледа голямото донесе нещо от градината, пи АБ, зарази бебето, то пи АБ 14 дена, тъкмо се позакрепи, голямото пак донесе нещо и пак е на АБ, а малкото се разболява. Нашата ЛЛ лекува само и едниствено с АБ: Панцеф, Цефзил и Аугументин и ги редува според настроението, но последният път ни беше невъзможно да отидем до спешен кабинет и сега си бия главата в стената. А голямото е и с увеличен черен дроб Sad. И ми е криво, и се чувствам виновна срямо бебето, защото голямото не е пило АБ до 2г, а дребното още от болницата го подпукаха. Точно започнах да го захранвам, на 7м е (от 3 дена му давам парчета картоф) и не знам да продължавам ли като не е здрав. Уф.
Извинявам се за минорното настроение, психически съм изцедена.

# 631
  • София
Лято Hug не захранвай бабо докато е болен.

# 632
  • Пловдив
Да, не захранвай, че поне да знаеш ако направи реакция дали е от лекарствата или от ханата.

# 633
 Искам да споделя - уникално е
Скрит текст:

за който го хареса де  Hug
Преди малко ми го изпрати приятел и вече трети път го пускам  Laughing

# 634
  • Ямбол
Искам да кажа, че не обичам да гледам записани клипове. Музика мога да слушам, но клиповете ме дразнят, независимо какви са. По някаква подобна причина ме дразнят и филмите, които не са оригинални, а презаписи някакви с добавени субтитри. А клипове с преводи, направо са малоумни.

# 635
  • В Космоса
Яката мацка!

Аз съм болна, ако ви интересува. А милото е на концертче. Очаквам включване от сцената. Crazy

# 636
Аз искам да кажа, че ме тресе носталгия и дано Лиляна не ме насмета заради това

# 637
Искам да кажа ,че го споделих импулсивно и че е в скрит текст и е за тез дето го оценят .
Няма да ви споделя болежките си тук  .
Музика по - ми е приятно.
  Kristinnnnn  Hug  Преди месец плаках точно на тази песен .

# 638
  • Ямбол
....
Искала си - казала си. Защо да те насмитам? Аз казах, че не ми понасят каквито и да са.
Мен носталгия не ме тресе. Напротив, чакам си с нетърпение разнообразяването на милото родно ежедневие.

# 639
Понякога е тежко, Жармен..... После като претеглиш на кантара, разбираш, че няма нужда да си връщаш детето в държава в която убиват за няма нищо (последният случай във Враца ) ноооооо винаги ще ми липсва България! И винаги ще си остана българка! Мога да взема чужд паспорт вече но не искам.... Като изневяра го чувствам... Много ти е тежко сигурно, но да ти кажа, че се свиква ще излъжа.... приеми, че това по-малкото зло!

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 23:44 от Kristinnnnn

# 640
....
Искала си - казала си. Защо да те насмитам? Аз казах, че не ми понасят каквито и да са.
Мен носталгия не ме тресе. Напротив, чакам си с нетърпение разнообразяването на милото родно ежедневие.

Теб няма как да те тресе носталгия, освен към отминалата младост де ..... И мен ме тресе тази ...

# 641
  • В Космоса
На мен ми е много мъчно за Дейвид Боуи. Сигурно сте почели паметта му тук, но ето и от мен:

Такава любов не се забравя за цял живот!

# 642
  • До морето
Идвам да мрънкам - дне деца болни изтърпях, аз бях болна с тях и оцелях, обачеееее това мъж да имаш болен е кошмар. То голямо охкане, голямо пъшкане. Хремав е и го боли гърлото, но ако го слушате работата отива на умирачка. А иначе на лекар не ходим - самопредписа си някакви капки и колдрекс и така се лекува. Лежи изолиран в едната стая и от време на време ме привиква с треперещ глас за нещо си  Laughing Драма голяма!

Следобед ще водя боткото да го подстригват и от сега се подготвям психически. Много реве като го подстригват и всеки път са страшни панаири  ooooh!

# 643
  • Варна
Добро ви утро !
Mariposa_Malva направо ти съчувствам, "мъжкото
месо много боли", казваше баба ми  Laughing

Толкаво ме мързи днес, че чак ме боли... а къщата
е разчепена... вчера нали  излизах. Резултата от няколко
часовата ми липсата - всичко е вили -мотовили.

# 644
Пеперудке, моят сама го стрижех пред телевизора, защото беше супер драма и рев Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт