Аз съм с Киндъл вече близо 2 години, първо подарих на ММ за Коледа, той ми подари същото за РД. Много сме доволни и ни е незаменим спътник в пътуванията. Чета бързо и в голямо количество, та, ни спестява значително място в багажа.
Поради подобни причини като на Мър Мяу, си направих др профил, иначе съм стар, но скучен потребител. Много грозни неща прочетох за мен от роднина, който ме е засякъл тук, аз и от години не бях анонимна де.
Иначе, връщаме се от спешен кабинет.
Преди Коледа голямото донесе нещо от градината, пи АБ, зарази бебето, то пи АБ 14 дена, тъкмо се позакрепи, голямото пак донесе нещо и пак е на АБ, а малкото се разболява. Нашата ЛЛ лекува само и едниствено с АБ: Панцеф, Цефзил и Аугументин и ги редува според настроението, но последният път ни беше невъзможно да отидем до спешен кабинет и сега си бия главата в стената. А голямото е и с увеличен черен дроб
. И ми е криво, и се чувствам виновна срямо бебето, защото голямото не е пило АБ до 2г, а дребното още от болницата го подпукаха. Точно започнах да го захранвам, на 7м е (от 3 дена му давам парчета картоф) и не знам да продължавам ли като не е здрав. Уф.Извинявам се за минорното настроение, психически съм изцедена.
не захранвай бабо докато е болен.
.